דיון !!!!
על...טטם טטם.... עוף איך אתם מעדיפים את העוף שלכם ? בגריל, על האש, בתנור של אירה או במיקרה...במיקרו ? אההההה...נההההההה דיון חשוב יותר ! .... ...... .........על......... ...................................... . . . . . . .. . . . . . ......האם אתם אוהבים לעשות שאלוני בחן את עצמך בעיתוני נוער וכו'? אה ! והקטע של ה-
! מה אתם עושים בחופש ??.???????????. ???????..?????.?.????. ???. ליאן: אני רוצחת את שחר... שחר: למה ? ליאן: כי את מעצבנת...וצעקנית.. שחר: לפחות אני לא &%*%&*#^&*# כמוך ! ליאן: אני לא$#%%^%&%&*^&* אירה:תשתקו כבר!!! שחר: אירה. את לא מצחיקה @ אירה: אני יודעת...\ה עצוב... ליאן:ת כן!! שחר :יא'רע ליאן : מוווווווווו אירה: אתן כל כך סוגדות לשיי שחר: אירה. את לא מצחיקה. ולסיום: אירה:" אני מעדיפה ביד" אגב זאת שחר (או צדק8 או לפי ליאן "שחר שמחליפה ניקים כל שבוע בערך..")
על...טטם טטם.... עוף איך אתם מעדיפים את העוף שלכם ? בגריל, על האש, בתנור של אירה או במיקרה...במיקרו ? אההההה...נההההההה דיון חשוב יותר ! .... ...... .........על......... ...................................... . . . . . . .. . . . . . ......האם אתם אוהבים לעשות שאלוני בחן את עצמך בעיתוני נוער וכו'? אה ! והקטע של ה-