דיון !!!!

LeAnNe

New member
דיון !!!!

על...טטם טטם.... עוף איך אתם מעדיפים את העוף שלכם ? בגריל, על האש, בתנור של אירה או במיקרה...במיקרו ? אההההה...נההההההה דיון חשוב יותר ! .... ...... .........על......... ...................................... . . . . . . .. . . . . . ......האם אתם אוהבים לעשות שאלוני בחן את עצמך בעיתוני נוער וכו'? אה ! והקטע של ה-
! מה אתם עושים בחופש ??.???????????. ???????..?????.?.????. ???. ליאן: אני רוצחת את שחר... שחר: למה ? ליאן: כי את מעצבנת...וצעקנית.. שחר: לפחות אני לא &%*%&*#^&*# כמוך ! ליאן: אני לא$#%%^%&%&*^&* אירה:תשתקו כבר!!! שחר: אירה. את לא מצחיקה @ אירה: אני יודעת...\ה עצוב... ליאן:ת כן!! שחר :יא'רע ליאן : מוווווווווו אירה: אתן כל כך סוגדות לשיי שחר: אירה. את לא מצחיקה. ולסיום: אירה:" אני מעדיפה ביד" אגב זאת שחר (או צדק8 או לפי ליאן "שחר שמחליפה ניקים כל שבוע בערך..")

LeAnNe

New member
מוניקה סקס שולטים !!!!!

שירשור שירים של מוניקה סקס ותמונות מהתיקיה של ליאן !

LeAnNe

New member
שנים חסומות

ליאן: השיר הכי טוב שלהם *שרה בזיופי קול* שירשור שירים של מוניקה סקס ותמונות מהתיקיה של ליאן וציטוטים ממחברת השחר של...שחר "כמה נאה סלומון"©טלש.

LeAnNe

New member
על הריצפה

אירה: אוי זה היה כל כך יותר טוב בהופעה והפעם....גם תמונה
ציטוט: "מי הקיף את הראש הכחול?????"©קוחלי תגובה- "זה עם הטוש הכחול !"לימור אירה"מה עם סי ?" שחר" צימצומים..."

LeAnNe

New member
גשם חזקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק

שחר:"*משתגעת ורצה בסיבובים בכל החדר* שיר מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםם" ליאן"טוב שחר..תשתגעי ותרוצי בסיבובים בכל החדר" שחר" ליאן, זה ביטוי." ועכשיו....באמת תמונה. אירה: הא ?*מבט טיפשי בעיניים*""

LeAnNe

New member
כל החברה..

טוב, הודעה אחרונה שלנו.. אנחנו הולכות להפגש במנורה...אחת מהן.. ציטוט: "אם היה לי זין הוא היה בערך בגודל הזה..."©ליאן

למעלה