טוב, ביקשו להפסיק את הדיון על הארי פוטר אז אני לא יגיב
צ צופי וחורפני New member 10/12/03 #61 אתם יודעים מי גילה לי מי מת? לא פחות ולא יותר, מוצאררט שלנו!!!!!!! בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע זה היה במפגש בעזריאלי... הוא שאל: אצם רוצים לדעת מי נהרג? ואמרתי לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אז הוא אמר (כנראה אחרים אמרו שכן...) אז שמעתי סתם יוסף, בצחוק איתך... כאילו אכפת לי מהספר הזה
אתם יודעים מי גילה לי מי מת? לא פחות ולא יותר, מוצאררט שלנו!!!!!!! בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע זה היה במפגש בעזריאלי... הוא שאל: אצם רוצים לדעת מי נהרג? ואמרתי לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אז הוא אמר (כנראה אחרים אמרו שכן...) אז שמעתי סתם יוסף, בצחוק איתך... כאילו אכפת לי מהספר הזה
מ מוצארט New member 11/12/03 #78 חחחחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo9.gif אל תקחי את זה קשה, זה בסה"כ סיריוס בלק, ביג דיל
S shadow dancer New member 10/12/03 #55 היא לא המציאה שמות של חיות! בס"ד היא שיבשה כל מני דברים שלקוחים מטולקין...(או מהמיתולוגיה היוונית...)
היא לא המציאה שמות של חיות! בס"ד היא שיבשה כל מני דברים שלקוחים מטולקין...(או מהמיתולוגיה היוונית...)
ש שיר1 המקורית New member 10/12/03 #69 היא לא המציאה שמות של חיות... אבל היא המציאה חיות ואז המציאה את השמות שלהן
א אלה השביסטית New member 9/12/03 #3 כמו אח גדול../images/Emo35.gif../images/Emo142.gif ב"ה זה יכול להיות נחמד אם יש לך ידיד קרוב. אני חושבת שאם לא נכנסים למובן הרגשי יותר מידי(וכמובן שומרים על כל האיסורים) אין בעיה
כמו אח גדול../images/Emo35.gif../images/Emo142.gif ב"ה זה יכול להיות נחמד אם יש לך ידיד קרוב. אני חושבת שאם לא נכנסים למובן הרגשי יותר מידי(וכמובן שומרים על כל האיסורים) אין בעיה
נ נקמת המלפפונים New member 9/12/03 #4 ../images/Emo4.gif לא נראה לי. על פנוי זה נהדר, ומקסים אבל תמיד, תמיד צד אחד מתישהו ירצה יותר ואז זו בעיה been there, done it
../images/Emo4.gif לא נראה לי. על פנוי זה נהדר, ומקסים אבל תמיד, תמיד צד אחד מתישהו ירצה יותר ואז זו בעיה been there, done it
L lali37 New member 9/12/03 #6 בתכלס... זה ממש אחלה הבעיה היא שאת נקשרת לבןאדם והקשר נהיה רציני יותר ויותר ואז יש סיכוי גבוה שתהפכו להיות חברים במובן הרומנטי.
בתכלס... זה ממש אחלה הבעיה היא שאת נקשרת לבןאדם והקשר נהיה רציני יותר ויותר ואז יש סיכוי גבוה שתהפכו להיות חברים במובן הרומנטי.
ש שיר1 המקורית New member 9/12/03 #8 לפי דעתי... זה בסדר, זה דווקא די אחלה, (כמו הרמיוני עם הארי פוטר...) אבל לפי דעתי, יכול להיות שבאמת במוקדם או במאוחר הם יתאהבו, (לא שזה רע, מי שרואה חברים, כמו מוניקה וצ'נדלר...) אבל כעיקרון זה אחלה
לפי דעתי... זה בסדר, זה דווקא די אחלה, (כמו הרמיוני עם הארי פוטר...) אבל לפי דעתי, יכול להיות שבאמת במוקדם או במאוחר הם יתאהבו, (לא שזה רע, מי שרואה חברים, כמו מוניקה וצ'נדלר...) אבל כעיקרון זה אחלה