דיון../images/Emo41.gif
אז ככה : אני כבר בפרק 4 ואני לא מספיילר לאף אחד/ת אבל אני אגיד שמה שטוב בסידרה זה שכולם מופיעים ואין פה יותר מידי ראשיים אבל קייט היא זאת שיש לה הכי הרבה זמן מסך..אבל חפיף כי הסידרה מתקדמת מעולה..אז הדיון שלי הוא בעצם על כך שיש הרבה מאוד דברים שיש להם משמעות..
אוקי אז לפי פרק ארבע אז שרואים שהזה עם הסכינים..אז הוא היה נכה ולא הבנתי בתחילת הפרק מה היה הקשר לזה שהנעל הייתה בצד והראו את הגרב..ואז בסוף הבנתי..ולאט לאט הבנתי מה קרה עם קייט.. אבל לא הבנתי איך מר סכינים ידע על החיה הזאת?? והקוריאנית הזאת אז חשבתי שהיא תתחיל לדבר אנגלית..אבל עדיין לא.. בקיצור מה שאני מנסה להגיד זה שיש הרבה דברים בהתחלה שיהיו להם משמעויות בהמשך..תנו דוגמאות אפשר עם ספויילר אבל בבקשה לא ספויילרים כבדים מידי כי אני לא רוצה להרוס לעצמי את הסידרה הזאת כמו כל הסדרות האחרות..
אז ככה : אני כבר בפרק 4 ואני לא מספיילר לאף אחד/ת אבל אני אגיד שמה שטוב בסידרה זה שכולם מופיעים ואין פה יותר מידי ראשיים אבל קייט היא זאת שיש לה הכי הרבה זמן מסך..אבל חפיף כי הסידרה מתקדמת מעולה..אז הדיון שלי הוא בעצם על כך שיש הרבה מאוד דברים שיש להם משמעות..