דיון

chompi2

New member
דיון../images/Emo163.gif../images/Emo163.gif

ג'ונג'ון הוא חמוד יפה והכל.... אפקורס חח. אבל מה אם יצא לכם פתאום להכירו ולגלות שהוא לא הכי נחמד חס וחלילה האם תמשיכו להעריצו למרות התנהגותו?

זה לא יקרה

כי ג'וני לפי עדויות של מעריצים ומראיינים הוא אחד האנשים הכי נחמדים שקיימים
ודבר שני... אם ג'וני היה חתיכת חרא מרושע עדיין הייתי מעריצה אותו כי אני מעריצה אותו בגלל כישרונו ויכולתו ובגלל שהוא אחד האנשים הכי מגניבים שקיימים

chompi2

New member
נו ברור שזה לא יקרה!../images/Emo132.gif

הוא נראה כזה נשמה.. אבל אמרתי רק אם! חח

כן.../images/Emo163.gif

הכשרון שלו נתן לי השראה לכל כך הרבה דברים. אמנם אהיה מעט מאוכזבת אם אגלה שהוא איזה קריפ ( אין סיכוי שזה אפשרי), אבל אמשיך להעריץ את המשחק שלו.

lovecrime

New member
נכון...

דבר ראשון אין מצב הוא לא נחמד....חחח דבר שני אני אוהבת אותו בגלל הכישרון שלו והסרטים המעולים....אז לא זה לא יפסיק גם אם הוא יהיה מניאק...

מיצי007

New member
הממממממ....../images/Emo132.gif

תראי,התיאוריה שלי היא כזאת. אני לא מעניין אותי עם הטיפוס נחמד או לא נחמד,לא מעניין אותי מה הוא עושה בחייו הפרטיים ואם הוא מניאק. הוא כשרוני?הוא משחק מעולה?נו יופי! זה מה שחשוב בעיני,יותר ממה שהם מאחורי הקלעים. אבל......אם כבר שומעים שהטיפוס הוא נחמד וחביב כמו ג'וני זה רק מוסיף.

../images/Emo6.gif נו באמת בנות, אם ג'וני הוציא...

מעצמו (מנשמתו) את קפטן ג'ק ספארו המלאך והנשמה, באמת נראה לכן שהוא מניאק?! הוא הכי מקסים שיכול להיות!! הוא פשוט... פ33ה
!!

Deppaholic

New member
חחחח.. קפטן ג'ק ספארו מלאך../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif

קפטן ג'ק ספארו נשמה?! חחח.. ממש לא..

shadowlord

New member
../images/Emo151.gif

הוא נראה ממש מעולה (הוא ממש מושלם) ומשחק ממש טוב... הוא כל-כך מדהים עד שזה כבר לא ממש משנה לי איזה בן-אדם הוא... - ליפהפיים כמוהו, מותר הכל!

---

איזה כייף לראות שאני לא היחידה שמשתגעת מכל תנועה שהוא עושה... יויוי הוא מושלם... יותר מזה... וגם אני כמו כולן בטוחה שהוא ממש נחמד כי רואים לפי הכל- לפי המשחק, הראיונות ובאמת אנשים קורבים אליו אומרים שהוא ממש נחמד אז מה כבר יכול להיות? אבל נכון שאם הוא לא היה נחמד אז זה עושה משהו.. זה מעצבן.. אבל אם זה היה ככה אז בטח הייתי מעריצה אותו 'יותר מרחוק'.. טלי

למעלה