דיון..

• פותח הנושא vagz
  • פורסם בתאריך

vagz

New member
דיון..

קודם הקדמה אני הייתי מכור לנפילים וראיתי כל פרק עד פרק 10 חלק מהפרקים אפילו פעמיים אחרי זה באינטרנט מאז טסתי לשבועיים לחו"ל חזרתי וראיתי את כל הפרקים שהיו דרך האתר של יס ושידורים חוזרים והיה נדמה לי כאילו אני רואה ספיידר מן בהתחלה הסדרה הייתה מותחת ומעניינת אבל עכשיו כל פרק מביאים מישהו אחר עם כוחות על שמנסה לפרוץ לחללית וצורי עוצר אותו בקלות מפתיעה אז אני לא מדבר על האפקטים שבכל זאת אני מבין שזה הפקה ישראלית אבל מה קרה לתסריט המצויין שהיה?

sn22

New member
העלילה מתפתחת...

העלילה מתפתחת, היא לא יכולה להשאר באותו מקום עד סוף הסדרה... בעיני הסדרה עדיין מותחת ומעניינת והתסריט נשאר מצויין כמו שהוא היה ואנחנו מקווים שתמשיך לראות את הסדרה, כי היא באמת טובה!

ילד רע 16

New member
ברוך הבא,

הפרקים הראשונים היו מצויינים, עם הזמן הפרקים נהיו מתוחכמים יותר ויותר אבל לא-בלתי מובנים בהמשך. יש סצינות מבריקות, הכתיבה עולה לדעתי ולא רק מבחינת "מה" (שזה גם רעיונות מופלאים) אלא גם "איך" - בצילום, בעריכה, בעריכה המוזיקלית, בבימוי ובמשחק. שמח שאהבת באופן כללי גם אם אתה חושב שהרמה של התסריט שהיה מצויין לדעתך, ירדה. אני לא חושב כך אבל מכבד את דעתך ובכל זאת ממליץ להמשיך לצפות בפרקים. לא יודע אם ראית מעבר לפרק 15 - אם כן, באמת שווה. אני חושב שזה הזמן המתאיםלגבש דעה על אופי העונה הזו לכל הפחות, ועדיין בוא לא נשכח שיש לנו עוד 30 פרקים מהנים לפנינו שבהם הכל יכול לקרות. אני אישית מאוד אהבתי, אני מסתכל על כל רעיון מנק' מבט מסויימת והרעיונות מבריקים, גאוניים לדעתי. שום דבר מבחינתי לא השתנה, כלומר - משהו בא על משהו. התסריט והמקוריות ממשיכים ועולים, על חשבון עלילות הזויות ומטורפות שבאמת בנק' מסויימת רציתי שייגמרו ונחזור לנק' בה הכול "טוב ויפה", שהם היו שני הפרקים האחרונים של השבוע שעבר - שהיו מאוד טובים וזורמים בעיניי, ועדיין היתה להם עלילה נפלאה ומסקרנת. עלילות הזויות זה לא רע, זה כיף לחשוב במהלך וגם אחרי הפרק, אבל לפעמים זה מטריד. אני שמח מאוד שהפרקים האחרונים נהיו ברורים ו"קלישאתיים" יותר, הדברים הרגילים. צריך את ההפוגה הזו. שמח שאהבת וממליץ לך להמשיך לצפות ולהשאר בפורום. ;]

vagz

New member
תגובה

ראיתי את כל הפרקים עד 20 ואני עדיין אמשיך לראות את הסידרה אבל מה שהפריע לי שפרק אחד בא זה עם האש ופרק אחרי זה באה קרן ופרק אחרי זה בא הזה הבלתי נראה והקלות שבא צורי מתמודד איתם זה פשוט מדי, לפי דעתי נעלמה טיפה הדרמה מהעלילה והתמקדו יותר בקטע של המדע בדיוני דבר שקצת הפריע לי.. אבל בכל זאת אני מקווה שישתפר בהמשך =]

sn22

New member
הם צריכים להראות את הכוחות שהאנשים קיבלו

הם צריכים להראות את הכוחות של כמעט כל מי שקיבל והרעיון הוא שצורי מנצח את האנשים האחרים עם הכוחות שהם בעצם כוחות הרוע ולפי מה שנראה לי מה שיקרה בהמשך זה ...
למטה (לפי דעתי) שכל האנשים עם הכוחות תאחרדו וינסו לשטלת על העולם וצורי יצטרך להתמודד איתם...

vagz

New member
זה מאוד צפוי מה אתה אומר

אבל לפי דעתי הם לא צריכים להראות כל פרק אחד אחר שמנסה לפרוץ אלא פשוט להראות אותם בלי שהם יעשו כרגע כל רע פשוט יש התרכזות יותר מדי בפריצה כל פעם בכמ"ג שהעלילה בעצם די נתקעה ואנשים התחילו להתנהג מוזר =\

ילד רע 16

New member
תגובה

ראיתי את כל הפרקים עד 20 ואני עדיין אמשיך לראות את הסידרה אבל מה שהפריע לי שפרק אחד בא זה עם האש ופרק אחרי זה באה קרן ופרק אחרי זה בא הזה הבלתי נראה והקלות שבא צורי מתמודד איתם זה פשוט מדי, לפי דעתי נעלמה טיפה הדרמה מהעלילה והתמקדו יותר בקטע של המדע בדיוני דבר שקצת הפריע לי.. אבל בכל זאת אני מקווה שישתפר בהמשך =] לולא האנשים בעלי הכוחות העלילה לא הייתה מתקדמת ואז כלום לא היה שווה. זו המהות של "להציל את העולם", בינתיים זה מתחיל בכמ"ג ואח"כ זה מתייחס לחללית - שאם הנפילים הרעים השתלטו עלייה הם ישתלטו על העולם כולו. לגבי האנשים עם הכוחות - זה נובע מכמה עניינים מרכזיים: א. כדי להתקדם בעלילה ולהראות נפיל-נפיל. ב. נח ואסף מגייסים עוד נפילים עד למטרה המרכזית, האחת והיחידה - עד שהם מרוכזים יחדיו. ולכן רואים את כל אחד בנפרד. ג. צורי, אסף, קרן - הם נפילים לדוגמא שהיינו חייבים לראות אותם והם חשובים כי הם חלק חשוב מאוד בכמ"ג. יש גם את שאול השורף וערן שמואלי שהם הנפילים הנוספים. תסכים איתי שצריכים נפילים רעים שנגדם ילחם צורי? לגבי הקלות שבה צורי נלחם - לא מסכים. הוא ממש לא עושה זאת בקלות, הוא נלחם ומזיע בשביל זה. הוא לא כ"כ יודע איך להתמודד ונאבק ובכ"ז מצליח, כי הוא החזק ביותר, יש לו כוחות מעל כולם, וחלק מחוקי הז'אנר - הטובים מנצחים, בכל מערכה שהיא. הדרמה לא נעלמה מהעלילה - זה לא שהייתה ממש דרמה, הכל זה מד"ב פנטזיה.

sn22

New member
אבל ברגע

אבל ברגע שהם יראו אותם בלי שהם יעשו כל רע הם לא יהיו קשורים בכלל לסיפור... קרן עוד איכשהו בגלל שהיא עיתונאית שבאה לעשות כתבה על הכמ"ג, אבל האיש הרואה ואינו נראה.. אם לא היו מראים את הכוחות שלו אז הוא לא היה קשור בכלל... מה היו מראים שיש לו חובות במס הכנסה? זה בכלל לא קשור, ומה שכן קשור זה הכוחות שלו שהוא יכול להעלם ואז הם לא יכולים למצוא אותו

למעלה