דיון

green lantern

New member
דיון

מה היא הסצינה\הקטע הטובים ביותר... קטע זה יכול להיות הקטע שבו ליה מוחזקת בכלא וסצינה יכולהל היות שהם באתר פינוי אשפה... אני הכי אהבתי את הקטע שו כולם נמצאים בוכב ההוא עם האוצ´ה ים ימים... ואת הסצינה שבה יודה מת

mara jade

New member
אווו

אני אהבתי שלוק פגש את יודה....:) ו שיודה נלחם עם דוקו אין אני לא ארד מזה זאת הייתה סצנה מדהימה! יודה שולט!!!!! וכל הסצנות עם הסארקזם של ליאה....:) טוב אני יכולה למלות פה דף שלם עם סצנות שאהבתי אז אני פשוט אפסיק פה...

כל ההתמודדות של לוק עם הקיסר

כולל כמובן הקרב הסופי שלו עם ווידר, וההתעמתות שלו עם הקיסר - "You failed your highness", וכו´.

כן, אבל זה היה כמה סצינות של אותה

התמודדות. לקחתי את המונח "סצינה" בצורה מילולית מדי.

הקרב של קוי גון ואובי ואן נגד מול

בפתיחה שאתה רואה אותו מופיע ומוריד תגלימה ופותח תחרב הקטע הכי יפה

Deathatred

New member
ללא ספק

ההתמודדות המשולשת בין לוק סריוולקר, דארת´ ויידר והקיסר. בייחוד הקוע שבו דארת´ ויידר מרים את הקיסר וזורק אותו, היה לי את זה פעם בסרט MOV על המחשב. הקטע הטוב ביותר ללא ספק!

Deathatred

New member
דרך אגב

מישהו יודע מאיפה אפשר להוריד את הקטע המדובר לצפייה? (רק את הקטע ולא את כל הסרט. זה אחלה קטע ואני רוצה (שיהיה לי על המחשב, וזה לא יפגע בזכויות היוצרים של לוקאס וכו)

Deathatred

New member
מצאתי אותו

הקטע הגדול ביותר של מלחמות הכוכבים: לוק מחושמל ע"י הקיסר, דארת´ ווידר ניצב בדילמה הגדולה ביותר בחייו - הקיסר והדארק סייד או בנו וחזרה אל הג´די? גם המוזיקה בקטע הזה היא מהמשובחות ביותר לאורך כל הסידרה. מי שרוצה להוריד, שילחץ מקש ימני על הקישור ו SAVE TARGET http://www.starwars.stopklatka.pl/video/emperor.mov

אם תישאלו אותי...

אז יש קטע כזה, בארמון של ז´אבה שבו רואים מן זמרת שהיא כזאת צפרדע עם פה של יתוש ששרה בקול צפצפה משונה... אז זה קטע גאוני ומדהים (יצא שיר מדהים בסוף)

Larik

New member
הכי אהבתי את הקטע

שמראים את כל הצבא של ה משובטים בפרק השני, והשמיעו את הEMPIREAL MARCH, ואז קלטתי שבעצם כל המשובטים האלה הם בעצם ה STORM TROOPERS!

Ecthelion

New member
אני...אין ספק ואין ספק ומי שאומר לא

לא מבין{סתם}. ההתמודדות של יודה ודוקו-אחרי שהוא חיסל בקלילות את אובי ואן ואנאקין. רואים צל גדול שהופך לקטן ואז יודה מופיע: COUNT DUKU MASTER YODA YOU INTFEAR WITH ARE OFFERS FOR THE LAST TIME STRONG YOU BECAME THE DARK SIDE I SENS IN YOU I AM NOW STRONGER THAN ANY OF YOUR JEDIES EVEN YOU הם נלחמים עם ה"כוח" והם שווים: MUCH TO LEARN YOU STEAL DO IT IS CLEAR WE CANNOT SEDEL THIS WITH ARE KNOWLEDGE OF THE FORCE BUT WITH ARE SKILS WITH THE LIGHT SEABER קרב מדהים מלווה בצניעותו של יודה.קטע מדהים.

jerri

New member
קטע גדול. והקטע שיודה שולף בסוף את

המקל ומתחיל לצלוע היה קורע. כשצפיתי בסרט כל האולם נקרע מצחוק.

marlo

New member
מסכים איתך...

ללא ספק הקטע הכי יפה ומרשים שראיתי עד כה . היה שווה לחכות ליודה 5 סרטים כדיי לראות מה הוא שווה(חוץ כמובן מלהרים חלליות=>שאת זה כידוע כל אחד יכול
). Yodda Is The Dooddd.אנאקין מדבר כל הסרט כמה הוא חזק, ובכמה שניות מפסיד את היד,בא היודה הקטן הזה ומביס את דוקו!! והקע הכי מצחיק כמובן איך הוא נשען באנחה לאחר הקרב על המקל......גדול.

thorondor

New member
לא! המילה sabre היא המילה הנכונה

זהו שם אנגלי לחרב ושתמשים בו לא רק בstar wars

thorondor

New member
ממתי ניתן לכתוב centre ?

אולי בצרפתית אבל ממש לא באנגלית

Deathatred

New member
ראיתי בכמה מילונים

אנגליים וספרים באנגלית שכותבים גם "סנטר" ככה.

למעלה