בנאדם יכול להיות תמים גם בהשפעת אלכוהול, אלכוהול רק מוריד עכבות, זה לא הופך אותך מבנאדם א-מיני ל``זיין``. חוצמזה, אדם יכול להיות תמים לחלוטין אפילו אם הוא עשה את המעשים הכי לא תמימים, כמו שגיל האדם לא אומר שומדבר על הבגרות שלו
ממישהו להיות תמים? אקט השתיה אינו מעשה אשר גונב את תמימות האדם... וכמו שכבר אמרתי, בנאדם יכול לעשות הרבה דברים ולהמשיך להיות תמים. תמימות זו מין צורת מחשבה והסתכלות על העולם, לא מעשים שעשית
אלכוהול הוא רק משהו שבאמצעותו האדם התמים רק מוכיח שהוא תמים. זאת אומרת, האם אתה באמת תמים נמדד בכמה אתה תמים כשאתה שיכור.. או ליתר דיוק כשהמחסומים החברתיים שלך מוסרים (שזה מה שקורה כשאתה שיכור)
שבנאדם יכול להיות תמים אפילו אם הוא מבצע את הדברים הכי נלוזים בעולם! אגב, החוק אומר שאסור למכור לקטינים אבל לא מציין שום דבר בנוגע לשתיית האלכוהול מתחת לגיל הבגרות האזרחי וזאת משום שאם זה היה ככה, הרבה מאוד משפחות היו עוברות על החוק פשוט בגלל שהן קידשו.
למשטרה עצמה כן אכפת, כי אחת מהזכויות הבסיסיות בתור אדם, לא משנה באיזה מדינה היא הזכות לחיים וביטחון, ואם אתה אזרח אז המדינה חייבת לדאוג שאתה תחייה. ואם אתה משתכר עד אובדן חושים אתה מסכן את חייך ולכן צריך למנוע זאת. אבל מצד שני אנחנו לא רואים את המשטרה מטפלת באנשים בני 30 שמשתכרים עד אובדן חושים חוץ מלקחת אותם למעצרים לפעמים
(אני והתשובות פשרה שלי) ברגע שאתה שותה אתה הופך לתמים פחות, אבל לא גורם לך לאובדן התמימות... יכולים להיות אנשים תמימים שאוהבים לשתות יין של קידוש, והם משכרין מיין של קידוש אבל אנשים שיוצאים במיוחד כדי לשתות הם לא כל כך אנשים תמימים כי הם עושים את זה כדי להשתכר. אבל חברה שלי לשעבר הייתה תמימה בכל מה שקשור למין אבל היא השתכרה מלא ועישנה סיגריות ולא הייתה או נראתה "תמימה"