דיון

harar8

New member
דיון

תסלחו לי על פתיחת הודעה חדשה שנייה נכון?^^" מאיזה סופים בסדרות מצויירות הייתם מאוכזבים ומאיזה סדרות הייתם מרוצים, ובאיזה סדרות אף פעם לא ראיתם את הסוף שלה(למרות שרציתם)? אני זוכרת סוף אחד מאוד מאכזב בסדרה "בילי החתול" סדרה על ילד שמתאכזר לחתולי רחוב, עד שקוסם אחד משנה אותו לחתול רחוב בעצמו, ועכשיו הוא צריך לחיות כחתול רחוב. מאןד אהבתי את הסדרה הזו, וריחמתי על הילד רציתי שהוא יחזור להיות ילד רגיל, עד שבפרק האחרון הוא בכלל לא חוזר להיות ילד רגיל, מאוד התאכזבתי. אהבתי את הסוף של נילס והלב, שמחתי שהסוף טוב כל כך ^_^ ויש הרבה סדרות שבכלל לא ראיתי את הסוף שלהם(למרות שרציתי).

thumbelita

New member
אממ

אף פעם לא ראיתי את הפרק האחרון של המומינים! אני די בטוחה שראיתי את הפרק האחרון של פינוקיו (בדיבובה של יפה גבאי) אבל אני לא זוכרת אותו
גמני אהבתי את הסופים של נילס והלב ^__^ משום מה אני זוכרת שקצת התאכזבתי מסוף של שאלתי קוואק (כי הייתי בטוחה שוויני ושלתי יתחתנו><)-אבל אני רוצה לציין שפעם ראשונה שראיתי את הפרק האחרון הייתי בת 6,7 8 לכל היותר
אהבתי גם את הסדרה "בת הים הקטנה" (לא של דיסני, גם אותה אהבתי אבל לא אליה אני מתכוונת) אבל אני לא זוכת את הפרק האחרון חוץ מהסופים שאני לא זוכרת יש גם סדרות שלמות שאני זוכרת שראיתי אבל לא זוכרת אותן (עלילה, דמויות..) כמו: מייטי מקס, הגרגולים, האופנוברים ממאדים ועוד כמה..
ד"א- רעיון חמוד^^

harar8

New member
נכון הסוף של שאלתי היה מאכזב

גם לי יש סדרות ששחכתי את את העלילה שלהן לגמרי, כמו חבורת הצב המעופף אני זוכרת שתמיד רציתי לראות את הסוף ואני לא יודעת עם ראיתי (כי יש כמה שראו) ובכלל לצבי הנינג'ה יש סוף בכלל? נזכרתי גם הסוף של טוב טוב הגמד מאכזב. אני שמחה שאהבת את הרעיון^_^

thumbelita

New member
נכון../images/Emo45.gif

פעם ראשונה שראיתי את הפרק האחרון של טוב טוב בכיתי. כאילו מה אין להם מספיק עצים? חבורת הצב המעופף אני זוכרת שהייתי רואה בערוץ 2 בימי שבת בבוקר אבל גם את הסדרה הזאת אני כמעט לא זוכרת
ועכשיו שאת אומרת גם אני לא זוכרת מה קרה עם צבי הנינג'ה

porky169

New member
נצל"ש../images/Emo134.gif

מישהו מוכן להגיד לי למה בכל מקום שואלים אותי על הפרק האחרון של המומינים? כמעט כל הודעה שנייה בעולם המצויירים זה מישהו/י שרוצים לדעת אם זה נכון שסנופקין חולם את זה. מישהו יודע למה? טל אולי אתה תוכל לבהיר את העניינים? אני בכל מקרה לא מאמין לשטויות האלה

Boran

New member
וואו

הסוף של מייטי מקס הוא אחד הסופים הגדולים הסוף של הגרגולים היה קצת מבאס.

harar8

New member
אני זוכרת את מייטי מקס

אבל אני לא זוכרת אם ראיתי את הסוף ותמיד רציתי, אתה יכול לציין מה היה בפרק האחרון?

למעלה