דיון

דיון../images/Emo63.gif

רציתי לשתף אותכם במשהו שהפריע לי בזמן האחרון.. שירי מיימון שבאמת אין לי בעיה איתה הוציאה קליפ שבו היא מתנשקת עם בחורה.. אני בטוח שאם נינט הייתה עושה דבר כזה זה היה גורר אינספור תגובות וביקורות שליליות על הדרדרות, ועל זה שהיא מוכרת את עצמה וכאלה.. אצל שירי זה לא קרה. והעובדה הזאת מעצבנת אותי.. זה מרגיז שאוהבים להיטפל לנינט.. מה אתם חושבים?

Barefoott

New member
ככה זה וגם היא כבר יודעת

שכל מה שהיא תעשה פשוט יתנפח למשהו ענק ככה זה בשנים האחרונות וזה מה שקורה מכל דבר שהיא עושה התקשורת אוהבת לנפח כל דבר שהיא עושה וזהווו

הדבר הזה ידוע../images/Emo66.gif

כל דבר שנינט עושה גורר אין סוף ביקורות ידעיות כתבות וכ'ו וכל זה רק בגלל שזו נינט. למה אם מישהו אחר היה עושה פוני קארה קרחת היה כזאת התעסקות בזה?ממש לא!אני כבר התרגלתי לזה. לכן זה כבר לא מפריע לי ואני לא מתעצבנת בכל ההתעסקות הזאת בנינט לא מתייחסים וזהו. שירי זמרת מעולה אני מאד מעריכה אותה...גם עליה יש ביקורות על זה עכשיו לא צריך להשוות את זה לגבי נינט כי חוץ מזה ששניהן התפרסמו בכוכב נולד ביחד אין בינהן כ"כ קשר בסגנונות שלהן.

amosb30

New member
נינט בזכוכית מגדלת

תמיד את נינט בוחנים בשבע עיניים חלק זה באשמתה כי הראיונות איתה היא מציגה דמות כל כך נקייה אז מטרת העיתונאים לחשוף לכלוך וחלק זה אשמת התשקורת העויינת.

אז מה אתה רוצה../images/Emo66.gif

שנינט תהיה מלוכלכת כדי שיפסיקו להציק לה?חחח אתה חי בסרט זה בדיוק יהיה ההפך וחוץ מזה נינט לא צריכה לשחק שום דמות היא צריכה להיות עצמה.

ג ב ש ו ש

New member
כולם פה כבר ענו ואמרו בדיוק מה שאני../images/Emo88.gif

חושב.. בגלל שזו נינט כל דבר קטן יהפכו לענקי..התרגלנו לזה כבר לא?

הדר 1992

New member
צודק ללא ספק

אני שונאת את הקטעים האלה של התקשורת הם יעשו הכל כדי להציק לנינט איכ ואם כבר,אפשר קישור לקליפ?

למעלה