דיון.

דיון.../images/Emo41.gif

נכון הרי אדם הוא מנהיג הלהקה ומקבל הכי הרבה תשומת לב? האם אתם חושבים שבגלל שהוא מנהיג הלהקה, והוא מקבל הכי קרדיט והכי הרבה זמן מסך, יהיו ריבים בלהקה? כי הרי אנחנו מכירים כבר כמה להקות שיתפרקו בגלל זה: ספייס גירלז ועוד כמה שאני לא זוכרת ברגע זה.. אז מה דעתכם?

inbarushh

New member
לפי דעתי........................

הם לא יריבו כי הם מכירים כבר עשר שנים הם היו בביצפר ביחד והם חברים ממש ממש טובים ולמרות שאדם הוא מין מנהיג של הלהקה- זה מגיע לו כי הוא עושה את רוב העבודה (הנפלאה)- הוא גם שר גם מנגן וגם כותב את המילים של השירים אי אפשר להתכווח על זה....
לאב יו אדםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!

כמו ענבר אמרה

לא פעם עלו בי תהיות לגבי העניין שהעלת, אני אישית כן היית מתעצבנת בגלל זה...אבלללל הם באמת מכירים הרבה זמן והם יודעים איך הלהקה מתנהלת ואם זה לא היה מוצא חן בעיניהם אז הם היו עוזבים כבר מזמן. כמו שענבר אמרה- אדם באמת עושה את רוב העבודה- כותב, מלחין וגם מנגן, והכי חשוב- שר!!! אז מן הסתם ובצדק יש לו יותר קרדיט...אבל לא שוכחים לרגע שהוא חלק משלם שנקרא- מארון ושיחד הם שילוב מנצח. ורק שתדעי לך שבדיסק האקזוטי ריאן שר שיר...עזבי את איך הוא יצא (חחחחחחחחחח אוסף של צעקות...אם את רוצה אני אשלח לך...), העניין הוא שאדם לא משתלט עליהם וכופה עליהם את רצונו. אם מישהו רוצה לשיר הוא נותן לו (כי הוא יודע שיצא משהו מגעיל חחחחח סתם סתם) ונגיד ויום אחד (חס וחלילה חס ושלום
) הם יפרדו..אדם תמיד יהיה אהוב ליבי ואם הוא יפתח קרירת סולו הוא ממש יצליח! וכמוהו גם אחרים...כי כולם מוכשרים ומדהימים. אמ..וזהו, זה מה שהיה לי לומר
אחלה רעיון לשרשור ד"א.

טעיתי בכותרת...

רציתי להתחיל עם זה שאדם באמת עושה את רוב העבודה ובגלל זה מגיע לו הכי הרבה קרדיט- שזה מה שענבר אמרה. ברגע האחרון שיניתי את הסדר של הדברים ושכחתי למחוק את הכותרת.... אני מבולגנת בימים האחרונים...עמכם הסליחה.

mor kutcher

New member
מסכימה.../images/Emo8.gif

רואים שהם חברים ממש ממש טובים, והם מכירים שניםםם. ומגיע לאדם את תשומת הלב שהוא מקבל, וגם ללהקה! מגיע לכולםםם להצליח, ואני לא מאמינה שיהיו ריבים בעתיד, אלא אם כן יקרה משו באמת גדול...

כן../images/Emo29.gif

אולי לא היום ואולי לא מחר, ואולי לא בעוד 20 שנה, יתחיל איזשהו ריב.....אפילו שקשה להאמין ואני מעריצה אותם, הם יריבו בגלל משהו.

karms20

New member
אני חושבת ש-

יש הרבה להקות שפועלות באותה מתכונת (שהסולן מקבל את מירב תצומת הלב) למשל - US, בון ג'ובי, רולינג סטונס וכולן להקות שכבר פועלות שנים ביחד ולא נראה שהן הולכות להיעלם בזמן הקרוב.
לפי מה שהם מציגים לתקשורת (ובאמת יכול להיות שזה חלק מיחסי הציבור ומי שהם מחליטים לדחוף קדימה וכו' וכו') אבל ברוב הפעמים זה ג'ימס ואדם שמדברים. למשל אני זוכרת שראיתי איזה ראיון איתם שהם היו כל ה-5, וריאן לא הוציא מילה כל הראיון הפעם היחידה שהוא דיבר היה כששאלו אותו למי הוא דומה (הוא ענה שלאנטוניו בנדרס), אבל הוא פשוט עמד שם כל הראיון ולא אמר מ-י-ל-ה, עכשיו אני לא יודעת אם זה חלק מהעיניין של יחסי הציבור באמת שאדם הוא זה שעושה את רוב הדיבורים, אבל אם לא זה כנראה נוח ללהקה ככה. גם מייקי אחד שלא מדבר יותר מידי. זה יותר ג'יימס ג'סי ואדם בפרונט.
ואין מה לעשות זאת עובדה ידועה שהסולן הוא הכי מבוקש זה תמיד היה ככה ותמיד יהיה, בשביל זה יש אנשים שיש להם את האופי המתאים לכך. אני חושבת שזאת מין עובדת חיים כזאת שמוכרת וידועה ואין דרך לשנות. כאילו הם לא יכולים כל-כך לעשות יותר מידי בנידון. למרות שאם הייתי אחד מהלהקה הייתי מקנא בזה שאדם כל הזמן מצטלם עם הבחורות היפות כשהם רק ברקע
.

eliya bloom

New member
העיקר

שג'ימס מדבר חחח אבל אדם אדם מתוק ולמשל בקליפים לא רואים את ג'ימס והלהקה ואת אדם רואים לפי דעתי צריך לראות אותם יותרר אבל חס וחלילה שלא יריבו למה לחשוב על זה ?

KerenWelling

New member
ריאן ביישן שכזה...

הוא לא מדבר הרבה. אבל בפעמים שהוא כן מדבר (ויש הרבה ראיונות שהוא כן..) הוא מדבר סוף

CiNdErElLa3887

New member
אממממממ ../images/Emo2.gif

אני לא חושבת, כי כמו שאמרו פה פעם הם מכירים מאז שהם היו בני 13 (חוץ מג'יימס). והם חברים מאוד טובים, זה לא שבחרו כל אחד מהם מ5,000 בנים. והספייס גירלז, אס וי אול נו, לא היו חברות מהתחלה, בחרו אותן מאלפים של בנות שניגשו לאודישנים. ותזכרו גם שהם היו בלהקה אחרת לפני מארון (חוץ מג'יימס)

sheepi

New member
ממ...אני מסכימה עם הילע אבל..

אני ממש לא מאחלת להם לריב בשביל תהילה או הערצה זה פשוט שטחי ורדוד ואני מאמינה בהם שהם מספיק חכמים ומקסימים (ואני מתכוונת לכולם!!
) שהם לא ירדו מחיים לרמה כזו
ובנימה אופטימית זאת: "אדם תעשה לי ילד" תודה מראש
. (בואו נגיד שיש סיכוי יותר גדול שמישו שמאוד דומה לאדם יעשה את זה כי אדם לא יגיע לפה בקרוב אבל ניחה..חחחח)

kyliefan18

New member
כולם שם מכוערים

ואדם היחיד שעוד נראה נורמלי. חוץ מזה הוא כותב ועושה את רוב המוזיקה. הם רק מנגנים...אם הייתי במקומו הייתי יוצא לקריירת סולו.

galevine

New member
../images/Emo2.gifמכוערים?????????

כולם שם מהמממיםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!

../images/Emo4.gif../images/Emo41.gif

רק בגלל הכותרת שלך, יכולים לצאת ריבים בין חברי הלהקה. מה קשור היופי? קשור המוזיקה!

eliya bloom

New member
קודם כל.....

כולם מכוערים...?? אהמ אהמ ג'ימס לא מכוער והוא כתב עם אדם את השיר האהוב עליי she will be loved וחוץ מזה לדעתי בלי הלהקה המושלמת אדם לא היה מצליחה כמו שהם מצליחים עכשיו

KerenWelling

New member
../images/Emo12.gifמכוערים?!?!?!

הו מוזס....הם כל כך לא מכוערים...נממממ כל אחד שם כוסון ברמות
. רן, זו הקנאה שמדברת...?

kyliefan18

New member
ולגבי הספייס גירלז....

זה ממש לא קשור, ג'רי יצאה כי לא היה לה טוב, לא בגלל שהיא רצתה להיות המנהיגה. והן כן הכירו אחת את השנייה: אמה את ויקטוריה (מהבית ספר) ו-2 המלאני.

אז זהו שלא.../images/Emo41.gif

היא יצאה כי היא ומלאני בי (נראה לי.. נו הכושית) רבו מי תהיה מנהיגת הלהקה.

למעלה