דיון

just adiki

New member
דיון../images/Emo88.gif

כמה דעות לגבי הדיסק השני של שירי ובחירת השירים. אתם יכולים להסכים
לסרב
ובכלל, אתם מוזמנים להגיב
. נתחיל בסינגל החדש והרביעי
"ורציתי שתדעי". בהתחלה לא הבנתי למה מוציאים דווקא אותו. בעיני זה שיר יחסית חלש לשאר השירים בדיסק. אני אוהבת את כל האלבום החדש כך שנאי גם אוהבת את השיר הזה אבל בעיני יש שירים יותר טובים ממנו. מה שכן בימים האחרונים הבנתי שההחלטה להוציא אותו דווקא נכונה מכמה מניעים. קודם כל זה השיר הכי קיצי שיש באלבום. בעיני האלבום של שירי "רגע לפני ש..." הוא אלבום חורף. השירים נעימים ורכים ופחות קופצניים ומפוצצים. שימו לב שגם שירים הקצביים שבדיסק מתחילים במן מקצב נעים כזה, בלי כל מיני תופים וגיטרות חשמליות, הלחן יותר מאופק. למשל השוואה בין "ורציתי שתדעי" לבין "אהבה קטנה". "אהבה קטנה" מתחיל כמשהו רך ופתאום מתפוצץ והסינגל החדש של שירי מתחיל כמתקתק ונשאר כזה, כמו כל השירים של שירי בדיסק. "ורציתי שתדעי" הוא השיר הכי קצבי והכי זורם באלבום. הוא הכי שיר קיץ שיכול להיות. כשמוציאים סינגל צריך להסתכל על הרבה דברים ובעיני גם עונה זה חשוב כי זה מצב רוח וצריך לחשוב לאיזה שיר יש יותר סיכוי להפוך ללהיט. להוציא למשל את "שבי לרגע" או "זה לא מה שהטיחו לי" שרבים רוצים שיצאו כסינגל זאת טעות כי אלה שירי חורף. הם יותר רגועים ולא שירים שלמשל ייסעו במכונית בדרך לים בווליום ויהיה מתאים לשמוע. אז בגלל הנסיבות של שיר קיץ שיר חורף הגעתי למסקנה שלפי דעתי, להוציא את "ורציתי שתדעי" השיר הכי קיצי באלבום זה בסופו של דבר בחלטה מצויינת כי לו יש את הפוטנציאל הכי גדול בדיסק להצליח בתחנות הרדיו בעונת הקיץ. דבר נוסף שאני חושבת שעשה טוב עם יציאת השיר הוא הקליפ. אין ספק שהקליפ עשה הרבה רעש. שירי בדר"כ לא נוהגת לעשות דברים כאלה, למען האמת אני לא זוכרת שמתישהו היא עשתה רוח וצלצולים וייחצנה את עצמה בזכות פרובוקציות. היא אפילו לא מהסוג סלבריטאים שהולכים למסיבות כדי להשאר בברנז'ה, היא מתרחקת מזה כמו מאש ורוצה להשאר בתודעה בזכות היצירה. בגלל זה אני לא חושבת שצריך לתקוף אותה על ניסיון לעשות פרובוקציות כי זה דבר חד פעמי [לפחות כרגע]. הקליפ בכל אופן מצויין לפי דעתי והוא עושה את העבודה. עובדה שכבר פעמיים אני ראיתי דבר שקשור לקליפ מופיע בשער תפוז ובכלל בכל האתרים יש התעניינות סביב הקליפ. הם לקחו שיר שיכול לתפקד גם כלהיט בתחנות הרדיו וגם משהו שאפשר לעשות סביבו קליפ טוב, עם נושא טוב. קליפים בסה"כ הם דבר שמאוד מקדם כי הם יוצרים עוד באזז. ובאמת שירי הוציאה סינגל שאפשר לעשות לו קליפ בעל פוטנציאל לרייטינג. עד כאן "ורציתי שתדעי". עכשיו בנוגע לכמה דברים לעתיד. אני הייתי שמחה אם עוד כמה זמן אחרי ש"ורציתי שתדעי" ימצה את עצמו [ואני מקווה שזה יקרה עוד הרבה זמן]. שירי תשחרר לתחנות הרדיו את השיר:"Angel" כלומר, "לילה" רק שבאנגלית. שיצא ככה בחצי השני של החופש הגדול משהו מרגיע ונחמד ואחרי שהיא תשחרר את הסינגל אני אשמח אם הדיסק הבינלאומי יצא לרשתות הדיסקים ברחבי הארץ. בסה"כ זה שיר טוב והקול של שירי עושה אותו למעולה. אני צופה לו הצלחה במצעדים כשיר מרגיע אחרי כל להיטי הקיץ. ואז לשחרר את הפינלה, סינגל אחרון מהדיסק העברי בחודשי ספטמבר או אוקטובר את "זה לא מה שהבטיחו לי" או "שבי לרגע" שהם כניסה נחמדה לחורף. ואלה שירים שאני רואה אותם מצליחים באותה תקופה של תחילת השנה, שירים של לנקות את הראש. קצביים אך שקטים שכיף לשמוע. כמובן שיהיה לשירי הרבה הצלחה
ואני מקווה שהיא תבחר בצעדים הנכונים. גם אם הם לא כפי שכתבתי אותם פה, העיקר שתצליח.

x HUSKY x

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo15.gif../images/Emo45.gif

לדעתי את צודקת בנוגע לאלבומים , אבל אני יחסית ממש אהבתי את השיר שלה '' ורציתי שתדעי '' . גם אהבתי מאוד את הקליפ . שיהיה לה בהצלחה !

זיקי

New member
ממממ.... ../images/Emo26.gif

אני מסכים איתך לגמרי שהאלבום יכול להיות ממותג כאלבום חורף, יש בזה משהו, יפה שחשבת על כך!!! אבל - השיר הכי הכי הכי קייצי באלבום הזה הוא "ממשיכה מכאן"... השיר הזה פשוט יכול לכבוש בקלות את כל רחבות הריקודים, מסיבות חוף ומסעדות חוף שנפתחות בעונת הקיץ... לדעתי, אם כבר שירי רצתה שיר מקפיץ ומרענן לקיץ, היא הייתה צריכה ללכת על השיר הזה... את "ורציתי שתדעי" לא הייתי משחרר כסינגל בשום אופן, הוא פשוט לא מספיק טוב... ואני גם ממש ממש ממש מקווה שהסינגל הבא שלה יהיה "זה לא מה שהבטיחו לי"... שיר מסגנון כזה לא נשמע בארץ אף פעם בעבר! זה מזכיר לי שהיא שיחררה את "כמה פעמים" מהאלבום הראשון, שזה גם סגנון שעוד לא נראה בארץ... ואני ממש ממש מקווה שיצליח לה עם הסינגל הזה, כי הוא אחד השירים המדהימים ששמעתי מעודי! בהצלחה!!

yaeltlmr

New member
../images/Emo45.gif

מסכימה בקשר ל"ממשיכה מכאן", חבל שהיא לא הוציאה אותו בתור סינגל.

just adiki

New member
יש בזה משהו...

למרות שבעיני "ממשיכה מכאן" ו-"ורציתי שתדעי" עומדים על אותה משבצת.

linoy7

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo41.gif

וגם לדעתי הסינגל הבא צריך להיות- זה לא מה שהבטיחו לי
מתי הסינגל הבא באמת?
[כמה סינגלים יוצאים בסה"כ?
]

just adiki

New member
בדר"כ יוצאים 5

אני אומרת שהיא צריכה לנצל את האלבום הלועזי ולהוציא גם ממנו איזה שיר... אני לא יודעת אם אפשר להוציא רק 5 או שנהוג להוציא 5... חלק אומרים ככה וחלק חושבים ככה...

למעלה