דיון.

Safiaa

New member
דיון.../images/Emo88.gif../images/Emo105.gif

כל שבועיים, בימי חמישי, אני אפתח את השרשור ואשאל אתכם "מה דעתכם על..." כל שבוע נושא אחר שקשור לרוני. מקווה שתשפתו פעולה ותענו בהרחבה. אשמח לקבל רעיונות, הצעות, שיפורים-במסרים.
~ שתי גרסאות לDVD- נחוץ או לא? http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=925&msgid=107961460 ____________________ כל השנה מחכים לגלות באיזה נושא הם יעסקו הפעם, ומי מבין הידוענים שאנחנו כ"כ מעריצים יופיעו בהם. הלא הם מופעי החנוכה.
____________________ מה דעתכם~ האם רוני הייתה צריכה להופיע גם השנה באחד ממופעי חנוכה? האם זה קידם אותה במשך השנים? ומאיזה ממופעי חנוכה שרוני השתתפה בהם (פסטיגל 2004, 2005 ו'הקוסם') התרשמתם יותר? (לא רק מבחינת המשחק והשירה, אלא גם הדמויות עצמן וההפקה כולה). לדעתי המנוחה שרוני לקחה השנה ממופעי חנוכה, אפילו שהיא בעיקר בגלל חוסר הזמן מהלימודים, היא הכרחית בהחלט, גם כי המפיקים רוצים כל הזמן לחדש, הרי בסוף יימאס לראות כל הזמן את אותם האמנים, וגם כי זה תורם יותר להתבגרות של רוני בשלב הזה. אמנם לי זה מאוד כיף לשבת ולצפות במחזמר, אפילו שהוא לגילאים הרבה יותר קטנים, אך בשל העובדה שבאמת רוב הקהל הוא צעיר, צריך הפסקה. המופעים קידמו מאוד את רוני בזכות ההשקעה בהפקות עצמן, במוזיקה ובססגוניות. אני התרשמתי במיוחד מהמחזמר האחרון שרוני השתתפה בו, 'הקוסם'. הבחירה ברוני לדמות של דורותי היא בחירה חכמה, רוני ממש התאימה לתפקיד וביצעה אותו בצורה מעולה, אם לא מושלמת. אני אפילו עדיין מקשיבה מדי פעם לשירים מהמחזמר, גם הם ממש הרשימו אותי, הבחירה שלהם, של התפאורה ובכלל, הכל, גם הכתיבה מצויינת! אגב, שמתם לב שהחליפה של עדי הימלבלוי בפסטיגל השנה מזכירה חליפה מסויימת?
(לא קשור, אבל כבר שמתי לב כמה פעמיים והייתי חייבת.
) עוד שבועיים, יום חמישי, דיון חדש בנושא חדש, נתראה.

לדעתי../images/Emo13.gif

אני הבחלט חושבת שהמופעים האלו קידמו אותה...אני לא הייתי בקוסם אז אני לא יודעת אבל לפי דעתי המופע שהיה הכי מוצלח קופצני ושמח היה פסטיגל 2004 אף פעם אי אפשר לשכוח את נסיכת הפופ שלנו
היה מדהים וכן קצת עצוב שהיא לא תהיה השנה בשום מופע ולא תהיה הזדמנות לראות אותה על הבמה בחנוכה אבל המנוחה הזאת בשבילה בהחלט הכרחית

../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifאז ככה:

האם רוני הייתה צריכה להופיע גם השנה באחד ממופעי חנוכה? לדעתי לא , 3 שנים זה בהחלט מכובד , כבר מיצינו תעניין , 4 שנים רצוף זה כבר היה מוגזם אם היא הייתה עושה. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ האם זה קידם אותה במשך השנים? בהחלט , כמו כל זמר/שחקן שמופיע במופע חנוכה זה מקדם אותו איכשהו. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ומאיזה ממופעי חנוכה שרוני השתתפה בהם (פסטיגל 2004, 2005 ו'הקוסם') התרשמתם יותר?לדעתי הקוסם , בגלל שזה מחזמר..
. אני מכורה קשות להצגות ומחזמרים , כשהיייתי יותר קטנה גם אהבתי הצגות וכאלה. גם שם היא לא רק שרה ורקדה (כמו בפסטיגל) אלא גם שיחקה , כך שזה היה יותר יפה. כמובן שבפסטיגל יש גם משחק , אבל לא ברמה כזאת ולא בכמות כזאת. ~~~~~~~~~~~~~~~~~ נקווה שהבנתם למה התכוונתי .

XkookiX

New member
לדעתי..

לדעתי השנה זה לא כזה נחוץ שהיא תשתתף בהצגת חנוכה. יש מקום לשקט ומנוחה,ולדעתי זאת השנה הנכונה לבחור בה. אחרי שנה שעברה של הפקה גדולה ומוצלחת לדעתי היא צריכה לנוח ולהתעסק בדברים אחרים. אין ספק שהצגה בחנוכה זה משהו שמקדם את הזמר\שחקן או כול בן אדם אחר. זה משהו שנותן לילדים+ להכיר ולראות יותר. ובאיזה מקום זה גם קידום. מאוד אהבתי את שלושת המופעים. לכול מופע יש את הפלוסים שלו,וכמובן גם את המינוסים שלו. למשל בפסטיגל של 2004 נהנתי יותר מהפסטיגל הבא(2005). ומהקוסם התרשמתי יותר מחנוכה 2004.למרות שכול מופע ייצג משהו שונה וקסום בדרך שלו.

Titush Black

New member
אני חושבת

שזה בהחלט נחוץ. עם רוני רוצה לשנות קהל יעד, מופע חנוכה בהחלט לא יתאים. עכשיו היא הולכת על קו בוגר עם צפוף, ומופע חנוכה בהחלט יגרום לה להיראות קצת מגוכחת, או פשוט מישהי שמנסה לרקוד על שתי חתונות.

Red Daniel

New member
בהחלט אפשר להבין את רוני

אין ספק שהבעיה הרצינית של רוני היא זמן-לימודים אקדמאיים, אלבום שלישי, וגם לה מגיע חיים פרטיים. אם רוני הייתה הולכת לאחת מהצגות הילדים בחנוכה, תהיו בטוחים שהיינו מחכים כמה חודשים יפה יותר בשביל שהאלבום ייצא, ובנוסף רוני סטודנטית, עם כל הכבוד. אין לי יותר מה להרוויח, אבל רוני אולי סופרסטאר אבל לא סופרוומן, ולכן היא גם לא הייתה מספיקה כ"כ הרבה דברים

Red Daniel

New member
את לא יודעת מה זה להיות סטודנטית

זה כמו בית ספר, רק פי 10 בערך יותר השקעה

XkookiX

New member
זה לא משנה.

היא עדיין תספיק הכול. אם כשהיא הייתה בצבא,שזה לא פחות השקעת זמן היא ספיקה הרבה אין ספק שהיא יכולה להספיק גם בזמן שהיא בתפקיד סטודנטית. אבל אם היא לקחה לעצמה זמן מנוחה מהצגות חנוכה היא עשתה בשכל...

הבטחתי, אני מקיימת. ../images/Emo8.gif

לדעתי, רוני עשתה בשכל שהיא לא השתתפה השנה בפסטיגל\ או בכל הפקה אחרת קיימת.. אחרי הכל, היא לא יכולה כל הזמן להשתתף - כמו שהיא אמרה לנו בפורום פעם - אם היא תעשה כל הזמן את אותו דבר נזרוק עלייה ביצים משיעמום.. והיא אכן צודקת.
נו טוב, לא לגבי הביצים, אני שקלתי לצרף גם קמח.
בסה"כ זו פעולה די נכונה, היא נותנת לנו קצת 'חופש' ממנה, שנתגעגע לרוני על הבמות בחנוכה קצת.. זה ייתן לנו יותר חשק לחנוכה הבא שמי יודע, אולי היא תשתתף.
ההפקה שהכי אהבתי הייתה 'הקוסם', ללא ספק!
בתור אחת שהייתה בחזרות ובבכורה [ובהופעה הסיום
], ראיתי כמה רוני עמלה קשות על המחזמר הזה, היה אפשר להרגיש את זה כאשר הייתי מאחוריי הקלעים בסוף הבכורה, היא הייתה בהחלט נרגשת, ומגיע לה, הגיע לה את כל ה'כל הכבוד' שיש בעולם על זה..
וכן. החליפה של עדי מזכירה מאד חליפה מסוימת.

לדעתי..

האם רוני הייתה צריכה להופיע גם השנה באחד ממופעי חנוכה? לא,לדעתי רוני הייתה צריכה לקחת את השנת מנוחה שלה. ובהחלט 4/3 שנים של מחזמר ופסטיגלים זה מספיק. ועכשיו כמובן שהיא לומדת מוציעה אלבום זה עוד יותר קשה כל החזרות. האם זה קידם אותה במשך השנים? בטח ! כל פסטיגל מקדם את המפורסמים יותר,נוספים מעריצים[לדעתי] וכאלה.. ומאיזה ממופעי חנוכה שרוני השתתפה בהם (פסטיגל 2004, 2005 ו'הקוסם') התרשמתם יותר? (לא רק מבחינת המשחק והשירה, אלא גם הדמויות עצמן וההפקה כולה). מהקוסם,במיוחד הקוסם שהיא לקחה בוא תפקיד די גדול,לא כמו בפסטיגלים לשיר ולעמוד כמה דקות ולשחק בקוסם היא לקחה הצגה שלמה.

sHiR TaDmOr

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo71.gifעונה :)

קודם כל, אני שמתי לב ממש ממש מזמן, שהתפרסמה תמונה של עדי ברייטינג, שהתלבושת שלה ממש דומה לשל רוני! באמת
אבל זה אותם היוצרים אז מן הסתם XD - האם רוני הייתה צריכה להופיע גם השנה באחד ממופעי חנוכה?לא, כי הרי היא ב"תהליכים" לשינוי התדמית שלה..אני לא רואה אותה רוקדת ושרה על במה של פסטיגל אחרי שהיא כבר הוציאה את צפוף..זה יראה מוזר
האם זה קידם אותה במשך השנים?קידם? לא ממש נראה לי..זו הייתה הצגה חד פעמית בחנוכה :) ומאיזה ממופעי חנוכה שרוני השתתפה בהם (פסטיגל 2004, 2005 ו'הקוסם') התרשמתם יותר? (לא רק מבחינת המשחק והשירה, אלא גם הדמויות עצמן וההפקה כולה).כמובן שהקוסם..גם כי רוני כיכבה שם כדמות ראשית
, וגם כי הייתה שם השקעה עצומה!

X SapSap X

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo68.gif

האם רוני הייתה צריכה להופיע גם השנה באחד ממופעי חנוכה? אני לא חושבת. כנון שאולי בשבילנו זה היה נחמד לראות אותה מופיעה, אבל לדעתי להופיע במשך 3 שנים זה טוב ויפה ומכובד, וצריך לדעת מתי להפסיק. זה גם לא שעכשיו היא יושבת בבית ומשחקת דמקה. היא עסוקה ויש לה מספיק מה לעשות עכשיו, שיעזור לה בהמשך לא פחות מאשר להופיע במופע חנוכה. האם זה קידם אותה במשך השנים? לדעתי כן, לפחות לקהל הצעיר. אני חושבת שהפסטיגל חשף את רוני יותר לקהל הצעיר, ומי יודע? אולי גם גרם לילדים נוספים להעריץ ולהעריך אותה. חוץ מזה.. שככה היא באמת הוכיחה לכולנו מי כאן נסיכת הפופ האמיתית
וגם 'הקוסם'... אני חושבת שהוא פתח בפניה הרבה דלתות. בקוסם' היא נחשפה לעולם התאטרון, וגרמה לאנשים להבין באמת עד כמה היא שווה, ומה היא יכולה לעשות. ומאיזה ממופעי חנוכה שרוני השתתפה בהם (פסטיגל 2004, 2005 ו'הקוסם') התרשמתם יותר? (לא רק מבחינת המשחק והשירה, אלא גם הדמויות עצמן וההפקה כולה). אני חושבת ש'הקוסם'. קודם כל, כי זה מחזמר. וזה מציג משהו שונה לגמרי מכל הפסטיגלים למיניהם. מבחינת הכל, השירה, המחשק, הכריאוגרפיה, ההפקה... מבחנית כל זה, אין ספק ש'הקוסם' לוקח בגדול את הפסטיגל. 'הקוסם' הוא באמת אחד מהמחזות זמר הכי מקסימים שראיתי. הכל היה כל כך יפה, וכל כך מודר וכל כך מושלם. השחקנים עצמם היו מקסימים, כל אחד ואחד. הם עשו את הדמויות כל כך טוב וכל כך יפה. המשחק גם היה.. משהו ממש מיוחד. אני כל כך נהנתי וכל כך צחקתי וכל כך שמחתי והתרגשתי. הכל במקביל. לדעתי, גם אין ספק ש'הקוסם' היה צעד הרבה יותר בשביל רוני מאשר הפסטיגל. היא הוכיחה איך היא יכולה להוביל על הכתפיים דלה, מופע גדול ושלם - שהיא הדמות המרכזית. ובנינו... מה יכול להיות רע בשעתיים רצופות וגדושות ברוני?
------------------------- זהו D: חפרתי לגמרי
. וספיר, כן. שמתי לב לחליפה של עדי. שמתי לב לזה עוד מהרגע הראשון. נראה לי כבר אין להם רעיונות לבגים או משהו

x טלטול x

New member
עונה../images/Emo9.gif

האם רוני הייתה צריכה להופיע גם השנה באחד ממופעי חנוכה? לדעתי, לא.מפני שהיא כל כך עמוסה בזמן האחרון מכל מני דברים ככה שלדעתי זה טוב בשבילה שהיא לא העמיסה על עצמה עוד יותר,חוץ מזה ששלוש שנים להופיע על הבמה בחנוכה זה מכובד ביותר!!! האם זה קידם אותה במשך השנים? לדעתי במשך השנים בהופעות המשחק ועצם ההופעה קידמו אותה מאוד. ומאיזה ממופעי חנוכה שרוני השתתפה בהם התרשמתם יותר? תאמת אני הכי התרשמתי בהקוסם בגלל שההפקה היתה ממש מושקעת(התפאורה, התפקידים...), הדמויות היו ממש טובות וכמובן בגלל שרוני שיחקה שם תפקיד ראשי שהתאים לה ושממש קידם אותה לדעתי.

x Marina x

New member
חליפה בהחלט דומה.../images/Emo6.gif

האם רוני הייתה צריכה להופיע גם השנה באחד ממופעי חנוכה? מצד אחד לא,היא עכשיו עובדת על אלבום שלישי ואולי החזרות וההופעות קצת יפריעו לה מספיק לה שהיא לומדת במכללה.
מצד שני כן,כי תמיד כיף ללכת למופע שרוני משתתפת שם ולהנות כל פעם מחדש אבל שתעשה מה שטוב לה.
האם זה קידם אותה במשך השנים? לא בטוחה אני חושבת שדי כן למשל השיר נסיכת פופ הופיעה הרבה פעמים במצעדים לפי מה שאני זוכרת אז זה כן קידם אותה.
ומאיזה ממופעי חנוכה שרוני השתתפה בהם (פסטיגל 2004, 2005 ו'הקוסם') התרשמתם יותר? (לא רק מבחינת המשחק והשירה, אלא גם הדמויות עצמן וההפקה כולה). כל אחד אהבתי מבחינה אחרת. פסטיגל 2004 דמות מקורית שמתאימה לרוני "נסיכת הפופ" , 2005 ביט גירל אחת שיכולה להציל את העולם אחלה דמות והפקה טובה
והקוסם שרוני ממש אהבה את הדמות וקצת הזכיר את רוני שהיתה קטנה יותר נכון הזכיר מתמונות או הזכיר לה.
ח"ח סאפ.

Henush Duani

New member
לדעתי../images/Emo140.gif,

האם רוני הייתה צריכה להופיע גם השנה באחד ממופעי חנוכה? לדעתי השנה זו החלטה נכונה מאוד לא להופיע במופעי חנוכה, בגלל שהיא הופיעה שלוש שנים ברצף וזה ממש יפה ומכובד אפשר לקחת הפסקה לשנה אחת. זה טוב לפעמים לשנות. וגם בגלל שזה לטובת השינוי שלה. עד עכשיו היא הופיעה 3 שנים ברציפות, כמו שרוני אמרה לגבי הDVD.. זה מין סגירת מעגל. כנ"ל לגבי מופעי חנוכה. וגם עכשיו אנשים יסתכלו עלייה בצורה אחרת,שהיא לא רק לילדים, זה מאוד משפיע. האם זה קידם אותה במשך השנים? בטח שזה קידם. במיוחד בפסטיגל 2004 בפעם הראשונה שהיא הופיעה במופעי חנוכה. ממש בתחילת הדרך...אני לא יודעת להסביר. וגם בקוסם, תפקיד ממש גדול,יותר משחק,שירה וריקוד. ומאיזה ממופעי חנוכה שרוני השתתפה בהם (פסטיגל 2004, 2005 ו'הקוסם') התרשמתם יותר? (לא רק מבחינת המשחק והשירה, אלא גם הדמויות עצמן וההפקה כולה). כמובן שמ'הקוסם' ,זה מחזמר קודם כל.. היא קיבלה גם תפקיד ראשי,היה יותר משחק,שירה וריקוד. היה ממש ממש מושקע וזה התאים לה מאוד. פסטיגל זה נחמד לתחילת הדרך,לקבל את הפריצה. בסה"כ ההחלטות שלה חכמות ונכונות לגבי מופעי חנוכה. פעמיים פסטיגל...אחרי זה מחזמר.
זה טוב מאוד. ד"א, שמתי לב לחליפה של עדי הימלבלוי...דומה. ואני חושבת שגם החליפה של מירב פלדמן גם קצת דומה..

mikey girl

New member
דעתי.

מה דעתכם~ האם רוני הייתה צריכה להופיע גם השנה באחד ממופעי חנוכה? לדעתי רוני עשתה בסדר שהיא לקחה חופש מההופעות בחג החנוכה כי רוני לקחה הפסקה מהמופעים וזה נחמד לגוון מדי פעם. האם זה קידם אותה במשך השנים? לדעתי: זה קידם את רוני במשך השנים,כי כשהתחיל הפסטיגל הראשון שרוני השתתפה בו זה היה ממש כיצא "סופרסטאר" כשהיא התפרסמה,וזה נתן הזדמנות להתרשם ממנה בתחום המשחק והשירה. ומאיזה ממופעי חנוכה שרוני השתתפה בהם (פסטיגל 2004, 2005 ו'הקוסם') התרשמתם יותר? (לא רק מבחינת המשחק והשירה, אלא גם הדמויות עצמן וההפקה כולה). הייתי בפסטיגל 2004 -2005 בלבד.. בפסטיגלים התרשמתי מאוד מההפקה עצמה מרוני והתפקידים שנתנו לה לדעתי ממש התאימו לה והיא בצעה אותם בצורה נהדרת. ההפקה של שני הפסטיגלים הייתה מושקעת וצוות השחקנים גם היה טוב בשניהם.

למעלה