דיון SimCity4 הרשמי

yoni902002

New member
דיון SimCity4 הרשמי

שלום לכולם, אני דיי חדש פו ואני רוצה לפתוח בצורה טובה והבאתי לכם כמה תמונות שאני צילמתי מן המשחק המכורי!!!, לא לקחתי משום אתר!!!. התמונות: קודם כל נתחיל בתמונה של העיר כולה ממבט על : אתם יודעים שהגנה על העיר היא הדבר החשוב ביותר, אז הנה המתקן הצבאי של העיר: הנה תמונה של המגורים של החיילים: אתם יודעים שבכל עיר יש בניין מיוחד אז הנה הוא: הילדים צריכים להנות קצת אז הנה מגרשי המשחקים: צריך מקומות עבודה בעיר אז בשביל זה יש את המפעלים: צריך לעשות קניות מתישהו אז יש פה מרכז קניות: אם מישהו מהמשפחה שלך נפטר,אז יש בשביל לתת לו כבוד בית קברות: כדי לקנות דברים בזול לכו לשוק הקרוב: אתם יודעים גם בעלי חיים צריכים לאכול אז הנה מפעלים בשביל האוכל שלהם: כאשר אתה משקיעים,אתם מקבלים בחינם בית ראש-עיר משלכם: שכונות מגורים כדי לגור,(מן הסתם): אם נפצעתם או קרה לכם משהו,נא גשו בבקשה לבית החולים הקרוב: עבריינים צריכים ללכת לבית הכלא: לצערנו לעירייה לא היה תקציב לבית עירייה מספיק טוב, אז רק עכשיו הם התחילו בבנייה (עמכם הסליחה): אם יש לכם תלונות, (ואתם לא פונים לשידור חוקר), לכו למשטרה: אתם יודעים שיש חוק חינוך חובה לכן לכו לבית הספר: בא לכם קצת להישתזף בים?!,אם כן אז הגיע הזמן:

elcool

New member
כיתוב ממש יפה!

אבל אין תמונות. אה... וגם ברוך הבא!

ברוך הבא! ../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif../images/Emo39.gif

איפה התמונות?

למעלה