דיון....

S H I L G I

New member
דיון....

אם יכולתם לקחת 5 זמרי/נגני רוק ישראלי מלהקות מסויימות..איזה הייתם לוקחים? ולמה?

Superchen

New member
ככה במעורפל..

גידי גוב, יהודה פוליקר, שלום חנוך, מאיר ישראל ואבי סינגולדה

shany5

New member
אז ככה....

קודם כל אהוד בנאי... ערן צור יזהר אשדות מאיר אריאל( אם הוא היה עודנו חי) ואחרון חביב...וואו זה קשה...חייבים חמש??? טוב אז אחרון...התלבטות בין קורין אלאל לבין אביתר בנאי.... טוב אז יש כבר בנאי אחד אז קורין נצחה.... (טוב אני מזל תאומים קשה לי להחליט...)
שני.

exit_from_here

New member
שני אלה שכתבו מאליי

אתם גם שמים לב שהם יוכלו לנגן ביחד?(בס,תופים וכו')

lonely TearDrop

New member
האא.. *חושבת*

הסולן האחד והיחיד- אביתר בנאי על התופים- יעל כהן על הבס- ערן צור ניקח את יפתח שחף על הגיטרה (לא מצאתי מישו יותר טוב שבא לי עליו כרגע) ו.. האמ.. טוב על הפסנתר חשבתי להביא את דניאל סלומון אבל כבר יש את אביתר וציינתי שהוא האחד והיחיד?

lonely TearDrop

New member
האאא טוב גם קורין מצטרפת

לא שמתי לב שצריך 5 וקצת שכחתי ממנה לרגע (מרכינה ראשי באכזבה מעצמי)

lonely TearDrop

New member
אה כן וגם..

את רוב השירים אני אכתוב ואביתר וקורין ילחינו יחדיו אוי אני רוצה להקה
(הלהקה הדמיונית שלי ושל חברים שלי כל הזמן מתפרקת..)

פוליקר

New member
אמממ...

פוליקר ומאיר אריאל בטוח... אביב גפן אולי.. אוקיי בפנים!.... יש לי עוד שניים- אמממ... לאה שבת ומאיר בנאי....

פוליקר

New member
אוקיי- מעדיף את שאנן סטרייט על

מאיר בנאי... נראה לי שכותבים את השם שלו כך- הוא הסולן של "הדג נחש"....

אמממ הלהקה שלי...

טוב נו זו לא תהיה חמישיה אבל הנה: על התופים: מאיר ישראל (אלא מי?) גיטרה מובילה: יהודה עדר ליווי: פילוני בס: שי נובלמן נראה לי אני אקח קלידים: יאיר ניצני זמרים: יזהר אשדות, איתי גלוסקא וסולן של הבילויים. את השירים יכתוב כמובן אביב גפן

אשף

New member
הלהקה שלי

תופים - יעל כהן גיטרה ושירה - ענבל פרלמוטר גיטרה - שלמה מזרחי בס - חמי רודנר שירה - ברי סחרוף היו פה כמה שיקולים, חמי למרות שהוא חרא בסיסט הוא יוסיף לכתיבה, ברי וענבל בגלל הקולות והכתיבה שלמה כי הוא מלך ויעל כי חוץ מכרובי של הבילויים לא אהבתי מתופפי אחרים בארץ

lonely TearDrop

New member
הלוואי שהיה אפשר את ענבל...

בכלל אף אחד מהם זה לא אפשרי.. אבל ענבל.. אוף.. הייתי רוצה לשבת איתה על איזה כוס קפה ולדבר איתה עד הזריחה.. חלום שאף פעם לא יתגשם..
אוי ועוד חלום שבחיים לא יתגשם- להיות התופים של יעל כהן.. אהמ.. אולי נפתח דיון/ סקר כזה.. מה החלומות שלכם שקשורים לרוק ישראלי?

למעלה