דיון!

Apikachu L

New member
דיון!

יש 4 אופציות, תבחרו את הרצויה, או כמה, או כולן, וספרו: 1. איזה דיג'ימון הייתם רוצים שיהיה לכם? מראה, אופי, מתקפות, משפט מחץ, דרגה, ודברים אהובים ושנואים עליו. מי שממש מתעקש, יכול לקחת דיג'ימון מהסדרה, אבל רצוי להמציא אם לא, אף אחד לא יכעס. 2. איזה דיג'ימון לא הייתם רוצים שיהיה לכם? מראה, אופי, מתקפות, משפט מחץ, דרגה, ודברים אהובים ושנואים עליו. מי שממש מתעקש, יכול לקחת דיג'ימון מהסדרה, אבל רצוי להמציא אם לא, אף אחד לא יכעס. 3. איזו משפחה דיגיטאלית הייתם רוצים שתהיה לכם? הורים, אחים, אחיות, סבתות וסבים, אפשר לספר על השגעונות המשפחתיים המיוחדים, מה תהאבו ומה לא תהאבו במשפחה, כמה אחים, אימהות, אבות, ילדים, סבים וסבתות יהיו לכם, אפשר להמציא ואפשר מדמויות מוכנות, או לשלב. תכונות, מראה ואופי, בקצרה של בני המשפחה. 4. באיזו עיר/אזור דיגיטאלי/כפר הייתם רוצים לגור? תאור העיר, אופי התושבים, מינים וזנים, הרבגוניות, האמונות, המנהגים, וכל מה שעולה בראש. אפשר להוסיף ציורים, סיפורים פקנטיים, בדיחות, סיסמאות ומשפטי מחץ, מפות ותרשימים וכל מה שבראש שלכם. אם אתם רוצים להשתמש גם בבני אדם מהסדרה - לאופציות 1,2 תצתרכו להפוך אותם לדיג'ימונים, כולל מתקפות, לאופציות 3, 4 אפשר להוסיף אותם ככה, להפוך לדיג'ימונים, אבל צריך שיהיו יותר דיג'ימונים מבני אדם (אלא אם הבני אדם הפכו לדיג'ימונים. בהצלחה! *בתמונה: אופציה פיקנטית לזוג משפחתי.

קורורו

New member
אני משתמשת בדיג'ימונים ועולמות -

קיימים ^^: הדיג'ימון שהייתי רוצה... יש יותר מדי
גטומון או ריינמון (מסיבות מובנות, חוזק ובגלל שסתם אני אוהבת אותן
:, אבל גם מרמון נראה לי אחלה של דיג'ימון (נו, הלהבה הדיג'ימונית המהלכת... עם הפה התפור
) דיג'ימון שלא הייתי רוצה? אממ... אני לא חושבת שיש איזשהו דיג'ימון כזה... למרות שבטוח יש מישהו שאני לא מסמפטת במיוחד ^^' מיוטיסמון? משפחה דיגיטלית? אני לא בטוחה שהבנתי. בכל מקרה... משפחה מהסדרה - נראה לי לשל מימי או של טאי. הם נראים לי משפחה נורמאלית כזו, אבל על המשפחה של מימי פחות הרחיבו ככה ש... אם זה לא משפחה "מוכנה" (
).... אז לא הבנתי ^^' הו! מקום דיגטלי לגור בו! אממ, אממ, נו - פעם ידעתי
אולי העולם הדיגיטלי של העונה ה-4? המקום שבו זואי נזכרה במה שקרה לה בכיתה (והיה מעין גרסה של שלגיה) אוף. לא זוכרת מקומות כרגע

Digi Lista

New member
נעצתי את זה כדי שתשתפו פעולה....

או תיזמו דיונים בעצמכם,למרות מה שנראה זה לא פורום אוף בבסיסו... אני אגיב יותר מאוחר,לא מחשב שלי...

Apikachu L

New member
איכזבתם אותי.

אז אני אכתוב משהו, אולי פשוט לא הבנתם מה הקטע. 1. דיג'ימון שהייתי רוצה: טוב, יש לי ראעיון נחמד, ציור תקבלו אחר כך. שם:לאנקומון. מראה:דיג'ימון אדם. כל הגוף, השיער, השפתיים והעיניים בצבע לבן בוהק, אבל עם אזור חלציים שחור (אם הוא עירום, לא צריך להקפיד על צניעות? באמת חברה, זו סדרה לילדים!). שקט ומבין, מויע ונעלם ממקום למקום, צל של אכזריות בלבד, שיער ארוך, שכחתי לציין. מבנה גוף דק, אבל כתפיים רחבות. שקט מאוד.(ואים תשימו אותו ליד קיר, לא תראו אותו) מתקפות: צל לבן, לולאת מוביוס, שינוי גרעיני.(נעע, סתם חירטטתי) משפט מחץ: אני אוהב...(הפסקה דרמטית קצרה)...לשנוא את ...(עוד הפסקה דרמטית קצרה)...זה שאני אוהב דרגה: סופית דברים שאוהב: לשבת בחושך, למצוץ דם, ולגזור ציפורניים ברגליים. דברים ששונא: את השערה השחורה שצומחת לו על הבוהן והוא תולש אותה כל פעם מחדש, את האזור חלציים הלא אופנתי(הוא התחנן בפני על תחתוני בוקסר סקסיים...), ואת החום. שיגעון: נטיה להוריד סרטים בקאזה בזמן שאני ישנה. (אני:הי? מה עושה תמונת הנטאי בדסקטופ שלי? לאנקומון:*מבט תמים* אני אוהב...לשנוא את... זה שאני אוהב לשים תמונות הנטאי בדסקטופ שלך) זה כל כך קשה להמציא דברים כאלו? באמת חברה! הפרק הבא: הדיג'ימון שלא הייתי רוצה בו!

למעלה