דיון

LostAnDelirious

New member
דיון ../images/Emo88.gif

קלי עבדה במהלך הקריירה שלה עם אמנים ויוצרים שונים איזה שיתוף פעולה של קלי עם אמן או עם יוצר הכי אהבתם ועם מי הייתם רוצים לראות את קלי עובדת בעתיד

One Minute

New member
עונה

אהבתי את השיתוף פעולה עם מרטין משהו, בSince You Been Gone ובעוד כמה שירים ושירים מברייק שאני לא כ"כ זוכר
. אני באמת רוצה שהיא תעבוד איתו, אולי על עוד שניים שלושה שירים כי לדעתי הוא מפיק מצויין.

s k p

New member
עונה

אני הכי אהבתי את הדואט שלה עם Rascal flatts לשיר what's hurt the most, הם נשמעו כל כך טוב ביחד
גם הדואט עם ריבה היה נחמד....למרות שהגירסא המקורית של BOY יותר יפה, עדיין השילוב של הקולות שלהן היה מעניין...

Assilicious

New member
המממ

הכי אהבתי את השילוב פעולה של קלי עם קאסרל פלאטס, אבל תאכלס אין יותר מידי אופציות.. והייתי רוצה שהיא תעבוד עם מפיק מוסיקה שחורה...
, אל תהרגו אותי, אבל אני חושב שממש יתאים לה סגנון מאריה קארי שכזה.. בלדות עם ביטים שחורים..

otollo

New member
../images/Emo174.gifעונה

אממ מבחינת מפיקים אני רוצה שהיא תעבוד עם ד"ר לוק ומקס מרטין שוב כי הם ממש מעולים ואהבתי את השיתוף פעולה ביניהם בסינס וביהיינד
. ומבחינת שיתופי פעולה של אנשים ששרים איתה... אהבתי[כמו כולם XD] את השיתוף עם ראסקל פלאטס... ממש חבל שקלי לא התארחה בגרסת סטודיו
. הייתי שמח לראות את קלי משתפת פעולה איתם בעתיד. הייתי רוצה לראות את קלי בדואט עם קארי אנדרווד כי לשתיהן יש קולות מדהימים וזה יכול לצאת מעולה באיזה בלדת רוק קאנטרי קורעת לב
. אולי גם דואט עם אבריל כי הן באותו סגנון וזה גם יהיה להיט היסטרי
. טוב, נסחפתי
.

RiMiK

New member
עונה../images/Emo28.gif

שיתוף פעולה עם דני! אחרת לא היה לנו את דונט [ונראה לי שגם AIK אבל אני לא סגורה על זה] חח סתם אבל פרט לזה, אהבתי את השיתוף פעולה עם הראסקל פלאטס. ובעתיד הייתי רוצה לראות אותה עושה דואט עם [אל תהרגו אותי] ג'סטין טימברלייק. לדעתי יכול היה להיות ממש ממש ממש מעניין. ושטימבלנד יפיק לה איזה שיר, לא חייב להיות פאקצה סטייל כמו נלי פורטדו אבל אני מאמינה בו. הבנאדם גאון!

למעלה