דיון

back to nothing

New member
דיון ../images/Emo67.gif

מה יגרום לכם להפסיק לאהוב את בון ג'ובי? או מה צריך לקרות כדי שתפסיקו לאהוב את בון ג'ובי? למשל ממש מציקה לי ההתמסחרות של הלהקה, הפירסומת שהם עשו לאיזה אוטו, עגלת בון ג'ובי, כל המרצ'נדייז שלהם, זה מפריע לי שהלהקה מתמסחרת וחבל. אבל זה לא מה שיגרום לי להפסיק לאהוב אותם. אני חושבת שאני אפסיק לאהוב את המוזיקה של בון ג'ובי אם הם יתחילו לנגן פופ וקאנטרי - זה ממש יציק לי. אבל גם אם זה יקרה, אני אף פעם לא אפסיק לאהוב אותם לגמרי ולשמוע אותם כי עדיין יישארו הדיסקים עם המוזיקה שלהם שאני כן אוהבת. פייי, חפרתי
אגב, מי בא למפגש מחר? אני אולי אבוא. ואם אני אבוא אני אביא איתי מצלמה.
אנע

keroit

New member
אני באה ../images/Emo150.gif../images/Emo109.gif

אני קונה את הדיסקים שלהם ושומעת את השירים שלהם בגלל שאני אוהבת את סגנון המוזיקה, ואז השירים שלהם. לא בגלל מי שמנגן אותם
. אז אם הם ישנו את סגנון המוזיקה שלהם אני לא אפסיק לאהוב אותם, אני פשוט לא יאהב את המוזיקה החדשה שלהם. (בבקשה שזה לא יקרה
). ואני חושבת שכולם לא יכול לגרום לי להפסיק להעריץ אותם
.

inbal287

New member
הממ

ההגדרה שלי להתמסחרות שונה. לכן לא מפריעה לי העובדה שהם מפרסמים דברים, זכותם. בכל אופן, הדבר היחיד שיגרום לי להפסיק לשמוע אותם זה אם הם יעשו מוזיקה רק בשביל כסף. אם הם ישנו סגנון בשביל כסף ולא בגלל שזה מה שהם באמת רוצים [שאגב זאת ההגדרה להתמסחרות]. אבל לא נראה לי שזה יקרה, בונג' לא נראים כמו להקה כזאת.

ג'ובי..

לא מפריע לי שהם מתמסחרים, עוזר להם, עוזר לאנשים אחרים , אנחנו רואים אותם קצת יותר מה רע? אני אישית אוהבת אותם בגלל המוזיקה, כל עוד הם ממשיכים לעשות את המוזקיה שלהם ולא הופכים למשהו אחר.. אני מאושרת :) אני לא מאמינה שהם ישנו סגנון מוזיקה כדי שיקנו אותם יותר.. אם זה מה שהם היו רוצים הם היו עושים את זה מזמן אני חושבת.. חוץ מזה, כבר יש להם את המעריצים שלהם, שנמצאים איתם שנים, לא שווה לאבד אותם

Lovable Stray

New member
את השירים שאני כבר אוהבת

אני לא אפסיק לאהוב אבל את האלבום האחרון נגיד, אני פחות אוהבת. אם הם יעשו מוזיקה שלא ניראת לי אני לא אקשיב לחומר החדש אבל זה לא יגרום לי לאהוב פחות את הישן

loving angel

New member
שאלה טובה.....

זה קצת מציק כל הקטע של ההתמסחרות אבל אין מה לעשות זה פשוט ככה, מה שכן אני בטוחה שזה לא משפיע עליהם, המוסיקה שלהם היא הדבר הכי חשוב להם הדבר שהם הכי משקיעים בו.(ובמעריצים כמובן
) ואני ממש מתקשה לחשוב מה יגרום לי להפסיק לאהוב אותם...לא נראה לי שזה יקרה

msh196

New member
טוב אז ככה

בעית ההתמסחרות לא כל כך מציקה לי כי אם לחשוב על זה זה משאיר את הלהקה בחיים , וכל עוד היא חיה יש מוזיקה חדשה שזה דבר טוב למעריצים . מה יגרום לי הפסיק לאהוב את הלהקה ? שאלה טובה כרגע הם להקה ותיקה כך שכנראה שום דבר אם הם יתחילו לנגן מוזיקה שונה,אולי אני אפסיק לקנות את הדיסקים אבל המוזיקה האהובה תישאר לנצח ועימה הזכרונות של להקה מדהימה .

Bad Medicine

New member
כדור בראש.

באמת. ההתמסחרות לא מעניינת אותי. מעניינת אותי המוזיקה. ואני מעריצה את היכולות שלהם. לא נראה לי שהם ישנו סגנון. לא נראה לי שהם ישנו אישיות. וזה פשוט הם..והם לא יישתנו. אני בטוחה בכך. וכמו שאופרה אמרה: "I love your music, but I love your hearts more" וזה לא ישתנה. כנ"ל האהבה שלי כלפיהם.

dolly the lamb

New member
שום דבר../images/Emo6.gif

הם הפכו לחלק גדול כל כך בחיי, ששום דבר לא יגרום לי להפסיק לאהוב אותם... אם בון ג'ובי יעשו מוסיקת פופ (
) אני אולי אתעצבן קצת, אבל אני לא אפסיק לאהוב אותם
(אגב, למרות שאני לא משתגעת לא על פופ ולא על קאנטרי, אני די בטוחה שאם בון ג'ובי ישירו בסגנונות האלה, זה יהיה יפה...
)

למעלה