דיון!

דיון!

מה אתם חשבתם על הביקור של דניאלה גרוס בפורום הקטן שלנו? אני חשבתי שזה היה מאוד נחמד מצידה למצוא זמן בלו"ז שלה ולבוא ולענות על השאלות שלנו! אז מה אתם חושבים? תשרשרו את התשובות שלכם פה!

../images/Emo152.gif

בהחלט! חשבתי שהיה נורא יפה מצידה לבוא לפורום שלנו! במיוחד שהיא מנהלת חווה והכל...
אגב- יש לנו דנידינים בפורום... היי ליטל! היי שירן! היי מאיה! חחחח!!!!

ממש ממש יפה מצידה

כמו שהיא אמרה שלנהל חווה זה לא קל ועם זאת היא מצאה את הזמן בישבילנו ממש נחמד ויפה מצדה!

אני דווקא חושבת................

שהביקור שלה לא עזר לי... כי לשאלות שרציתי לקבל תשובות היא לא ענתה לי.. אז מצידי שלא תבוא עוד פעם גם ככה היא לא ענתה לי ולעוד כמה ילדים בפורום על תשובות.... אז דעתי זה... שאם היא כבר באה לפורום אז שתענה להודעות של כולם וככה כולם יהייו מרוצים!!!

טוב דרור....

היו שאלות שחזרו על עצמם, יש שאלות שהתשובות שלהם ענו גם על שאלות אחרות... חוץ מזה את שאלת שאלות נורא מוזרות... חח...סתאם, לא פשוט... נגיד... אמממ- "לקחו סוסה לבית חולים כי היה לה קוליק- זה אומר שמצבה חמור?" בודאי שכן! לא עושים לסוס ניתוח כי זה משהו שיסתדר לבד! חח, הגיון פשוט...! אז באמת... צריך להיסתכל קצת...!

חוצפה.........

אני בטוחה שהיא מצטערת שאין לה את כל הזמן שבעולם לענות לשאלות שלך היא מנהלת חווה תגידי תודה שהיא בכלל נכנסה! וחוץ מזה שהיא לא חייבת לאף אחד פה שם דבר! אז תגידו תודה ותסתמו! אהה ובעיקר אל תגזימו! פשש...חוצפה.....

דעתי.....

באותו היום הייתי חולה אבל מאוחר יותר נכנסתי להסתתכל מה הלך פה... לדעתי היא הייתה פצצצצצצצצצצצצה מהלכת! חוץ מזה היא הקדישה מזמנה שהוא בטוח עמוס מאד ואני מקבלת את זה כמשהו מאד חשוב ואני שאלתי משהו אבל קצת אחרי שהיא הלכה..........

זה מה שאנחנו עשינו....

הבענו דעה על הדעה שלך אל תיקחי ללב אם זה יצא רע מידי אז מצטערת ומתקנת את עצמי!

למעלה