דיון

• פותח הנושא STA1
  • פורסם בתאריך

STA1

New member
דיון../images/Emo41.gif

אז ככה : אני כבר בפרק 4 ואני לא מספיילר לאף אחד/ת אבל אני אגיד שמה שטוב בסידרה זה שכולם מופיעים ואין פה יותר מידי ראשיים אבל קייט היא זאת שיש לה הכי הרבה זמן מסך..אבל חפיף כי הסידרה מתקדמת מעולה..אז הדיון שלי הוא בעצם על כך שיש הרבה מאוד דברים שיש להם משמעות..
אוקי אז לפי פרק ארבע אז שרואים שהזה עם הסכינים..אז הוא היה נכה ולא הבנתי בתחילת הפרק מה היה הקשר לזה שהנעל הייתה בצד והראו את הגרב..ואז בסוף הבנתי..ולאט לאט הבנתי מה קרה עם קייט.. אבל לא הבנתי איך מר סכינים ידע על החיה הזאת?? והקוריאנית הזאת אז חשבתי שהיא תתחיל לדבר אנגלית..אבל עדיין לא.. בקיצור מה שאני מנסה להגיד זה שיש הרבה דברים בהתחלה שיהיו להם משמעויות בהמשך..תנו דוגמאות אפשר עם ספויילר אבל בבקשה לא ספויילרים כבדים מידי כי אני לא רוצה להרוס לעצמי את הסידרה הזאת כמו כל הסדרות האחרות..

../images/Emo58.gif קוריאנית...

כן מדברת אנגלית. בעלה לא יודע לכן היא לא מראה את זה. בקשר ללוק... הוא פשוט מאוד אהב את זה ולמד כל מה שקשור לכל הדברים האלה שקשורים לציד והשרדות.

TheCharm

New member
לא נכון. [../images/Emo58.gif דיי כבד לפרק 19]

בפרק 19 אנחנו מגלים שלוק מצא את אימא שלו שהובילה אותו בסופו של דבר לאבא שלו, אפילו שהם פרודים, ואבא שלו והוא התיידדו הרבה והם תמיד הלכו לצוד.

rebecca121

New member
../images/Emo58.gifגם לי יש כמה שאלות...

מה הקטע עם הבעל והאישה הסינים האלה? מישוה יכול להגיד לי מה הם מסתירים? ולמה הבעל כול כך קנאי? והאיש המוזר הזה הקירח אני חושבת שהוא היה נכה וההתרסקות ריפאה אותו..זה נכון מה שאני חושבת?

TheCharm

New member
הרבה ../images/Emo58.gifים לפרקים ששודרו.

אני מבין את לא רואה פרקים מתקדמים נכון? אז ככה, הקוריאנים (בפעם המיליון הם לא סינים) הם טיפה מתוסבכים. הבעל (ג'ין) היה צריך לעבוד בשביל האבא של האישה (סאן) כדי להתחתן איתה. בהתחלה זה היה בסדר, חוץ מזה שג'ין כבר בקושי היה בבית ודיי עזב את סאן, ואז אבא של סאן ביקש מג'ין להרוג בשבילו מישהו. סאן גילתה שהוא רצח מישהו או משהו כזה, כי הוא הגיע הביתה עם דם על הידיים והכל, ואם אני לא טועה הם החליטו לברוח. אז הם נסעו לאוסטרליה ומשם ללוס אנג'לס (אולי זו טיסת קישור... או משהו? לא יודע למה הם הגיעו בכלל לאוסטרליה בעיקרון. אולי הם היו מההתחלה באוסטרליה, אבל אני חושב שהם היו בקוריאה...). בכל אופן, בגלל שג'ין בקושי היה איתה וזה, סאן החליטה לברוח ממנו. היא למדה אנגלית, ובשדה"ת שבאוסטרליה חיכתה לה מכונית כדי לקחת אותה והיא תברח. בסוף, בגלל שהיא אהבה את בעלה, היא לא ברחה ועלתה על המטוס שהביא אותה ואת ג'ין לסיפורינו. ג'ין אגב, לא ידע שהיא יודעת אנגלית. כיום, בפרקים המתקדמים, הוא כן יודע. וכן, זה נכון. לוק (ליתר דיוק, ג'ון לוק) - או כמו שאת קוראת לו "האיש המוזר והקירח" (שזה בסדר, לוקח זמן לקלוט שמות), אכן היה נכה. האי בשבילו הוא נס, בגלל שברגע שנחת (או ליתר דיוק, התרסק) על האי הוא הפסיק להיות נכה.

הרמוני

New member
חוצמזה בקשר לקוריאנים (לא ספויילר)

יש את עניין התרבות- קצת כמו הדתיים פה, שלאשה אסור לחשוף יותר מדי, במיוחד לא לפני גברים אחרים (ככה הבנתי לפחות...) ולכן ג'ין קשוח איתה בקטע הזה ולא אוהב שהיא נמצאת ליד הגברים האחרים וכאלה...

TheCharm

New member
אני לא חושב שזה קשור לתרבות

הוא אמר לה לכפתר את הצווארון כי הוא פשוט היה נוקשה, בלי קשר לדת.

rebecca121

New member
למה בפרק 2

ג'ו לא נתן לסאן לאכול את מה שהוא מצא? והלך והגיש לאחרים? מה הוא רצה להרעיל אותם?

TheCharm

New member
קוראים לו ג'ין.

ואממ, קודם כל יכול להיות שהוא לא נתן לה כי היא לא בדיוק נמצאת במצב חמור שהיא צריכה. אבל קלייר צריכה יש לה תינוק, והארלי צריך כי הוא... כבד, והוא צריך להאכיל את עצמו יותר מאחרים - אני חושב.

הרמוני

New member
אני מסכימה איתך

אני ממש לא חושבת שהוא רצה להרעיל מישהו, קודם כל אף אחד לא מת, ודבר שני- למה שהוא ירצה להרעיל אותם?! אני גם חושבת שהוא חשב שהאנשים האחרים צריכים אוכל יותר מסאן (למרות שאני עדיין חושבת שהוא מתנהג אלייה ברשעות...)

TheCharm

New member
את יודעת מה חשבתי עכשיו... ../images/Emo58.gif

אולי הוא כועס עליה כי בגללה בעצם הוא נכנס לכל הסיבוך הזה עם אבא שלה?

הרמוני

New member
לא נראה לי...../images/Emo58.gif

כי מלכתחילה הוא נכנס לכל הסיבוך הזה עם אבא שלה כי הוא אוהב אותה, אז לא נראה לי שפתאום הוא כועס עלייה בגלל זה, נראה לי שהוא פשוט מבוהל כי הוא לא מבין מה קורה ולא יכול לתקשר עם כל האחרים. ג'ין הוא פשוט בן-אדם לחוץ.

TheCharm

New member
כן, טוב, דברים גרמו לזה ../images/Emo58.gif

ג'ין בנאדם לחוץ כי הוא בורח מאבא של אישתו, כי הוא רצח בנאדם. ואגב אני מתכוון שכאילו הוא כן אוהב אותה הוא פשוט כועס עליה, הוא לא ידע שהוא נכנס לעסקי ה"מוות".

הרמוני

New member
דרך אגב, אם ראית את פרק 18../images/Emo58.gif

בסוף הוא לא הרג אותו הוא רק נתן לו מכות רצח...

TheCharm

New member
ראיתי. ו... ../images/Emo58.gif

אני מניח שהוא מת, וגם אם לא בעצם מה שהוא עשה לא סתם דבר. זה מכות ממש ענקיות ומסיבה מטומטמת לאללה והוא לא האמין שאבא של אישתו הוא חתיכת בן זו** כזה.

colilon

New member
הייתה לעשייה סיבה../images/Emo58.gif

הוא עשה את זה כדי להצילח את החיים של האיש אם הוא לא היה מכניס מכולת רצח לאיש הזה האיש השני היה בא והורג אותו!!!!!!!! הבנת??? זה למה הוא עשה את זה!!!

TheCharm

New member
../images/Emo58.gifממש לא קשור

הוא עשה את זה קודם כל כדי שאבא של סאן לא ירצח אותו, זתומרת את ג'ין, או ירחיק אותה ממנו. הם אוהבים אחד את השני. ותאמיני לי, המכות רצח האלה, זה בדיוק מה שאמרת - מכות רצח. רצח... נממ... הוא פשוט בטח מת מהמכות, ואם לא אז תאמיני לי שהוא נכה לפחות. אז זה ממש לא קשור.

colilon

New member
לא הבנת!!!

בהתחלה ג'ין חושב שלמסור הודעה זה רק למסור הודעה... ואז הוא ראה שיש את הילדה בבית שהוא בא למסור את ההודעה אז הוא נתן לו פתק והלך.. ואז כשאבא של ג'יין שלח אותו עם עוד איש כדי שיראה לו איך לבצע את העבודה (לרצוח את האיש הזה) הוא נזכר שיש לאיש ההוא ילדה והוא לא רצה שהאיש שבא איתו יהרוג אותו מול הילדה שלו ובכלל אז הוא הרביץ לו חזק כדי שכאילו ימות ויחשבו שהוא מת ושלא באמת יהרגו אותו... וג'ין אפילו אומר לו הצלתי את החיים שלך...... ודרך אגב בקשר לקודם הם היו באוסטרליה בהאני מון כמעט מאה אחוז, והיא רצתה לעזוב אותו כי היא חשבה שהוא רצח מישו... סליחה על ההודעה הכפולה בטעות נשלח לי פעמיים...

למעלה