דיון

דיון

אני רוצה לפתוח דיון: אם אתם מקנאים בתאומות, אם כן למה ואם לא למה.... התשובה שלי לא אני יודעת שהן דורשות קנאה. אבל פעם אחת הסבירו לי שיש להן חיים דפוקים. אין להן בכלל צרות, הן נורא מפונקות וכל מה שהן רוצות הן מקבלות. יש להן המון כסף וזה... אז נכון שזה נשמע חלומי, אבל אני מעדיפה שיהיו לי צרות ושאני אנהל חיים נורמליים מאשר להיות כמו מרי קייט ואשלי.. מה שכן- אני ממש רוצה להראות כמוהן כי אני חושבת שהן ממש יפות!

motib4

New member
אני לא מקנא בהן...

אני מעריץ אותן. ובשום אופן לא רוצה להיות כמוהן. אני בתור מעריץ עוקב אחרי כל צעד שלהן ולפעמים נראה לי שהן פשוט לא יכולות לישון בלילה. הן עושות כל כך הרבה דברים שאין להם זמן! מזכיר משהו
(SO LITTLE TIME לכל מי שלא הבין). בקיצור, לא הייתי מתחלף איתן.

rahelm

New member
אני מעריצה אותם../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

אני לא הייתי מתנגדת להיות במקומם לדעתי יש להם חיים מושלמים!!!!

HoNeY14

New member
אני לא מקנאה בהן אני...../images/Emo118.gif

מקנאה במראה שלהן אני יודעת שזה שיטחי אבל חפיף

omarykate

New member
בעניין, הדיון, אני לא מקנאה...

כמו שרעות כתבה... הן דורשות קנאה, ואפשר לקנא בהן. אבל, הן עובדות מאוד קשה ואין להן אפילו זמן לעצמן... ככה שלדעתי אין במה לקנא בהן

תראו../images/Emo8.gif

נכון שהן ממש יפות לדעתי כמובן ולפעמים אני אומרת שיו איך אני רוצה להיות ככה כמו שהן וככה כמו שהן, מידי פעם אני מקאנה ורוצה להיות כמוהן אבל מידי פעם לא חחחח

ממש לא!!

אוקה הן יפות..אני לא ממש צריכה לקנאות בזה לי יש את היופי שלי.. בקשר לכל העבודה..מי לא היה רוצה להיות מפורסם? שכל העולם יכיר אותו? שיתלו פוסטרים שלו על הקירות? שיהיה לו בובות? אני לא מקנאה ביופי שלהן ובכלל לא מקנאה במה שיש להן אבל אל תגידו שלא הייתם רוצים להיות מפורסמות כאלו. שמעו..בשביל לרצות להיות כמוהן בשוביזנז צריך לדעת מה אתה אוהב..אתה אוהב משחק? רוצה להיות שחקן? אז בשבילך זה כמו חיים רגילים!!! יש כאלו שאוהבים פשוט להיות כלום..אז זה בשבילם! אין דבר כזה חיים נורמליים!! כל אחד חיי את החיים שלו כפי שהוא רוצה שהם יהיו! תאמינו לי..אם הן לא אהבו את זה..כבר ממזמן לא הייתם שומעים מהם!! אני אישית..הייתי מתה להיות מפורסמת כמוהן! כי זה מה שאני אוהבת..

cookey-girl

New member
אני מרגישה כלפיהן...

הערצה מעורבת בקינאה. ואולי מוטי לא מקנא בהן כי הוא בן, אבל תעשו לי טובה, אין בת שלא מקנאה בהם אפילו טיפה. sooo... give me a break
הייתי מתה להיראות כמוהן, עם כסף והערצה והכל. אז תגידו שיש להן חיים קשים, נכון. אבל זה משתלם! ואם הן לא היו רוצות את זה, הן לא היו מגיעות לזה!!!

גילטי (?!) מודה.. בלעפ זאת השעה ..

היא משפיה עלי
אוקצור אני מקנאה בהם .. לא בחיים שלהן .. אלא.. גם אני רוצה בגדייים כאלה יפייים כמו שיש להןןןןן
גררר.. חיח

Rotem Lisa

New member
זה טבעי ../images/Emo13.gif

אני לא מקנאה בהן, אני רק רוצה שתהיה לי אחות כמו מישל

למעלה