דיון.../images/Emo88.gif../images/Emo105.gif
כל שבועיים, בימי חמישי, אני אפתח את השרשור ואשאל אתכם "מה דעתכם על..." כל שבוע נושא אחר שקשור לרוני. מקווה שתשפתו פעולה ותענו בהרחבה. אשמח לקבל רעיונות, הצעות, שיפורים-במסרים.
~ שתי גרסאות לDVD- נחוץ או לא? http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=925&msgid=107961460 ____________________ כל השנה מחכים לגלות באיזה נושא הם יעסקו הפעם, ומי מבין הידוענים שאנחנו כ"כ מעריצים יופיעו בהם. הלא הם מופעי החנוכה.
____________________ מה דעתכם~ האם רוני הייתה צריכה להופיע גם השנה באחד ממופעי חנוכה? האם זה קידם אותה במשך השנים? ומאיזה ממופעי חנוכה שרוני השתתפה בהם (פסטיגל 2004, 2005 ו'הקוסם') התרשמתם יותר? (לא רק מבחינת המשחק והשירה, אלא גם הדמויות עצמן וההפקה כולה). לדעתי המנוחה שרוני לקחה השנה ממופעי חנוכה, אפילו שהיא בעיקר בגלל חוסר הזמן מהלימודים, היא הכרחית בהחלט, גם כי המפיקים רוצים כל הזמן לחדש, הרי בסוף יימאס לראות כל הזמן את אותם האמנים, וגם כי זה תורם יותר להתבגרות של רוני בשלב הזה. אמנם לי זה מאוד כיף לשבת ולצפות במחזמר, אפילו שהוא לגילאים הרבה יותר קטנים, אך בשל העובדה שבאמת רוב הקהל הוא צעיר, צריך הפסקה. המופעים קידמו מאוד את רוני בזכות ההשקעה בהפקות עצמן, במוזיקה ובססגוניות. אני התרשמתי במיוחד מהמחזמר האחרון שרוני השתתפה בו, 'הקוסם'. הבחירה ברוני לדמות של דורותי היא בחירה חכמה, רוני ממש התאימה לתפקיד וביצעה אותו בצורה מעולה, אם לא מושלמת. אני אפילו עדיין מקשיבה מדי פעם לשירים מהמחזמר, גם הם ממש הרשימו אותי, הבחירה שלהם, של התפאורה ובכלל, הכל, גם הכתיבה מצויינת! אגב, שמתם לב שהחליפה של עדי הימלבלוי בפסטיגל השנה מזכירה חליפה מסויימת?
(לא קשור, אבל כבר שמתי לב כמה פעמיים והייתי חייבת.
) עוד שבועיים, יום חמישי, דיון חדש בנושא חדש, נתראה.
כל שבועיים, בימי חמישי, אני אפתח את השרשור ואשאל אתכם "מה דעתכם על..." כל שבוע נושא אחר שקשור לרוני. מקווה שתשפתו פעולה ותענו בהרחבה. אשמח לקבל רעיונות, הצעות, שיפורים-במסרים.