דיון

דיון ../images/Emo80.gif

אז ככה יש לנו סוס בחווה עם סרטן וקוראים לו כתם הוא ממש ממש ממש ממש ממש ממש סוס חמוד רציתי לשאול אם גם לכם בחוו שלכם יש סוס עם סרטן ואם כן איפה הגידול וכמה זמן מעריכים שהוא יחיה תמונה של כתם (אם תשימו
איפה שהראשיה יש מין בלוטה כזו שם זה הגידול )

זה לא עצוב בגלל../images/Emo80.gif

שהסרטן הוא חיצוני אז הסיכון הוא קטן יותר וגם הוא מקבל תרופות

אצלנו בחווה יש סוס בשם גולן שיש....

לו גם גידול סרטני אבל בזנב איפה שהעצם יש לו מן בלוטת כזאת אבל ממש גדולה!!! בגודל של כדור טניס.... אבל זה סרטן חיצוני ולכן אין סכנה... כי רוב הסוסים הזקנים מקבלים כזה סרטן כשהם מזדקנים.. אבל הוא לא יכול למות מזה.. חס וחלילה טפו טפו טפו!! הוחא ממי של סוס והוא משמש גם לילדים בטיפולית הוא קופץ נהדר... ואין לי תמונה שלו אבל בהזדמנות אני אצלם... ואין מה לכרות את הגידול כי זה לא מסוכן וחבל סתם להכאיב לסוס..

Sweet SuGaR

New member
גולן הזה......

הכאיב לי יותר
רוצים ליפול נפילות מקוריות!? גולן לשירותכם!!!!!

Sweet SuGaR

New member
חחחחחח

הוא סירב לי ועשיתי גלגול על האוכף ואז על התחת והוא סירה לי שוב ואז עפתי לו על הצוואר ותגלשתי עליו.... אאוץ'

חחחחחחחחחחחחחחחח.... אבל....

מי שרוכב על גולן צריך לדעת דבר אחד!!! לא לתת לו שוט בשום אופן!!! כי הוא לכ מו שאר הסוסים שמתעלמים או מביאים באק קטן... אם את נותנת לו שוט הוא פשוט עוצר פתאומי כזה מסתובב על המקום ונותן באק מה זה גבוה!!!! ואת פשוט נופלת... ככה זה אצלו.....

חחחחחחחחחחחחחחחח.... אבל....

מי שרוכב על גולן צריך לדעת דבר אחד!!! לא לתת לו שוט בשום אופן!!! כי הוא לכ מו שאר הסוסים שמתעלמים או מביאים באק קטן... אם את נותנת לו שוט הוא פשוט עוצר פתאומי כזה מסתובב על המקום ונותן באק מה זה גבוה!!!! ואת פשוט נופלת... ככה זה אצלו.....

חחחחחח

גולן הוא אפור-לבן? כי שמעתי שלרוב הסוסים הלבנים שהם מזדקנים גדל להם מין גידול בזנב... או איזה משהו בסגנון

כן... וזה נכון.. זה מה שהמאמן שלי..

אמר לי.. וגולן הוא סוס לבן... וזה נפוץ אצל סוסים לבנים שמזדקנים... אבל זה לא מסוכן... כל עוד זה לא סרטן פנימי...

Pink Red

New member
../images/Emo12.gif בי ג'י?!?!?!

חמסין?!?! הם לבניייייים!! הם זקניייייים!! רק שלא יקרה להם כלום אאאאאאאאאאאמן!!

vet

New member
אין סוסים לבנים!!!

הצבע הלבן לא קיים בהגדרות הצבעים של הסוסים. אפילו סוס הנראה לבן כשלג מוגדר אפור. ל85% מהסוסים האפורים מתפתחים גידולים מהסוג שתואר כאן זהו גידול הנקרא מלנומה. למזלם של הסוסים לרוב אילו גידולים שפירים ללא גדולות. לעתים כאשר הגידול נמצא ברדכי הנשימה העליונות הוא יהיה ממאיר. אין טיפול מוצלח למעט הסרה כירורגית אשר לעתים קרובות אינה אפשרית או לא מעשית. בבני אדם אגב גידול מסוג זה (הנגרם בין היתר מהשתזפות יתר) בדרך כלל ממאיר. עד כאן

מישו שאני מכירה רכב

פעם על גולן ולא יודעת אם הוא נתן לו שוט, אבל הוא נפל ממנו, וריסק את היד...

למעלה