דיון Now that you`re gone/חלק ממך

אורון V1

New member
דיון Now that you`re gone/חלק ממך

לאור העובדה שההופעה ב-MTV EMA שודרה רק באם טי וי אירופה, שמשודר רק בארץ ובמדינות אחרות שאין להן אם טי וי משלהן, לא היה עדיף לבצע את "חלק ממך" ולא את "Now that you`re gone" מאחר וזה הסינגל אותו בחרו לקדם בארץ? ועכשיו שבחרו להוציא את "חלק ממך" כסינגל מה אמורים לעשות איתו? לשחרר מהדורה מיוחדת של "רגע לפני ש..." (כך השמועה גורסת) כדי לנצל את המומנטום ואולי להביא את האלבום סוף סוף לאלבום זהב, להוציא את הסינגל למכירה במחיר שפוי של 10-15 ש"ח או לחכות איתו עד לאלבום הבא?

ניראה לי שהם יחכו לאלבום הבא לא!?

לי אישית זה נשמע הכי הגיוני..."חלק ממך" לא "יושב" על הקו המוזיקלי של האלבום ולדעתי השיר יצא באלבום הבא למרות שכן צריך לנצל את המומנטום אבל גם עם "השקט שנשאר" היה אותו דבר..השיר יצא לפני האלבום(אני זוכרת נכון!?) ובכלל מי אמר שהמומנטום הזה הוא הנכון?!אולי המומנטום יהיה חזק יותר אם תיהיה צייפה לאלבום הבא?! בכל אופן השיר מדהים ואם זה הולך להיות הקו המוזיקלי של האלבום הבא שלה יהיה פיצוץ (למרות שאני סומכת עליה שיהיה פיצוץ בלי שום קשר)

לדעתי...

זה יהיה קצת מפגר להוציא מהדורה חדשה של האלבום עם "חלק ממך"... לדעתי כבר צריכים להוסיף אותו לאלבום הבא... זה הרבה יותר הגיוני... (להוציא אלבום פעמיים עם שינוי של שיר זה נראה לי קצת דפוק...) סינגל ראשון מאלבום תמיד יוצא לפניו...חחח (נכון?!) אז עכשיו הוא יהיה קצת הרבה קודם... לא נורא... אבל יותר הגיוני שהוא יהיה באלבום הבא...

אני מסכים איתך...../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif

יותר הגיוני שזה יהיה באלבום הבא
כך אני חושב..אבל אין לי מושג. ו"חלק ממך" שיר ממש יפה מדהיםםם

linoy7

New member
מצטרפת לתגובות מעליי..../images/Emo41.gif

גם לדעתי השיר הזה הוא סינגל מהאלבום הבא.. זה גם הכי הגיוני.. לא? נחכה ונראה מה יהיה..

drnaji

New member
לגבי השירה בטקס הMTV:

כמעט ולא היו אומנים ששרו בשפות זרות [יענו לא אנגלית חח]. ומעבר לכך שזה אירוע שמשודר בטלוויזיה באולם עצמו נכחו די הרבה אנשים בעלי השפעה בעולם המוסיקה ולכן היה נכון לשיר בנאגלית. טקס הMTV זה לא אירווזיון ואני חושב שאם היא הייתה שרה בעברית כל הקהל היה נכנס להלם חחח לגבי "חלק ממך" - גם אני מרגיש אי ניחות מסויימת לגבי הבלגאן של הגרסה האנגלית והגרסה העברית.לדעתי היה צריך לשחרר רק את הגרסה האנגלית ולקדם אותה עד כמה שאפשר ולהשאיר את הגרסה העברית כבונס לאלבום הבא או במקרה הגרוע-אם הגרסה האנגלית הייתה נכשלת חלילה אז לשמור את זה למקרה חירום. זהו,זה היה האני מאמין שלי לגבי שירי בתקופה האחרונה חח מי יתן ומכבי תנצח בדרבי [אני כזה לא קשור!]

אורון V1

New member
לידיעתך

ההופעה עצמה הוקלטה שלושה ימים לפני הטקס עצמו כדי שכל איזור יוכל לצפות באומן שלו. אולי באמת היה עדיף להישאר עם הגירסה האנגלית ולהשאיר את הגירסה העברית לאלבום הבא.

drnaji

New member
עדיין.אנשי בעלי השפעה ראו את זה וגם אם זה רק

במזרח אירופה שזה איזור די טוב לזמרים ישראלים [תראה מה קורה עכשיו לבועז מעודה אחרי האירו וההצלחה שלו במדינות כמו..ארמניה חח]. כך שאני שלם עם השירה באנגלית בטקס

האמתי שזה ממש לא משנה לי מה היא תעשה עם השיר

אני רק הייתי רוצה מאוד שהיא תוציא קליפ בגירסה האנגלית ותשלח אותו ל-MTV ויאללה להשתלט על העולם!!!

אורון V1

New member
קליפ אולי יצא במסגרת Global one

אם יחליטו לשחרר אותו כסינגל, למרות שגם ההופעה החיה סבבה. להשתלט על העולם? מה היא פינקי והמוח?

אורון V1

New member
מה היה צריך לעשות עם ההופעה וגורלו של הסינגל

באשר להופעה ב-MTV EMA נראה לי שהכי טוב היה לעשות חצי חצי כמו באירוויזיון, ככה אפשר היה לרקוד על שתי החתונות ולפנות גם לקהל האירופאי המועט שכן זכה לצפות להופעה וגם לקהל הישראלי. בנוגע לסינגל שיצא לתחנות הרדיו - מבחינת הליקון הדבר הנכון הוא כן להוציא מהדורה מיוחדת של האלבום עם הסינגל כי בכל יום שעובר יותר ויותר אנשים יורידו אותו באינטרנט במקום לקנות, מבחינתנו זה פחות טוב כי נראה מגוחך לקנות שוב את האלבום אחרי שכבר יש לנו אותו, אז נראה לי הכי נכון שבינתיים יוציאו אותו כסינגל למכירה ויצרפו את השיר לאלבום הבא. אגב אכן באלבום הבכורה יצאו שלושה סינגלים לפני צאת האלבום.

למעלה