דיון [
]

DaRזה אני

New member
יא נאו נאצי כלב

השכחת מי היה העם מן כל העמים שהוחלט על דרך השמדתו בפרטי פורטרות? מטרת המלחמה הייתה להשמיד לחסל לגרען לגרד כל זכר יהודי טבחו בנו עשו בנו ניסויים הרגו אותנו בדרכים כתובות ושיטתיות תתבייש לך צריך לבוא להדביק לך את העורלה ואת הסמל הנאצי(צלב קרס) שנפל לך מהגב שנולדת

Drunk Bullet

New member
אידיוט חסר תקנה

מתוך מה שהיא רשמה, כמה מילים קלטת? 1? 2? בכל מקרה, להרכיב משפט בטח לא הצלחת. אם עדיין המוח המעוות שלך לא קלט, אז היא התכוונה שצריך להדגיש גם את עשרות המליונים שנרצחו, שבלעדיהם בכלל לא היית רואה את אור היום, ולא להזכיר את מותם בחצי שורה בספר. פאשיסט, אנשים כמוך צריך לכלוא בחדר עם 100 ספרי היסטוריה, כדי שתגלה, שלא היית כאן אילולא עשרות המליונים שנרצחו.

AeroSlash

New member
לא שמנו לב לזה בכל...

מקודם ישבנו עם קיריל ומחקנו כמה הודעות [אין לכם מושג איזה תענוג זה לחולל פלאים בכינויו של המנהל
] ולא שמנו לב לזה בכלל.

דר..

זה ממש לא במקום.. אתה לא חיב להסכים עם כל המ שנאמר.. ויש דרך ויש את גבול הטעם הטוב.. וזה פוגע גם.. עם כמה שזה לא מזיז לך..כדאי שזה יתחיל.

Dynamo1929

New member
אצלנו זה אותו הדבר...

אבל גם כשאני צופה בתחרויות אתלטיקה או התעמלות אומנותית,אני תמיד מחפש את הנציגים של אוקראינה ושמות משפחה אוקראינים גם בנציגים של מדינות אחרות שכן יש לעיתים מהגרים אוקראינים שקבלו אזרחות זרה ע"מ לייצג את מדינתם (כמו זוג קופציי המוט של אוסטרליה). כמו כן, גם בכתוביות הסיום של סרטים שונים אני תמיד סורק אחר שמות רוסים/אוקראינים (לא תמיד אפשר לקבוע עפ"י שם המשפחה מאיזו מוצא הבנאדם, משום שיש המון רוסים עם שמות משפחה אוקראינים ולהפך). וזה תמיד ס22ה לראות איזה סרט הוליוודי עטור פרסים שחלק ניכר מהצוות המקצועי שלו הם מהגרים מברה"מ לשעבר.

SpyKid

New member
../images/Emo45.gif

בתחרויות ספורט וכאלה גם אני בדרך כלל בעד ספורטאים מברה"מ לשעבר. יכול להיות שזה קצת סותר את הטענה שלי שאני מחשיבה כל אחד כתושב העולם ולא כחלק מעם מסוים, אבל יש כאן הבדל - כשמתחרים אנשים מהעולם כולו אי-אפשר להיות בעד כולם, לכן אני 'בוחרת' את מי שיש לו הכי הרבה במשותף איתי, שבמקרה זה אלו תושבי ברה"מ לשעבר...

Dynamo1929

New member
וגם אינני מבחין

בין יהודי ממוצא אוקראיני ללא יהודי. מבחינתי, כל עוד הוא נולד באוקראינה (או בברה"מ, בהתאם למקרה) הוא מייצג את העם האוקראיני, ובעקיפין גם אותי.

Janem

New member
נושא מורכב...

מצד אחד, אני מבין את התגובה של ההורים שלך והמשפחה שלך, ולפי דעתי זה טבעי שאנשים מזדהים עם המוצא שלהם ומחפשים שייכות, זה סוג של רפלקס שנובע מגאווה. לפעמים אנחנו נוטים להגזים ולשייך למוצא סגולות יתר, מה שמאוד מסורתי בקרב כל העדות היהודיות. אין בכל זה רע, כל עוד זה לא גולש לגזענות שמקורה בשנאת האחר, אטימות, וחוסר רצון להתפשר. אני גם מבין את הכעס שלך. בתור אחד שגדל בארץ כמעט מגיל 0, עמוק בפנים, לא אכפת לי מאיזה מוצא כל אחד, וכשאני רואה סכסוך על רקע עדתי, אני מנסה לפשר. אבל כל עוד הסטריאוטיפים הם בגדר צחוק, אני צוחק על כל עדה, ולא מזמן, הרגשתי די חזיר שחיכתי מרצה רוסיה אחת שמלמדת אצלנו. ונראה לי שכולם היו נשפכים, כי זה ממש נראה שהיא הלובה המקורית חח...

ואו אצלינו בדיוק אותו דבר

עם השחקנים,זמרים,קומיקאים,ספורטים.... יושבים רואים טלויזיה ועושים דיונים מי רוסי מי לא... וולאה מעצבן!

M a r U s k A

New member
מאז שיש לי שני גיסים תימנים במשפחה.

אף אחד לא עושה הבדלות... רוסי, תימני או תילאנדי...
ההורים שלי השלימו עם זה שהשוללת שלהם לא תמשיך עם רוסים "טהורים"... ובכלל למי אכפת לעזאזל כולם בני אדם לא
מה שכן, תמיד חייבים להגיד משהו על דוגמניות או מלכות יופי רוסיות, כי אמא שלי טוענת שהרוסיות הן הכי יפות

למעלה