דיון....

Boscorelli

New member
דיון....

אהלן וסההההלן... עוד דיון לח´ברה ואני מזכיר שוב שכזה אירוע מעולם לא קרה לי! נגיד והייתם בסיור או פעולה משטרתית ותפסתם את אח\ות שלכם על עבירה של סמים או גניבת רכב וכו´ משהו רציני איך היית מגיב לגביו? ואני לא מדבר על קשר בין אחים ששונאים אלא קשר נורמלי בלי יצרי נקמה!

אז ככה....

התשובה לא ממש מסובכת: אקח לו את הסמים, ואשלח אותו הביתה. אבל איך מגיעים לסיטואציה מביכה שכזו? לבוסקו הפתרונים... אם אחי יגיע לסמים, אני אפוצץ לו ת´צורה עוד בבית, שהוא ישכח איך נראה עלה של חשיש, או פרור של גראס... כך שאני לא רואה ת´עצמי ניתקל בכזו סיטואציה.....

Boscorelli

New member
Kיציק...

ממה שזכור לי מאז 1948 זה נהיה פתרונות לא פתרונים... אבל שכחתי משהו... שכחתי להזכיר משהו בשאלה... מה הייתם עושים בפן הפלילי??? הייתם דופקים תלונה? ואם אתם יודעים שהוא מכור או סוחר ורק עכשיו תפסתם אותו על חם באמצע משלוח מה תעשוווו?

שלום30

New member
פשש איזה דילמה נתת כאן ../images/Emo5.gif

קשה לי להאמין שאח יסגיר את אחותו או את אחיו. כמו שתארת שיש בינהם קשר משפחתי תקין ללא יצרי נקמה. לגבי מקרה חמור מאוד כמו רצח, חבלני, אונס וכו.. ישנן כמה אפשרויות 1 שיעלים עין בכאב לב ובפחד מהחוק 2 שאותו אח יתקשר באנונימיות למשטרה \ לגורמי רווחה וידווח על אחיו. או יתן לחבר את המלאכה הקשה 3 שהוא ממש ילך בעצמו וידווח עליו כמו שמתחייב בחוק זה מקרה קורע לב ומתסבך ריגשית ופיסית שיש לו השלכות קשות על המשך תפקוד יחסי הקרבה במשפחה שלא נגיע למקרה כזה בחיים

שוקו בת

New member
ת´אמת לא יודעת מה הייתי עושה ,

ב"ה ואני גם לא רוצה לחשוב על דבר כזה. עזוב גם אם הייתי עושה פשיטה והייתי רואה חבר/חברה שלי , אני לא יודעת מה הייתי עושה , אז אח /אחות ? ת´אמת אנ´לא יודעת!

מתנדב

New member
את האמת, אף פעם לא חשבתי על זה....

כי בטוחני שבמשפחתי לא יקרה דבר כזה.... אך אני מכיר חבר טוב שהוא קצין במשטרה, ועצר את אחיו כמה פעמים והכניסו לכלא, ללא רחמים, אינני יודע אם זה היה בתור נקמה או בתור החוק, אך אני מאמין שזה היה במסגרת החוק ולא בתור נקמה.... ולעניות דעתי, אם אני הייתי מקבל אירוע בבית חבר טוב מאוד, לא הייתי ניגש לאותו אירוע, הייתי שולח ניידת אחר למקום אירוע....

קרבינוש

New member
../images/Emo151.gif../images/Emo151.gif../images/Emo67.gif../images/Emo12.gif../images/Emo13.gif../images/Emo68.gif

מתנדב הסבר את דבריך כי בטוחני שבמשפחתי לא יקרה דבר כזה....
נו באמת
נו באמת

רציתי להוסיף לדבריו של שי

א- זה גם קורא במשפחות הכי טובות- זה לא שאני מעביר "פיקפוקקקק" בדבריו חחח אלה אני מתכוון שאם אחיך היה שוטר והיה מגלה עליך שעברת עברה כל שהיא עליו לעשות כמה צדעים כאיש ביטון לעצור אותך למרות שזה הדם שלך הבשר שלך אבל מדינת ישראל זאת מדינת חוק שצריך לשמור על חוקיה וזהו מע לעשות ככה זה למרות כמה שזה כואב הכל ככה זה

כולכם פקפקנים מדולמים

אני לא הייתי מלשינה את אחי אבל הייתי מלשינה אותו לאבא שלי שיכסח לו את הצורה ויזהיר אותו כהוגן

למעלה