דיון.

Safiaa

New member
דיון.../images/Emo88.gif../images/Emo105.gif

קודם כל~ מצטערת שלא פתחתי לאחרונה, לא היו לי רעיונות (זה הזמן להתחיל לשלוח מסרים\הודעות, מה שתרצו
). תודה לאדווה, על הרעיון של היום.
(אני נשמת כמו אודטה בפינת הטיפים.XD). כל שבועיים, בימי חמישי, אני אפתח את השרשור ואשאל אתכם "מה דעתכם על..." כל שבוע נושא אחר שקשור לרוני. מקווה שתשפתו פעולה ותענו בהרחבה. אשמח לקבל רעיונות, הצעות, שיפורים-במסרים.
שתי גרסאות לDVD- נחוץ או לא? http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=925&msgid=107961460 מופעי חנוכה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=925&msgid=108673264 קמפיינים http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=925&msgid=109394485 ____________________ סנוז.
מה דעתכם~ האם אתם מתעדכנים בסנוז של רוני? מה, מבין כל ההודעות שלה, הפתיע אתכם במיוחד? מה פחות הלהיב אתכם? האם אתם מגיבים להודעות של רוני? ובכלל, האם לדעתכם הסנוז נחוץ לרוני? למה? ____________________ אני מתעדכנת (וגם מעדכנת, אבל זה לא מעניין
) קבוע בסנוז, במיוחד של רוני. הגעתי למצב שאני קמה בבוקר והדבר הראשון שאני עושה הוא להכנס לסנוז (התמכרות?) ולקרוא מה חדש אצל החבר'ה. מבין כל ההודעות של רוני אני אוהבת את ההודעות שבהן היא מחדשת לנו דברים, מודיעה לנו מה הולך להיות איתה בעוד יום-יומיים ומה חדש בלימודים, בעבודה וכו'. אין משהו שלא הלהיב אותי, בינתיים זה מלהיב בכלל שהיא כותבת, שהיא די בקשר הדוק עם המעריצים וזה מגניב. אני מגיבה להודעות של רוני, למרות שאולי היא לא קוראת אותן, זה סתם נחמד לכתוב לה ולשתף אותה. לדעתי הסנוז נחוץ למי שרוצה לשתף, ורוני, אני חושבת, מאוד רוצה לשתף ו"שכולם יידעו מה היא עשתה היום" ('יום בחיי'
) ואם היא נהנת מזה- כמובן שגם אני.
עוד שבועיים, יום חמישי, דיון חדש בנושא חדש, נתראה.

sHiR TaDmOr

New member
../images/Emo187.gifאני :)

סנוז.
מה דעתכם~האמת שזה ממש מגניב, אהבתי את הרעיון D: האם אתם מתעדכנים בסנוז של רוני?כן, נחמד לראות מה היא כותבת כל דקה XD מה, מבין כל ההודעות שלה, הפתיע אתכם במיוחד?שומדבר מפתיע, אבל נורא נחמד לקבל באמצע שיעורי היסטוריה משעממים SMSים של "מאחרת בטירוף לשיעור אנגלית!!" וכו'
מה פחות הלהיב אתכם?שומדבר
האם אתם מגיבים להודעות של רוני?כן, למרות שאני בטוחה שהיא לא רואה אותן..זה נחמד לחיות באשליה שאני בקשר איתה XD ובכלל, האם לדעתכם הסנוז נחוץ לרוני? למה?נחוץ? לא נחוץ אבל נחמד לגמרי

sHiR TaDmOr

New member
../images/Emo187.gifידעתי שזה ייהרס ../images/Emo6.gif

סנוז.
מה דעתכם~האמת שזה ממש מגניב, אהבתי את הרעיון D: האם אתם מתעדכנים בסנוז של רוני?כן, נחמד לראות מה היא כותבת כל דקה XD מה, מבין כל ההודעות שלה, הפתיע אתכם במיוחד?שומדבר מפתיע, אבל נורא נחמד לקבל באמצע שיעורי היסטוריה משעממים SMSים של "מאחרת בטירוף לשיעור אנגלית!!" וכו'
מה פחות הלהיב אתכם?שומדבר
האם אתם מגיבים להודעות של רוני?כן, למרות שאני בטוחה שהיא לא רואה אותן..זה נחמד לחיות באשליה שאני בקשר איתה XD ובכלל, האם לדעתכם הסנוז נחוץ לרוני? למה?נחוץ? לא נחוץ אבל נחמד לגמרי

אני:)

האממ מה דעתכם~לדעתי זה ממש מגניב ועוזר לעדכן ולשמור קשר עם המעריצים
האם אתם מתעדכנים בסנוז של רוני?כן אני מתעדכנת כל פעם שנשלח אליי מסר שהיא עידכנה[כל 4 דקות בערך?]חח מה, מבין כל ההודעות שלה, הפתיע אתכם במיוחד?אממ שוומדבר לא מפתיע יותר נחמד לקרוא את ההודעות
מה פחות הלהיב אתכם?אממ זה שהיא מעדכנת ממש הרבה ונראלי זו התמכרות חחח האם אתם מגיבים להודעות של רוני?כן בתקווה שהיא קוראת אבל גם אם לא חפיף נחמד לחשוב שאת בקשר רציף עם רוני
ובכלל, האם לדעתכם הסנוז נחוץ לרוני? למה?כן זה עוזר לעדכן את כולם במה שקורה לה ולשמור על קשר הדוק ורציף יותר עם המעריצים^.^

../images/Emo79.gif../images/Emo220.gif

הסנוז זוהי המצאה גאונית. עם רוני, בלי רוני, זה ממש מגניב. אני בערך כל שעה נכנסת לראות מה כולם כותבים. אם הגיבו לי, מי הגיב, מתי, איך מה ואיפה. אני חושבת שעל הדרך, זה ממש מגניב שרוני מעדכנת אותנו, אבל היא כותבת כ"כ הרבה, שאני כבר לא מופתעת לראות הודעה שלה.
זה נחמד שאנחנו יודעים מה היא עושה, להכנס קצת לעולם שלה מעבר למסך או לפגישות.

X SapSap X

New member
אני../images/Emo80.gif

סנוז. מה דעתכם~ האם אתם מתעדכנים בסנוז של רוני? ברווור. אני נכנסת כמה פעמים ביום, למה היא כותבת איזה 20 עדכונים ביום זאתי
מה, מבין כל ההודעות שלה, הפתיע אתכם במיוחד? אין ממש משהו שהפתיע אותי.. היה יפה מצידה לאחל לספיר מזל טוב
וגיליתי ככה גם כמה דברים, למשל.. כמו זה שמחר היא הולכת להגיש משהו בגלגל"צ.
מה פחות הלהיב אתכם? מ.. אין משהו כזה. בתכלס כל הסנוז הזה ממש מגניב. D: האם אתם מגיבים להודעות של רוני? לא, אני לא ממש מעדכנת שם אלא רק מתעדכנת במה שהיא כותבת. ובכלל, האם לדעתכם הסנוז נחוץ לרוני? למה? כן, זה רעיון מעולה. בזמן האחרון היא ממש עסוקה ולא יוצא לי לכתוב לנו, וככה לא יוצא לנו לדעת מה קורה איתה. ככה אנחנו יכולים לדעת מה קורה איתה, ולא סתם.. גם כאילו נכנסים לפרטים הקטנים ואנחנו באמת רואים מה סדר היום שלה. וחוץ מזה... שזה סתם נחמד לשמוע מרוני, גם אם היא סתם כותבת שהיא שומעת עכשיו שיר של 'פורגי'
חמודה

אני :)

מה דעתכם~לדעתי,זה ממש כיף להתעדכן מה רוני עושה במשך היום.
האם אתם מתעדכנים בסנוז של רוני?בטח D:
מה, מבין כל ההודעות שלה, הפתיע אתכם במיוחד?שומדבר.
מה פחות הלהיב אתכם?שומדבר.
האם אתם מגיבים להודעות של רוני?לא..המחשב שלי לא מצליח להינכס לשליחת תגובה,הוא תמיד נתקע XD.
ובכלל, האם לדעתכם הסנוז נחוץ לרוני? למה?כן,כיף לדעת מה היא עוברת במשך היום.

לאהדורה

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifהסנוזתפוז!! D:

-האם אתם מתעדכנים בסנוז של רוני? אמ. כן -מה, מבין כל ההודעות שלה, הפתיע אתכם במיוחד? שהיא מעדכנת בכל , אבל בכל מה שקורה איתה , הבנאדם פשוט התמכר לזה!!
-מה פחות הלהיב אתכם? בסנוז בכללי או בסנוז של רוני? -האם אתם מגיבים להודעות של רוני? אם יש לי משהו חכם לכתוב , אז למה לא , וגם אם זה משהו לא חכם - אני לא מהססת.
ו-בכלל, האם לדעתכם הסנוז נחוץ לרוני? למה? לדעתי כן , כי כמו שאת כתבת ספיאה היקרה(
) , היא שומרת על קשר הדוק (הדוק מאוד , רק שלא נמחץ XD) עם המעריצים. ^^

x טלטול x

New member
אני../images/Emo109.gif

סנוז. מה דעתכם~ האם אתם מתעדכנים בסנוז של רוני?כן.זה ממש מגניב
מה, מבין כל ההודעות שלה, הפתיע אתכם במיוחד?שהיא אתמול כתבה שהיא הולכת להגיש איזה מצעד בגלגלצ
מה פחות הלהיב אתכם?אין משהו כזה האם אתם מגיבים להודעות של רוני?לא אני רק מתעדכנת ובכלל, האם לדעתכם הסנוז נחוץ לרוני? למה?לדעתי נחוץ לרוני סנוז כי ככה אנחנו יודעים מה סדר היום שלה ואתי אישית זה מעניין וגם בגלל שיש לה ממש לחץ והיא לא יכולה להכנס לכתוב לנו בפורום לאחרונה.

x Marina x

New member
../images/Emo100.gif../images/Emo71.gif

האם אתם מתעדכנים בסנוז של רוני? כן,כל יום.
מה, מבין כל ההודעות שלה, הפתיע אתכם במיוחד? "איכס! נתנו לי לנקות במטבח דג שלם וזה הגעיל אותי "
"???הסרט גמר שלי איזו התרגשות! "איזה סרט לעזאזל.
מה פחות הלהיב אתכם?היו כמה לא כל הודעה מלהיבה.
האם אתם מגיבים להודעות של רוני?כן.
ובכלל, האם לדעתכם הסנוז נחוץ לרוני? למה?בטח שנחוץ!לרוני אין מה לעשות אז היא החליטה כל שעה לכתוב,וכמובן שגם כיף לקרוא.

XkookiX

New member
חחח אם חושבים קצת מגיעים לפתרון../images/Emo3.gif

סרט גמר. היא הרי לומדת תקשורת. כמו שאת עושה עבודות כיתה בסוף רוב שנושאים, ככה גם היא, רק בנושאים שונים. מקווה שצדקתי והסברתי את עצמי טוב ונכון.

x Marina x

New member
../images/Emo100.gif../images/Emo71.gifאה עכשיו הבנתי.../images/Emo6.gif

חשבתי היא הולכת להשתתף באיזשהו סרט.

סנווווווווז ../images/Emo152.gif../images/Emo43.gif

האם אתם מתעדכנים בסנוז של רוני? אכן.
מה, מבין כל ההודעות שלה, הפתיע אתכם במיוחד? השגיאות כתיב ההזויות שלה, אבל לא נורא.. כולנו אנושיים
מה פחות הלהיב אתכם? האמת? כלום.
האם אתם מגיבים להודעות של רוני? אכן.
ובכלל, האם לדעתכם הסנוז נחוץ לרוני? למה? לא יודעת אם זה נחוץ לה, מה שכן - זה בונוס נהדר בשבילנו
נדע מה עובר עלייה כל יום, כל היום... מאוהוה..
סאפ, תודה!
ובכייף.

XkookiX

New member
../images/Emo3.gif

האם אתם מתעדכנים בסנוז של רוני?אכן
מה, מבין כל ההודעות שלה, הפתיע אתכם במיוחד?האמת הרוב. מה פחות הלהיב אתכם?עד עכשיו,כלום. האם אתם מגיבים להודעות של רוני?כן,אבל לא לכולן
ובכלל, האם לדעתכם הסנוז נחוץ לרוני? למה?כן.קודם כול זה יחסי ציבור,ומה רע ביחסי ציבור?
וגם,אנחנו לא מפסידים מזה כלום,קצת עדכון בשבילנו,לא יזיק

אני :)

מה דעתכם~הסנוז מגניב וזו דרך מעולה להיותב קשר עם רוני או יותר נכון היא בקשר איתנו האם אתם מתעדכנים בסנוז של רוני? כמובן מה, מבין כל ההודעות שלה, הפתיע אתכם במיוחד?שום דבר בינתיים-לא התעדכנתי כבר יומיים מה פחות הלהיב אתכם?-גם שום דבר האם אתם מגיבים להודעות של רוני?-עוד לא ובכלל, האם לדעתכם הסנוז נחוץ לרוני? למה?-כן בשביל שהיא תוכל לעדכן אותנו לא רק מה היא עושה אלא גם בדבירם חשובים כמו הופעות למשל אגב-צפוף זה השיר הכי של רוני!-אחריי לא עוצרת אני בטוח שהאלבום השלישי יהיה משהוא שונה ומעולה!

אני ../images/Emo13.gif

סנוז.
מה דעתכם~רעיון די מגניב , מעניין לקרוא איך עובר היום של רוני.. האם אתם מתעדכנים בסנוז של רוני?כן
מה, מבין כל ההודעות שלה, הפתיע אתכם במיוחד?שומדבר מיוחד. מה פחות הלהיב אתכם?שום דבר
האם אתם מגיבים להודעות של רוני?בד"כ לא. ובכלל, האם לדעתכם הסנוז נחוץ לרוני? למה?-כן.כי למשל לפורום היא לא יכולה להיכנס כל יום,בסנוז זה יותר נוח . וזה גם נחמד לראות איך עובר היום שלה , מה היא עושה בשיעורים ( במקרה הזה היא שולחת הודעות לסנוז כשמשעמם לה בשיעורים D = ) בקיצור זה די נחמד

OoO gali OoO

New member
מדיינת ../images/Emo88.gif ../images/Emo3.gif

סנוז. מה דעתכם~דבר נחמד מאוד
האם אתם מתעדכנים בסנוז של רוני?הממ,האמת שלא,אני פעם בכמה ימים נכנסת ובודקת מה חדש
מה, מבין כל ההודעות שלה, הפתיע אתכם במיוחד?אני חושבת שההודעה הזאתי: "קפה בשדרות רוטשילד , קצת מרגיש כמו אירופה בגלל מזג האויר" או שגם : בדרך הביתה שומעת פורגי- ילדות גדולות לא בוכות פורגי ?
חחח מה פחות הלהיב אתכם?האמת ששום דבר
האם אתם מגיבים להודעות של רוני?לא
ובכלל, האם לדעתכם הסנוז נחוץ לרוני? למה?כמו שכבר אמרו פה=לא נחוץ,נורא נחמד

mikey girl

New member
דעתי..

מה דעתכם~ האם אתם מתעדכנים בסנוז של רוני?כן מה, מבין כל ההודעות שלה, הפתיע אתכם במיוחד?שהיא כתבה משהו עם "קועבות" אז זה קצת הפתיע אותי לא יודעת למה. מה פחות הלהיב אתכם?הממ .. לא זוכרת האם אתם מגיבים להודעות של רוני?לא
ובכלל, האם לדעתכם הסנוז נחוץ לרוני? למה?כן ,משום שזה כיך שהיא מעדכנת אותנו במה שקורה ביום שלה,איך הוא מתנהל,מה היא עושה ובכלל זה נחמד בכללי ככה שיש סנוז שמעדכנים מה אתה עושה אני מתעדכנת כמעט כל יום..

למעלה