דיון

דיון ../images/Emo140.gif

טוב, אני לא יודעת אם אתם מודעים לזה או לא אבל רוב ההתנהלות בפורום מתנהלת משום מה במסרים אישיים ולא על גבי הפורום עצמו.. אז אני רוצה להכיר בפניכם בחורה מקסימה שאני לא אזכיר את שמה
שפנתה אלי במסרים אישיים עם שאלה על הופעות בהתחלה.. אבל היום היא שלחה לי שאלה נוספת, ששואלים אותי המון ואני אף פעם לא מבינה..
אז אני רוצה שתעזרו לי להתקומם..
אני מצוטטת [באישורה כמובן]: "את יכולה להמליץ לי על שיר של מאיר שמדבר על התחלה חדשה? תקווה? משהו? אם יש לו כאלה בכלל, מה שאני מכירה נורא עצוב :)" ולתשובתי: מאיר לא אדם עצוב
זה דבר ראשון..
עוד לא הייתה פעם אחת שהייתי מאחורי הקלעים והוא לא זרק איזו בדיחה שהרגה אותי..
אני מסכימה שרבים משיריו באים מתוך כאב אבל בתור מישהי שכותבת אני יכולה להרשות לעצמי לומר [בזהירות רבה
] שהרבה יותר קל לברוח למילים כשקשה וכואב.. כשטוב בד"כ יש את התחושה שאין צורך לפרוק, אין משהו שבוער להגיד.. [אני לא מכירה הרבה אנשים שבוער להם להגיד לכולם שהעולם יפה, הציפורים מצייצות וכו'..
] ובגלל זה זו התחושה שמקבלים.. בנוסף, אני רוצה להפתיע
ולענות שדווקא יש כאלו שירים
גם למאיר..
אני אמליץ כרגע על הראשונים שעלו לי לראש ואתם מוזמנים להמשיך אותי ולתת עוד.. אז יש את: 1. "יום" 2. "כשהיום עולה" 3. "ציורים בחלון" [מילים של צורייה להב] 4. אני חושבת גם "חלומות אחרים" מדבר על התחלה חדשה.. הוא הרבה פחות אופטימי אבל.. אני בטוחה שיש עוד כמה אבל זה השלב שנתקעתי בו.. מכאן אתם מוזמנים לעזור לי..
שבוע מעולה שיהיה והמון תודה על השאלה

0mroosh

New member
זה מוביל אותי להמשיך את הודעתך

ולומר כי לקיום הפורום, צריך שההתנהלות תהיה על גבי הדף הזו, וודאי שלשאלה אחת, יהיו יותר תשובות, וגם תהיה אווירה יותר פעילה בפורום,
. יום נפלא.

ח ל ו ן

New member
מממ../images/Emo4.gif

אנשים באמת תראו יותר שיתוף פעולה, זה חשוב לכולנו
יש למאיר הרבה שירים שמחים: מנגינת הנדודים, אביתר, וביניהם. ואגב, זה שלשיר יש אווירה רגועה ושקטה, לא הופכת אותו לעצוב. יש המון שירים רגועים ואופטימיים. אגב, שמה של הכותבת הוא צרויה לא צוריה
יום נהדר שיהיה לכם

../images/Emo6.gif

מה שמח במנגינת הנדודים
העובדה שבסוף הוא לא נוסע
זה שיר שאני באמת תמיד ראיתי כעצוב..
ואגב, גם זה שהוא נשאר בסוף זה החלק הכי עצוב לדעתי כי הוא מתפשר ולומד לסבול בשקט..
בקיצור, לא הבנתי..
ולטענה השניה שלך, זה הולך גם לכיוון ההפוך, יש המון שירים מאוד עצובים מבחינת התוכן שלהם והלחן שלהם הוא קצבי ושמח
["כלום לא עצוב, הכל כרגיל" [כלום לא עצוב/ אביתר בנאי
] משום מה אין לי כרגע דוגמא ממאיר..
אולי "עכשיו את מרוצה".. למרות שאותי אישית הוא באמת משעשע..
אני משערת שאת הבחורה שעליה זה נכתב זה משעשע הרבה פחות..

ח ל ו ן

New member
../images/Emo3.gifאני קשה להבנה

כל אחד רואה את השיר אחרת... אגב, יש לה אף כ"כ ארוך גם משעשע מאוד

darling2

New member
תראו../images/Emo210.gif../images/Emo210.gif../images/Emo210.gif

איפה עומר? תראה בשבילך

וואי מגניב.. ../images/Emo3.gif

יש מלא חדשים..
רוצו לראות..
יש בועית..
והחיבוק נהייה גם מעוות ולא רק פוזל..
הוא נראה פתאום עם כוונות זדוניות..

AnGeLiNa JoNsOn

New member
נהיה לו חיוך מוזר../images/Emo12.gif../images/Emo141.gif

אולי כי האדימו אותו קצת...? לאדעת אחלה אייקונים!

AMOSnet

New member
ברגעים שטוב לי אני לא יכול לכתוב..

מסכימה ששאלות ונושאי דיון צריך לפתח בפורום ולא במסרים - זה יעזור לגיבוש ויחכים את כולנו! ולגבי שירים - אני לא כ"כ אובייקטיבית, אבל כל שיר של מאיר מעלה לי חיוך ענק על הפנים, בכל טקסט שלו אני מצליחה למצוא אופטימיות - ואם בכ"ז לא במילים אז בלחן...

../images/Emo12.gif

נעים מאוד
השם משתמש שלך לא מוכר לי משום מה..
לא שיש לי התנגדות, נהפוכו
את מוזמנת להציג את עצמך וכמובן להצטרף למשפחתנו המקסימה..

ימית 78

New member
ברור...

שיש עוד הרבה שירים אופטימיים למאיר אבל אציין אחד בינתיים ככה על הדרך... את "שירו של שפשף" כמובן..גם מנגינה גם מילים.. שמח בריבוע..

ימית 78

New member
ברור לי....

שזה לא שלו..!! אבל דיברנו על אופטימיות בשיריו אז זה בהחלט נכנס לקטגוריה..

שיבולית

New member
לא התחלה חדשה אבל עליזות

מקפצת בי כשאני שומעת את "ובינהם" ואת "ילדת המדבר" (אולי יש בו גם סוג של התחלה חדשה?) גם אני חושבת שחלומות אחרים עוסק בהתחלה חדשה ואני בטוחה שאם אחשוב עוד קצת יעלו לי לראש עוד כמה...

למעלה