.::דיון::.

liran 1 0 1

New member
.::דיון::.

האים כדי לקנות מוצרים של שונות? שמו לב אני לא מדבר על מנגה או DVD של סדרה אלה על בובות אני אישית לא קונה אני חושב שזה סתם בזבוז של כסף (לא כשור למחיר האסטרונומי של הבובה) הרי היא תקרע או תתלחלח או שבעוד כמה שנים לא ניזכר אותה וזה לא נותן כלום שיש אותה מה דעתכם? כדי או לא כדי?

TheGo

New member
מסכים עם כל מילה

למרות שאני חולה על הסידרה אני בכל זאת לא מאבד אשתונות, בובות זה להערצה ואני לא מבין הערצה (תאהב את הסידרה אבל למה להעריץ את השחקנים?). אם יש מישהו שחושב אחרת (או שיסביר לי למה כדי להעריץ) אז שיכתוב לי תגובה.

LinkinAnanas

New member
יש משהו בזה אבל..

יש משהו בזה אבל אני לא בטוחה שצריך לדאוג לזה :).. למשל, אני מעריצה להקה ואני קונה חולצות. אני לא יודעת מה לגביי אחרים אבל זה פשוט.. אני לא יכולה להסביר את זה..לדעתי, זה נותן למעריץ משמעות. כאילו הוכחה שהוא באמת מעריץ את הדבר המסוים הזה אבל זה לא בהכרח נכון. תראה, אני לא חושבת שצריך לדאוג לזה שהבובה תתלכלך או תיקרע כי בובה שמתלכלכת אפשר לכבס ובובה שנקרעת אפשר לתפור.. למה אתה חושב על כמה שנים קדימה? תחייה את הרגע! אתה אוהב את הסדרה אז מה אכפת לך מי תהיה בעוד כמה שנים? בכל מקרה הכסף שלך אז אתה תחליט :p (סליחה על החיפורים)

liran 1 0 1

New member
זה לא אותו דבר

אם את מעריצה להקה ואת קונה חולצות שלה, זה לא כמו לקנות בובה של הזמר את החולצה את לובשת כלומר את משתמשת בא אבל בובה.... היא לא עושה כלום לא תורמת ולא מועילה אם את מעריצה דבר מסוים את צריכה להוכיח את זה??? ואם כן אז תני לי הוכחה שאת אוהבת את אמא שלך...... רואה? הערצה ואהבה זה לא דבר גשמי ולא צריך להוכיח את זה

Mor L

New member
נו באמת

בובה זה בדיוק אותו דבר כמו פוסטר או כרית לקישוט החדר (זוכרים את כריות סשומארו?:) ). אתה אוהב משהו כל כך שאתה חייב לראות את זה בכל שנייה אז אתה קונה. אם אתה די מרגיש שמספיק לך להעריץ מרחוק אה לא קונה. סוף סיפור. אצלי בבית אני תולה רק תמונות קטנות של מלחמת הכוכבים כי אני לא רוצה להעמיס על עצמי יותר מדיי, אבל במעונות כל הקירות בחדר שהיה לי היו מכוסים בפוסטרים ותמונות של ויידר וסרטי מדע בדיוני, ויש לי שתי חולצות של ויידר שאני לובשת פעם בכמה חודשים כדי לא להתעייף מהם יותר מדיי. אני לדוגמא לא יכולה לקנות פוסטרים או לתלות תמונות מהאינטרנט של היקארו נו גו כי אני לא רוצה שהם יימאסו עליי. אני אוהבת לראות אותם כל הזמן בתנועה, משתנים, כל פעם לקרוא דוג'ינשי חדש או סיפור חדש, שהם כל הזמן חיים, ולא קפואים בהבעה אחת, כי ההבעה הזאת תימאס עליי ואז הם יימאסו עליי, חס וחלילה. כל אחד מה שמתאים לו. אני לא מכירה את הסידרה, אבל אם אתה באמת אוהב אותה אז תהנה מזה. אי אפשר כל החיים לחשוב מה אני אעשה עם זה אחרי שכבר תתחלף לי ההערצה, כי אז לא תיהנה בכלל בחיים.

LinkinAnanas

New member
אז אל תקנה, וייזמיר!!

וזה כן אותו הדבר מה שאמרתי.. זה נותן למעריץ תחושה שזאת "הוכחה" להערצתו או משהו כזה.. אמרתי שזה לא בהכרח נכון, לא?

למעלה