דיון!

Super Adi

New member
דיון! ../images/Emo124.gif

מקרה 1, בריטני ספירס, התחילה כבתולה תמימת מראה והפכה ל...זונ* מקרה 2, אבריל לאבין, גם נראת די תמימה כזאת. האם אתם חושבים שיש סיכוי שאבריל תלך בדרכי בריטני? ודרך אגב, היי! אני חדשה ....

Art Freak

New member
לא.

בגלל שאבריל שרה מהלב לא מהתחת. והיא לא מסתמכת על הגוף שלה שימכור אלבומים, היא מסתמכת על כישרון.. וברוכה הבאה.. גם אני חדשה פה..

SignOfLife

New member
אני חושבת שעל נושא כזה...

לא צריך לדסקס עד שהיא תוציא את הדיסק הבא שלה, ואז נראה מי זאת באמת אבריל! וסתם בלי כל קשר...כל מי שמופיע באמ טי וי ממוסחר רק שיש כמה שהגזימו עם המיסחור וכמה שעדיין בתחילת דרכם ואינם מבינים כל כך מה קורה להם...! אז כל מה שצריך לעשות זה לחכות לאלבום הבא ואז נשפוט אותה. אך לבנתיים, בואו נירד מהנושא, הוא קצת נמאס...
בעע שמעתי אמבולנס! אמבולנס בירולשים זה לא טוב לא טוב! אני אצטרך להיות בדד!! :( אי וואנה גו הום! מאמי...

Devilish Angel

New member
איך את מסתדרת שרה בינתיים?

אני רואה שלא מתת בדרך הלוך... אני מקווה ששמעת אבריל! וכריסטינה... מקווה שהכל יהיה טוב ושתעני לנו...

SignOfLife

New member
../images/Emo3.gifיאפ, עדיין בחיים...

לבנתיים! יש גם את הדרך חזרה לביתי הקט, שלוש שעות נסיעה בהן אני יכולה להתפוצץ למוות או למות מתאונת דרכים...! אך לא נורא, לפחות אני אלך לעולמי עם הדיסקמן שלי
בכל מקרה... אני מסתדרת כאן די טוב יחסית לעובדה שאין כאן כבלים,הבית הזה כמו בית קברות וכל שעה עגולה שומעים אנבולנסים/משטרות! לא הייתי באה לגור כאן מרצון.... ביחוד עם זה שלכל חור קאן שנכנסים אליו עושים לך בדיה יסודית, פותחים תיק וכל מיני דברים אחרים! איך אפשר לחיות כך? טוב אז בכל מקרה...תודה לך שהתעניינת ושאלת
זה בהחלט נחמד מצידך! אני מקווה שיהיה לך המשך חופש נעים. אנד ריממבר! עז זו לא מילה, זו עובדה!

לאנה

New member
מצד אחד את לא רוצה להתפוצץ...

מצד שני מפריע לך שעושים בדיקות בטחוניות? בארה"ב לא הקפידו על הדברים האלה, ויש לי רק שתי מילים לומר - דה טווינז.

4667

New member
למה לא זוכרים גם את האחרים ?!

הא?! נפלו עוד 2 מטוסים אבל אף אחד לא זוכר אותם... ממש מעצבן

אבל... אבל...

אני ולאנה כבר החלטנו, דברנו, וואטאבר - סימן קריאה זה התלהבות וכו´ או צעקה. כן. כן, כן. לא, סתם, אמרנו שצעקה זה "עם הרבה סימני קריאה", אבל, אה, אני כל כך סותמת עכשיו, אויש, אמרתי כל כך, כמו so כזה, אויש, אההה, לנשום.

4667

New member
אני חושש שפיספסתי את הנקודה

שרצית להעביר... בכל מקרה, זאת הייתה רק תמיהה.

לאנה

New member
היא התכוונה...

שכשכותבים אי-אפשר לצעוק, אז כדי להראות שצועקים, מוסיפים סימני קריאה וכו´..., בהל, זה לאמשנה.
*תמר -
*

למעלה