דיון

R i s a

New member
דיון ../images/Emo40.gif../images/Emo17.gif

כולם רגילים לריאן ומריסה, סת' וסאמר, קירסטן וסנדי, ג'ולי כיילב\ג'ימי... אבל אם הם לא היו יחד? למי הם היו מתאימים לדעתכם? [כולל דמויות אורח.]

R i s a

New member
אני ../images/Emo60.gif

סת' - אנה. מריסה - לוק "החדש" אחרי שגילו שאבא שלו הומו הוא נהיה נחמד ^^ סאמר - ריאן [קצת קשה אבל יכול להיות שילוב חמדמד] סנדי - רייצ'ל קירסטן - הלוא זהו קרטר. מתאימים, למרות שסנדי מתאים יותר. ג'ימי - אבא של לוק, משעשע. שני אנשים עם אישה שעזבה והרסה להם את החיים. מנודים קצת מהחברה - והיי, הילדים שלהם זוג לפי החישוב שלי. ג'ולי - ההוא עם הקלטת פורנו. כי הוא לפחות אוהב אותה, למרות שהיא מעדיפה את ג'ימי. ואם הם חוזרים, אנא, בלי קלטות פורנו. כיילב גלמוד ובודד. פשוט מתאים לו להיות הזאב הבודד שמיילל אל הירח.

Angelus

New member
אבל בעצם לרובם

הדבקת את הדמות שאולי הייתה יכולה להיות איתם.. בואו ננסה להצמיד להם אנשים שלא היו קשורים כל כך. למשל ג'ימי ואנה

RossandRachel

New member
אני!

היי אני נגה, ואני חושבת שברגע זה הצטרפתי רשמית לפורום!! =] יש פה קטעים מהעונה השניה אז מי שעוד לא שם, אם יש כזה מישהו- לא לקרוא לי מפריע כשסנדי וקירסטין מתרחקים- כל הקטע עם רבקה חרפן אותי!אסור שהם יפרדו!!! כנ"ל לגבי סת וסאמר...זה הזוג שהכי אכפת לי שישארו ביחד! כשהוא אהב אותה והיא הייתה עם זאק- אהבתי את זאק אבל מצד שני ממש לא- כי הוא לקח את סאמר מסת... לדעתי הספיידי קיס הייתה שיא הסדרה עד עכשיו!!! לדעתי עד כמה שזה....אמ...קצת לא נעים לראות במובנים מסויימים, מריסה מתאימה לאלכס יותר מלרייאן וריאן לדעתי בכלל לא צריך להיות עם מריסה- הוא ולינדזי מושלמים ביחד!!! וגו'לי- דווקא יהיה מגניב אם היא תהיה עם ההוא מהפורנו...

אממממ

אני תמיד חשבתי שראיין ואנה יכלו להיות זוג יפה, גם סת' ואנה היו זוג מקסים אבל הוא התייחס אליה גרוע. סת' היה גם חמוד עם אלכס, וראיין נראה חמוד עם אלכס (אבל לא נראה לי שהם מתאמים להיות ביחד בתור זוג). אני יודעת שזה קצת הזוי- אבל סת' וראיין יכולים להיות אחלה זוג, סת' כבר לגמרי מאוהב בראיין LOL. ראיין והיילי היו יכולים להיות זוג טוב, אם היא לא היתה אחות של קירסטין. סנדי וקירסטין- מושלמים ביחד !!! לא רוצה מישהוא אחר ביניהם.
עונה 3
סת' וטיילור- חמודים ג'ולי ואבא של סאמר (נראה לי שקוראים לו ניל)- גם אחלה ראיין וטיילור- יכול להיות מעניין סאמר וצ'יליי- יכול להיות חמוד לאללה

R i s a

New member
חמוד :]

אהבתי ריאן\סת' צריך לכתוב עליהם פאנפיק
*משתעלת*

למעלה