דיון

דיון ../images/Emo88.gif

האם יש לכם פאקצות בICQ? (במידה ויש לכם ICQ). אם כן, שרשרו את הAway שלהם, או את האודות - מה שזה לא יהיה. שנוכל להנות ביחד.

לי יש כ"כ הרבה. ../images/Emo45.gif

כי לפאקצות, יש חברות פאקצות, לא? הנה כמה טעימות: הודעות לא נמצא:
0O_ונד'ושש_O0‏ בסטטוס לא נמצא: ‏ייאא אאייזזזההה חחחמממוווווווווודדד(:) הוררדדתתתיי סקקייין של קייטטיי לאי ססי חח זזה מהה זזהה חחממווודדד ! קקננאאאאאאאאאוו »•°רז!ש__המלכה°•«‏ בסטטוס לא נמצא: ‏\\; שייר דרזי ושיירה אנני אוהבתותכככככן ממיכללוייי(:)‏ בסטטוס לא זמין: ‏חחזרתי מהיםם עם אווולמרט P; היה אחד הקקקרועים ## -אם לא נמות מסטלה, נמות משעמום- אודות:
מספר ICQ: 192702487 שם: תמר כינוי: -Xחת ה*אפ!ת- כתובת: FFF, ישראל חברה: ערנושש אהובייי תאריך לידה: ‎09/11/1990‎ גיל: 14 אודות: ערנווש חיי אני חולה עליךך אושריי נסיךךך קטןן אחד שרוןן מושלםםם אדםם כוסוןן אני חולה עליךך יא פוטוגניי אחדד אביחיושש סקסיי שלליי! VOX-DOME, TLV, POWDER, VISCAYA, SILVER, D&D, VELVET. MOVE. SELF ה-מקומותתת..! דנה אנטרנשיונל--->תרימיייי אניטה פללי--->תורידייי מספר ICQ: 234423353 שם: רזז קיסס המלכההPP: כינוי: »•°רז!ש__המלכה°•« כתובת: ישראל חברה: Pr][nce§§»¦«--Raz מין: נקבה תאריך לידה: ‎04/02/1991‎ גיל: 14 אודות: אוהבתותככםםם בבביי הן אצלי ברשימה כי הן היו איתי ביסודי :|

תוודדדה ראייתיי אותךך ביווםם א'

וגםם אתת
אבבללל מההה זההה הכובבע הפריייקיי הזהההה שהיההה לךךך? למהה הוא היההה אדוום ולאא ורוודדד!! בושייי לך!!1

לייייייייקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק../images/Emo163.gif

אתתתת סוואווו צודקתתת איוו בעעע

נאכון ../images/Emo9.gif.

את האמת יש לי ICQ מכיתה ו', אני לא מתחברת כבר הרבה זמן, אבל חשבתי שיהיה נחמד לצחוק על זה קצת ^^. בכל מקרה, אני פאקצה שכחת?

../images/Emo6.gif ../images/Emo203.gif

אני פעם הייתי פאקצה, היום אני סתם אוהבת ורוד אבל לא מתנהגת כמו אחת. בכל אופן, יש לי ICQ אבל יש בו בול 5 אנשים שאני מכירה ושיש לי תפלאפונים שלהם, אני לא פרסית אבל אם אפשר לחסוך ב-SMSים אז למה לא?

Marble Arch

New member
רעיון מגניב.

טוב, קודם אין לי ICQ..
ובמסנג'ר יש את ההערות שאפשר לרשום לכינוי (תודה לאל, סופסוף אנשים מפסיקים לשנות את הניק שלהם ואני יודעת מי הם..
). הדבר הכי פקאצתי שמצאתי זה- "נוניייייייי שלייייייייי", זה ממישהו שהיה איתי בכיתה (= עומד לסיים את י"ב
). ואתם חשבתם שפקאצות זאת תופעה נשית!
יש גם - "עוף זה ציפור פרה זה חיה", אני חושבת שזה קצת
בגלל שזה כבר ממש פאסה!!! טוב, פה זה נגמר. (ושלי? מתים לדעת מה שלי אה???) (?הדמוקרטיה- עקרונות ומאפיינים?
עכשיו מחקתי את זה כי סיימתי ללמוד את זה.
כזו פקאצה מתקדמת שאני....)

פ K ק 3 ה

New member
למרות שאיני מתחברת התחברי במיוחד../images/Emo3.gif

אוקי זה הולך ככה : <<--שנינע המלכע-->> בסטטוס לא נמצא: אתם יודעים איך זה כשלא רוצים לדבר עם אנשים?! יכולים להיות נודניקים... ...ואז ההודעה המעצבנת מהבהבת באור כתום. אז אפשר במקום להתעלם להשאיר הודעה שמסבירה למה! אוי'שששש היא כזאת חשה!!11 o_O

Hen m

New member
איטס יור ברסדיי..שרפ טו שראפ שראפ..

פרחה קטנה מנסה לכתוב בעיברת הגייה אנגלית של השיר shut up וזה הולך ככה: שרפ טו שרפ שרפ. שרפ טו שרפ שרפ. שרפ טו שרפ שרפ. ווווהוווווווו יא. שרפ טו שרפ שרפ. הוו נוו. שרפ. אנייוואיי לייק איט סאלוו...שיר מוווווושלםםםםם "אהבת שחשבתי? אהבתי שחשבת, תכיר ת'מילה: מציאות!" "יש הרבה דגים בים, ואני מחפשת ת'עופר שלי" "ד"ששששששששששששששששששששששששש לכל הכ!ס!נ*O ה100מ*ם מ2ת *םםםםםםםםםםםם1111111!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111111" אוו! יש את הידוע והקבוע ב"רחוב" באיסי: "5מה מה ק7ה???? 7!צ*ם גם מ@תח?????????" "אין מכבי אין חיים ....!!!!! אירופה צהובהההההה!!!!!!!!!! חולה על אנתוני פרקר ועל דיויד בלות'נטל התותחים !!!!!!!!!!!!!" וזה רק ממשיך. אוווווווווווו אחד ענק: הכינוי:"~+סת!!W דה מ%!ה2ת+~" פרטים: אודות: קודם כל=>>אני מקווה שאתם קולטים!! אתם נמצאים עכשיו ~בעולם המושלמים~ אז תתנהגו בהתאם-->>ותזהרו להעתיק וכלל אחרון--ל-א -ל-ה-צ-י-ק! תגידו שאני משוגעת,תגידו מחורפנת אבל דבר אחד=>אני לא מטומטמת לא מפסיקה לצחוק,ומשגעת לכם ת'מוח ממני אפשר לברוח->>אבל אותי אי אפשר ל=ש=כ=ו=ח מסובבת את כולם על האצבע הקטנה השם שלי מוכר בכל מקום במדינה! אז גם אם תעתיקו זה לא ישנה את העובדה.. ש-כ-מ-ו-נ-י יש רק אחת...הנסיכה שברחה מהאגדה! סתיו= 4אותיות...עם א=ל=פ=י משמעויות :&#39
הצילוווווווווווווווווווווווווו

למעלה