דיון

dearanita

New member
אני מעדיף שלא לפרט...

אחרי הכל רוכבי ווסטרן יכולים לומר אותם דברים בין אם הם נכונים ובין אם הם לא נכונים על דרסז

Alonosha

New member
../images/Emo46.gif ../images/Emo15.gif

לכל מקצוע יש המגרעות שלו. אתה אל תתחיל להגיד שווסטרן סגונון לא טוב או משהו בנושא. הפורום נכנס כבר פעם אחת או פעמיים לנושא, ולא יצא ממנו טוב. אל תדרדר את הפורום עוד פעם.

horse lover

New member
דיון

האם אתם חושבים שכדי שמדריך טוב לווסטרן ילמד גם קצת אינגליש רק בשביל הידע, ולהפך.

נכון זה באמת שטויות

כלא חד בחר את הסגנון בו הוא רוכב ואני לא חושבת שצריך לערער אחד לשני על הדעות! אני כבר שמעתי דעות ממש זוועתיות על סגנון האינגליש מרוכבים הווסטרן אתה עושה את זה אז זה נראה לך בסדר אבל אם תסתכל על זה מהכיוון השני תבין............ חלאס בואו לא ניכנס לזה!?

Pink Red

New member
אני חושבת ש......

סיכום קצרצר! כל אחד רוכב מה שיותר כיף לו! קצת ידע בתחומים אחרים לא יזיק! ולדעתי זה ממש לא בזבוז זמן לנסות דברים אחרים וסגנונות אחרים!! אותי זה ממש מעניין לדעת עוד דברים.... אני בן אדם שאוהב לנסות..... בקיצור................. מ-ל-ח-מ-ה-! לא סתם....

zohark

New member
כן...

יש ידע בסיסי שמדריך צריך לדעת בקשר לסוסים, בידע הזה, לדעתי, צריך להכלל גם ידע בסיסי בכל תחום של רכיבה , לוא דווקא זה שהוא מלמד.

shaililo

New member
אני חושבת שהכוונה...../images/Emo117.gif

שהמדריך יילמד את התלמידים שלו גם רקע בווסטרן במידה והם לומדים אינגליש ולהפך... אני לא חושבת שיש צורך...

i love INDIANA

New member
לדעתי...

זה לא מחייב אבל אם המדריך דע את שני הסגנונות זה יכול בהחלט להוסיף!

horse lover

New member
הכוונה

שהמדריך ידע את החומר לאו דווקא ילמד אותו, פשוט שאם התלמיד ישאל על על הענף השני תהיה לו תשובה, אפילו בסיסית מאוד....

shaililo

New member
אז כן....../images/Emo117.gif

אני חושבת שרצוי מאד שיהיה לו ידע בסיסי גם בסגנון השני.... למרות שאני חושבת שזה דיי קשה להיות מדריך לרכיבה ולא לדעת דבר על הסגנון השני ......

אני חושבת ש..

כן מדריך צריך לדעת בסיס גם של המקצוע שהוא לא מלמד.. כמו רותי... היא לימדה אותנו את הבערך בסיס של אינגליש.. זה חובה חוץ מזה גם מלמדים את הבסיס בווינגייט

אני חושבת שזה מאוד נכון

שלמדריך יהיה קצת ידע או ניסיון בסגנון המקביל סה"כ תמיד יש משהו חדש ללמוד ..................

dearanita

New member
בגלל ש...

כל אחד צריך להתמחות בתחום אחד ולהתעסק בו בלבד על מנת לשמור על רמה של מקצועיות ולא לתת לרעיונות מסגנות אחר להשתלב בתחום בו הוא עוסק. אני לא הייתי בחיים לומד עם מדריך שרוכב גם ווסטרן. אבל למה לתת את עצמי כדוגמה - תסתכלו באירופה בגרמניה או הולנד בלגיה או צרפת ושבדייה... בחיים לא תראו רוכב דרסז שרוכב גן ווסטרן... זו נקראת שמירה על מקצועיות... כל אחד צריך להתמקצע בתחום אחד וזהו...

למה לא!?.....מה רע בזה

שהוא ישתמש בשיטות מהסגנון האחר!<!<! או שהוא ירחיב תידע ואת הניסיטון אני לא חושבת שיש בזה משהו רע.....

zohark

New member
כנס...הסבר קצרצר

א'- לא מדברים על ווסטרן ברמה גבוהה, מדברים על רמה בסיסית של הבנה שחשוב שתיהיה לכל מדריך רכיבה בכל תחום. ב'- יש הרבה רוכבי אינגליש ברמה גבוהה שרוכבים גם ווסטרן (גם אני חשבתי כמוך עד שמישהו שגר ולמד רכיבה בגרמניה סיפר לי על זה). חוץ מזה שרוכב טוב באמת ,שיש לו מקצועיות לשמור עליה, לא יבלבל בין האינגליש לווסטרן.

למשל המאמן שלי הוא.................

מאלף גם לווסטרן וגם לאינגליש קפיצות... אז אני חושבת שזה מעולה שיש מדריך שיודע את 2 הסוגים של הרכיבות כמו שצריך וככה הוא יכול לקדם את התלמיד מאודד ולתת לו ידע רחב על 2 הנושאים וגם אם התלמיד רוצה הוא יכול ללמד אותו את 2 סגנונות הרכיבה בהזדמנות....

למעלה