העדי של עדי
New member
דיון ../images/Emo140.gif
טוב, אני לא יודעת אם אתם מודעים לזה או לא אבל רוב ההתנהלות בפורום מתנהלת משום מה במסרים אישיים ולא על גבי הפורום עצמו.. אז אני רוצה להכיר בפניכם בחורה מקסימה שאני לא אזכיר את שמה
שפנתה אלי במסרים אישיים עם שאלה על הופעות בהתחלה.. אבל היום היא שלחה לי שאלה נוספת, ששואלים אותי המון ואני אף פעם לא מבינה..
אז אני רוצה שתעזרו לי להתקומם..
אני מצוטטת [באישורה כמובן]: "את יכולה להמליץ לי על שיר של מאיר שמדבר על התחלה חדשה? תקווה? משהו? אם יש לו כאלה בכלל, מה שאני מכירה נורא עצוב
" ולתשובתי: מאיר לא אדם עצוב
זה דבר ראשון..
עוד לא הייתה פעם אחת שהייתי מאחורי הקלעים והוא לא זרק איזו בדיחה שהרגה אותי..
אני מסכימה שרבים משיריו באים מתוך כאב אבל בתור מישהי שכותבת אני יכולה להרשות לעצמי לומר [בזהירות רבה
] שהרבה יותר קל לברוח למילים כשקשה וכואב.. כשטוב בד"כ יש את התחושה שאין צורך לפרוק, אין משהו שבוער להגיד.. [אני לא מכירה הרבה אנשים שבוער להם להגיד לכולם שהעולם יפה, הציפורים מצייצות וכו'..
] ובגלל זה זו התחושה שמקבלים.. בנוסף, אני רוצה להפתיע
ולענות שדווקא יש כאלו שירים
גם למאיר..
אני אמליץ כרגע על הראשונים שעלו לי לראש ואתם מוזמנים להמשיך אותי ולתת עוד.. אז יש את: 1. "יום" 2. "כשהיום עולה" 3. "ציורים בחלון" [מילים של צורייה להב] 4. אני חושבת גם "חלומות אחרים" מדבר על התחלה חדשה.. הוא הרבה פחות אופטימי אבל.. אני בטוחה שיש עוד כמה אבל זה השלב שנתקעתי בו.. מכאן אתם מוזמנים לעזור לי..
שבוע מעולה שיהיה והמון תודה על השאלה
טוב, אני לא יודעת אם אתם מודעים לזה או לא אבל רוב ההתנהלות בפורום מתנהלת משום מה במסרים אישיים ולא על גבי הפורום עצמו.. אז אני רוצה להכיר בפניכם בחורה מקסימה שאני לא אזכיר את שמה