דיון

Born To Try1

New member
דיון../images/Emo11.gif

תסתכלו טוב טוב על שרשור פרק 9 מתחתיי-לזה אני קוראת "שרשור פרק". אני חושבת שזה שרשור הפרק הכי טוב שהיה לנו עד עכשיו. ראינו גם בנות שמזמן לא הגיבו סוף סוף משתתפות איתנו
אז המשיכו כך
Keep the forum alive
חשבתי על משהו באותו נושא- שאולי לא כולן מספיקות לראות את הפרק בזמן ואז זה נגרר עוד שבוע ומה שקורה זה שיש כבר שרשור לפרק החדש כשעדיין לא צפו בזה שלפניו. ככה גם יוצא שאין הרבה תגובות לשרשור. הרעיון הוא לפתוח את השרשור כרגיל לפרק החדש אבל ניתן גם להגיב לפרק שלפניו כאשר בכותרת מסומן מספר הפרק הקודם. למשל, בשרשור פרק 11, מי שירצה להגיב גם לפרק 10 יוכל אך יצטרך לסמן בכותרת: פרק 10
אני מעלה את העניין לדיון. אני חושבת שאפשר לנסות את זה ולראות איך זה עובד, אם יהיה הבדל משמועתי בכמות התגובות ואולי גם נוח לכמה מכן, נשאיר ואם לא, נחזיר את השרשור הרגיל. אבל שלא תטעו, שרשור פרק 11-כבודו במקומו
לכן זה לא אומר שעכשיו את השרשור תציפו בפרק 10, פשוט יש לכן הזדמנות להגיב עליו אם רציתן ולא הספקתן או אם ראיתן שכבר אין טעם בגלל שהשרשור הרחק בסוף הדף. אז מה אתן חושבות?

spiceupmylife1

New member
../images/Emo45.gif מסכימה איתך.... ../images/Emo13.gif

אל כמובן שלפרק 10 יהיה שרשרור בפני עצמו
אני בטוחה שזה יהיה מצויין ככה כל מי שלא זוכרת מה היה בפרק 10.. תוכל להזכר כשמישהי תכתוב: פרק 10
אחלה רעיון
עוד שבוע !

למעלה