דיון

DesertRose7

New member
פשוט מלכה../images/Emo47.gif

את האמת שבהתחלה לא כל כך התלהבתי ממנה.. יש לי איזשהי סלידה מכל מיני כוכבים נולדים. במיוחד כשהם באים מארה"ב! אבל מאז MISS INDEPANDENT היא שבתה גם אותי! BREAKAWAY זה אחד האלבומים הכי טובים ששמעתי בזמן האחרון
היא יודעת לבחור שירים, היא יודעת סינגלים, היא יודעת לבחור נגנים[
] והיא יודעת לשווק את עצמה. רק עכשיו היא הייתה בסביבות השבוע בלונדון שכל יום היא הייתה במקום אחר ולא נחה לרגע. למרות האכזבה הקטנה שהייתה לי בטקס הVMA, שאני יכולה להבין.. היא פשוט מלכה

מושיק20

New member
התחילה טוב../images/Emo99.gif מתחילה לעצבן../images/Emo5.gif

יש לה שירים מעולים במיוחד "Breakaway" ו- "Because Of You" אבל בזמן האחרון היא מתחילה לעצבן. אולי בגלל שהיא אוברייטד... סה"כ חמודה ומוכשרת.

D4Ever

New member
../images/Emo47.gifמ-ל-כ-ה../images/Emo47.gif

קלי היא -ה-זמרת בעיניי עוד מהתקופה של אמריקן איידול,היא הייתה הפייבוריטית הראשונה שלי בעונה הראשונה,האלבום הראשון שלה מאוד טאוב אבל השני הרבה יותר טוב. היא חמודה מאוד,מדברת המון (חחח),מוכשרת ברמות ומאוד אוטנתית בראיונות וכ'ו..היא גם מאוד מצחיקה, מאוד אוהבת את ישראל ומתכננת לבוא לארץ לראות אותה ולהופיע. הגיטריסט שלה ישראלי יהודי ואנחנו (בפורום של קלי) בקשר איתו והוא נחמד מאוד. וזהו.. קלי מלכה!

candyheart

New member
מדהימה!../images/Emo20.gif

יש לה קול באמת מדהים והיא ממש חמודה.לדעתי יש לה פוטנציאל להמשיך להיות בעסק המוזיקה כמה שהיא רוצה. האמת היא שיש לה דווקא הרבה שירים שאני לא אוהבת,אבל אני מתה על Behind These Hazel Eyes ן-Because of You,וגם SUBG היה נחמד עד שהתחיל כבר להימאס ממנו.
וגם כיף לראות מישהי שמצליחה בלי להיות חצי ערומה בקליפים שלה או לתקוע איזה ראפר בכל שיר. בסך הכל,חמודה,מוכשרת ואחת הזמרות היותר מוכשרות כיום.

DesertRose7

New member
../images/Emo45.gif

באמת סוף סוך מישהי שלא מוכרת את הגוף של עצמה בשביל למכור את המוזיקה שלה.

La Phantom

New member
לא מוצא בה כלום.

למרות שהרבה אחרים כן. יש לה קול... אבל המוזיקה שלה... כ"כ לא משו.

Skullie Roze

New member
המממ ../images/Emo14.gif

ת'אכלס יש לה אחלה שירים, וקול מעולה. מה שמעצבן אותי בה, זה שכולם תופסים ממנה יותר ממה שהיא. וגם השירים שלה מכניסים לדיכאון.

psychoit

New member
יש לה קול יפה.

השירים שלה נחמדים. לא משהו שאני יותר מידי מתלהבת ממנו. Miss Independent זה שיר מאוד יפה ו-Behind These Hazel Eyes גם אבל לשאר השירים שאני לא מתחברת ממש.

../images/Emo99.gif אוהבת מאוד!

היא מקסימה, נורא Down Earth, השירים שלה כיפיים ומעולים. היא לא מחדשת הרבה אבל עדיין כיף לשמוע אותה, במיוחד בגלל הקול הע נ ק שלה
כשהיא התחילה היא הייתה Fatty ברונטית, והיה נחמד לראות מישהי מצליחה לאו דווקא בגלל שהיא בלונדינית - אנורקסית.
הדיסק Breakaway שלה מדהים. אני ממש אוהבת אותו.

NoWords

New member
הממ

היא בסדר כזו באמת אוברייטד יש לה איזה שלושה שירים יפים מאוד והקול שלה יפה כשהיא צועקת :) אבל תאכלס הקול שלה לא משו בכלל

מטורפת עלייה.

יש לה שירים,שפשוט מבטאים תקופות שונות בחיים שלי, יש לה קול מדהים,סגנון מעולה, והאלבום האחרון ע-נ-ק
ממש אוהבת אותה.

Sim§ MaN

New member
הו, קלי.

היא לא נראת מי יודע מה. יש לה שירים ממש יפים אבל כמה משעממים וחוץ מזה יש לה אחלה של קול. מלכת הפופרוק.

למעלה