דיון!

P i x i e s

New member
דיון! ../images/Emo88.gif../images/Emo124.gif

המעצבים בפרוייקט מסלול במהלך העונות- משתבחים עם השנים או להיפך? יש הרבה שיטענו בעד העונה הראשונה, כי היא הכי אותנטית ומקורית, ויש שיטענו שהיום יודעים יותר מה התוכנית והקהל מחפשים, ויודעים למצוא את זה. מה דעתכן?

shanchan

New member
זה מסובך..

מצד אחד, בעונה הראשונה המעצבים היו יותר.. בעלי טעם אישי, מקורית כמו שאמרת, וזה הפך אותה למאוד מגניבה. מצד שני, בעונה השלישית אפשר לראות שכל המעצבים הם מאוד איכותיים, אומנם הם קצת פחות יחודיים ומביאים פחות דרמה למסך, אבל אני חושבת שהרמה שלהם יותר גבוהה. אבל זה טריקי, כי ממש אהבתי את ג'יי בעונה הראשונה עם הסגנון הייחודי והמאוד מגניב שלו, ואת אוסטין עם הקלאסיות שלו.. זה מסובך :/

4hilla4

New member
גם אני חושבת ככה....

אבל בכל מקרה.. אהבתי את הבגד שלורה עשתה בפרק 10.. מה שהיה לפני כמה ימיםםם... וואי מה זה התבאסתי שהיא בכתהה... היא כזאת חמודהה!!! וווייאאאייי היא ניצחה :)) אני בעדה.. וואי היא בהריון..!!!! 6 ילדים!! [ בינתיים 5 בנים ] אני מקווה שהיא לא תצטרך ללכת לבית החולים באמצעע.. :O

shanchan

New member
אני ממש שנאתי את זה. :|

ולא הבנתי למה כולם כל כך מתלהבים, זאת הייתה משלה פשוטה עם כמה פרנז'ים מודבקים, הייתי די בדוק שהם אהבו ואמרו שזה נראה הרבה יותר יקר מ100 דולר. |:

shiratel

New member
לוידעת

החסרון בעוד עונות הוא שתמיד ישוו לעונות הקודמות. נגיד היה קטע שבו סנטינו או ניק או לא זוכרת כבר עשו שמלה, והיא נורא הזכירה לשופטים את השמלת גראמי של אוסטין. כ"כ לא נכון!!! כאילו מה הוא בסה"כ עשה, השתמש באותו בד?! אווווווווווווו הבדל. אבל אני דווקא אוהבת את שתי העונות האלה יותר מאשר הראשונה. ופה הביאו את המשימות הכי תותחיות לדעתי!!!

זה הולך ונהיה גרוע...

העונה הראשונה היתה פשוט מצוינת. גם השניה היתה ממש טובה, אבל השלישית? נראה לי שמתחילים להגמר להם הרעיונות למשימות [מה היה הקטע הזה של להלביש את האמהות, ואז להלביש את עצמם... זה היה ממש משעמם]. ובכלל, המשתתפים לדעתי אולי לא פחות מוכשרים, אבל עושים דברים הרבה פחות יפים. אני מקווה שהם יתאוששו קצת אחרי העונה הזאת וימצאו משימות יותר מגניבות!

mika95

New member
מצטרפת לדיון...

לדעתי העונה הראשונה הייתה הכי עסיסית מבחינת ריבים וכל מיני כאלה...,וגם היו משימות ממש מגניבות! בעונה השנייה חלק מהמעצבים לא היו כל כך מוכשרים,אבל זאת הייתה העונה הכי טובה (לדעתי) ובעונה השלישית רובם היו מעצבים סוג ז',אבל אלו שעלו לגמר,הם באמת הכי מוכשרים,וגם בעונה השלישית המשימות היו משעממות,ולא היה אקשן...

s hahar

New member
צריך אנשים כמו ונדי לשנוא ../images/Emo177.gif

צודקת ג'פרי רב עם אמא של עכברושה זה לא אקשן.

stavoonia

New member
הכי אהבתי את הראשונה

כל העונות מצוינות בעייני, אבל בראשונה יש אוירה הרבה יותר... מממ... כיפית. זה כאילו בראשונה כולם ביחד כזה, "נגד" התוכנית אבל יש גם סכסוכים בינם לבין עצמם. בשניה הם גם היו חבר'ה כאלה אבל הכל היה הרבה יותר תחרותי ופחות יצירתי. ובשלישית אין באמת דברים מדהימים שיגרמו להגיד 'ואו'. בקיצור, שלושת העונות שונות מאוד באווירה שלהן, אבל בעיניי זה קצת הולך ומשתנה לכיוון שאני אוהבת פחות.

דעתי פשוטה ביותר

אחרי שעונה 2 היתה חיקוי חיוור של העונה הראשונה מבחינת ה- טייפקאסטינג [ הומו חובב ולובש בגדי נשים, הומו סתם, כמה הטרוסקסואלים, כמה נשים, אחד עם פה גדול במיוחד, להעלות את הסוציופת לשלב האחרון ולזרוק אותו במקום השלישי] העונה הנוכחית לשם שינוי סבירה מהבחינה הזו. לא היה/תה את ה- BITCH הטיפוסי/ת לא היה הומוסקסואל שדחף את המיניות שלו, ה"נועזות" שלו ומשחקי המגדר שלו - בכלל ענין ההומואים כנראה הורד מהפרק או הפסיק לענין את המפיקים או קהל המטרה של ההומואים הביע חוסר ענין, וזה היה מצויין, כי התחרות הפכה נטו עיצוב חלק מההדחות היו מוזרות טריק ה"מעמול" של הדוגמניות - להחזיר את וינסנט ואנג'לה היה אכזר בצורה בלתי רגילה לדעתי, המשתתפים השנה מקצוענים הרבה יותר מהקודמים.

shiratel

New member
מסכימה איתך בקטע של הסוציופת!

בתכל'ס למה העלו את וונדי?! היא הייתה מעצבת גרועה!!!! וסנטינו האמת היה סוס... ואיך שזה נראה בחצי גמר אז קארה הייתה צריכה לעוףףף (איך שהמניאקית לכלכה על קלואי ובסוף נדפקה מוההאהאהאהאה) וזה בהחלט קרה. ולסנטינו לא הגיע מקום שלישי! הגיע לו שני או משו... אבל פה זה לא קרה, והם פשוט תותחים שהם הבינו שכל ה-4 צריכים לעלות כי כל הארבעה הם סוסיםםם
סדרה נסגדת

Fashion Slut

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo209.gifלא חושבת שזה קשור.

די ברור שוונדי בכלל לא משתווה לאוסטין, אבל במשימה הספציפית של הגראמי וונדי הייתה טובה יותר. באמת עצוב שכשרון כמו אוסטין עף. הייתי מתה לראות איזו קולקצייה הוא היה עושה.

yahel1924

New member
לדעתי,

כל הקטע של הלהלביש את עצמם גם איתגר את הגברים שחלקם לא עיצבו מעולם דברים כאלה. ואני אוהבת את העונה הזאת בדיוק כמו כל העונות האחרות שכל עונה יש אומנם אותו הדבר אבל גרסאות שונות שאותי אישית עדיין מפתיעות מדי פעם. חוץ מזה שלכל מעצב יש אישיות משלו וסגנון משלו שגם מוכתם בבגדים, אז מה אם מדי פעם יש בגדים שנראים שחוזרים על עצמם, זו לא אשמתה של התוכנית אלה של המעצבים שלא המציאו משהו מקורי. בקיצור-אי אפשר להכליל כי יש מעצבים יותר טובים ופחות טובים, והתוכנית עוד בתהליכי למידה של מה הקהל מחפש והם ימצאו את זה בקרוב.

adi love noa

New member
אני חושבת ש...

תמיד יהיו את אלו שיגידו שהעונה הראשונה היתה הכי טובה ומעונה לעונה הרמה רק יורדת אבל זה לא כזה נכון. אני חושבת שהיו בעונה השניה והשלישית מתמודדים יותר טובים מחלק מהמתמודדים בעונה הראשונה,אבל מצד שני המתמודדים בעונות האלו גם ראו את העונה הקודמת וחסר להם התמימות היחסית שיש למתמודדים ראשונים ז"א שהם רואים פחות או יותר מה השופטים מצפים ומחקים אחרים אז יש פחות מקוריות אבל זה תלוי במתמודדים בכל תוכנית יש את הטובים והפחות טובים. אני נהנת לראות את כל העונות אז נראה לי שזה משתבח עם העונות:)

Fashion Slut

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo209.gifחלק מהדברים כבר אמרו.

העונה השלישית פשוט נראית מתאמצת מידי. נראה כאילו נגמרו להם כל הרעיונות. את שתי העונות הראשונות יותר אהבתי, המשימות יותר מקוריות, מאתגרות ומעניינות, ובעונה השלישית המשימות ממש משעממות כבר. וגם אם תשימו לב, אם צריך לבחור בגד שהוא "וואו", סביר להניח שנבחר משתי העונות הראשונות.

illusion18

New member
העונה ה3 מזעזעת

ואם ג'פרי ימשיך ככה הוא יחטוף ממני משהו בראששששששששששששששששששששששש חח נשבע לכם איככככ שונא אותו חח=]

למעלה