דיון
?

צלליות

New member
דיון
?

אוקיי אז אני לא באמת קשורה לכאן (שוטטתי פה כמה פעמים בעבר*) אבל הפורומים של תפוז זה המקום הכי טוב שאני מכירה לפתח בו דיון, so here i go. אם אני יבקש יפה אתם תשתפו איתי פעולה נכון?

(לא יודעת עד מתי מסמנים פה ספוילרים אז ליתר ביטחון-
לbig brother)

אני רוצה לדבר על קויין בכיסא הגלגלים. אני מאד אהבתי את הנאום שלה על זה שהיא לא מתכוונת לתת לזה לדכא אותה ושהיא החליטה שהיא תרקוד על שתי רגליים בנשיונלס. אהבתי את התקווה ואת החוסר ויתור עצמי.
לעומת זאת, לא אהבתי את זה שכל השאר מנסים לדכא אותה. למה שהיא תשלים עם המצב? למה לוותר כל כך מהר? הרי הרופאים לא אמרו לה שזה המצב וזהו זה, נכון?
חושבים כמוני? או שאני טועה לדעתכם? שתפו אותי!

* ואו לא הייתי בתפוז שנים מצחיק שאני עדיין זוכרת את איך עושים הדגשות וסמיילים וכזה בלי להיכס לזה חח. האמת שאת | חבול| אני עדיין רוצה לעשות כל הזמן באסאמאסים וזה.. הוא כזה שימושי! אני מתה עליו

neurotica

New member
קודם כל, ברוכה הבאה

את מוזמנת גם להשאר פה מעבר לשיטוטים פעם ב..

(וסתם הערה, בנוגע להאם לסמן או לא לסמן ספוילרים, יש לנו סעיף נורא מפורט בתקנון בנושא.)

לגבי השאלה שלך, הגישה שלה בהחלט מצאה חן בעיני. אבל מי כבר בחר לדכא אותה? אם אני לא טועה, רק ארטי היה חסר טאקט כרגיל ואמר לה בסוף הפרק שתתחיל להשלים עם המצב. אבל אפשר להבין אותו בסופו של דבר, כי על פני השטח הם באותו מצב, רק שהיא כנראה באמת תצא ממנו. ברור שהוא רוצה מישהו שיהיה כמוהו.
דווקא את התגובה שלה למה שהוא אמר לא כ"כ אהבתי. ז"א, התגובה עצמה היתה בסדר, אבל הדרך שבה היא ממש יצאה עליו על זה שהיא לא כמוהו היתה ממש מזלזלת ומקטינה מצידה.

אגב, פתאום הבנתי שהחתימה שלך ממש מוכרת לי. היתה תקופה ששרצתי בפורום ה"פ, אבל היא לא היתה כ"כ מזמן..

aesu

New member
אני חושבת שהבעיה העיקרית של ארטי

היתה שקווין היתה אופטימית מידי, שהציפיות שלה היו יותר מידי גבוהות ושהיא מתעלמת מהעובדה שיכול להיות שהיא לא תצליח ללכת שוב.

גם לי החתימה מוכרת, אבל לא הכינוי. וגם הי

neurotica

New member
אני די לא סובלת את ארטי

אז מה שאת אומרת הוא אפשרי ביותר, אבל מבחינתי הוא מניאק וסתם רוצה שכולם יהיו כמוהו.

aesu

New member
גם אני לא ממש מחבבת את ארטי.

שובניסט.
אבל לא נראה לי שהוא אמר את זה רק כי הוא ממורמר ורוצה שיהיה עוד מישהו כמוהו.
אחרי הכל הרופאים אמרו שכנראה היא תצליח ללכת, זה אף פעם לא 100 אחוז.

shaharory

New member
אוף כתבתי ואז ריעננתי בטעות במקום לשלוח...

אז זה היה משהו כזה:
היי שירה! מזמן לא ראיתי אותך בתפוז באמת. לא שאני ביותר מדיי מקומות.
אבל ~אחוות הריפלייז מכריס קולפר~ WOO!

ואמ, אני חושבת שאם מדברים על ארטי, אז שזה מתקשר למה שקרא לו בעונה הראשונה שהיו לו תקוות שהוא יוכל ללכת, כאילו כי הוא רצה לרקוד, והוא הבין שזה לא יקרה בשבילו והוא רוצה שהיא תבין שזה גם לא יקרה בשבילה ושהיא תבין בהקדם האפשרי כי ככל שהציפיות עולות כך גם האכזבה.

אני חייבת לומר שהאמנתי לה שהרופאים אמרו שהיא תוכל ללכת, הייתי בטוחה שהיא לא מגזימה בהתחלה כשהיא הזכירה את זה ואז זה נהיה מוזר עם השיחות עם ארטי..

צלליות

New member
חחחח היי!

~אחוות הריפלייז מכריס קולפר~ WOO! ן
כבר כמעט שכחתי שזה קרה.. זה נראה כמו חלום..

הממ יכול להיות אבל האמת גם דיברתי על זה מהגלי פרוג'קט שגם אמר לה משהו בסגנון של תשלימי עם המצב

Ayelet 363

New member
ברוכה הבאה!

אני זוכרת אותך, גם אם לא מפה.

אהבתי את זה שהיא בטוחה בזה שהיא תחזור ללכת ולא מוותרת, אבל אני חושבת שצריך לשמור על איזון ולא לפתח תקוות גבוהות מדיי.

הלו

הכינוי שלך מוכר לי, אבל אני לא בטוחה מאיפה, אז ברוכה הבאה!

אני כן בעד קווין ודי נרתעתי מהעמדה של ארטי.
אני כן מבינה את הרצון שלו למישהו לחלוק איתו את הקושי, אבל לא נראה לי שהיא המציאה את מה שהרופאים אמרו לה, ואני לא רואה סיבה לוותר על משהו שאמרו לך שהוא אפשרי. זה לא שאמרו לה שהיא לא תוכל ללכת יותר והיא מתעקשת שכן, אלא אמור להיות שיפור ולהפך, אם היא לא תאמין ולא תנסה ותעשה פיזיותרפיה וכו', זה לא יקרה מעצמו.

boopy 1

New member
היי לך

בתור מישהי שמאוד אוהבת את הדמות של קווין אני דווקא מסכימה עם ארטי וסמואל (שכחתי איך קראו לו בסדרה...)
אני חושבת שדווקא לקווין, שעברה כל כך הרבה בחיים והתרסקה כל כך הרבה פעמים , זה קצת מסוכן לפתח עמדות כל כך אופטימיות ודיי להכחיש את המציאות שלה.

כמובן שאני מעריכה את הגישה שלה של הכל בסדר ועוד כמה ימים אני אחזור לרקוד (בכל זאת זה GLEE)
אבל אני חושבת שהיחס הקצת מדכא של הסביבה כלפייה נועד כדי להגן עלייה שלא תיפגע...

Nati17S

New member
וולקאם!

את יותר ממוזמנת להצטרף לכאן ליותר משיטוטים. אנחנו לא נושכות

בקשר לקווין, אני חושבת שהגישה שלה מאוד חיובית וזאת הדרך הנכונה להתמודד, וזה הרי ידוע שארטי חסר טאקט וזה ממש בלט בפרק הזה, כאילו ראו שהוא מקנא בה באיזשהו מקום כי לה יש את הסיכוי להחלים שלו לא היה ולא יהיה, וזה נוח לו שיש לו מישהי 'כמוהו' שהוא יכול לבלות איתה ולא להרגיש לבד אז הוא מנסה להוריד לה את הביטחון. חוץ ממנו אני לא חושבת שמישהו ניסה להוריד לה את הביטחון, אבל קווין היא מאוד עקשנית ואני לא חושבת שהיא תוותר לו או לעצמה

5ifi

New member
מרר

אני לא חושבת שארטי קינא בה.
היה את הפרצוף הזה שהוא עיקם אחרי שהם סיימו לשיר את im still standing שאומר בעצם שזה שהיא על כיסא גלגלים לא שובר את רוחה, ואז היא אומרת 'חה, הכיסא גלגלים הזה זה בולשיט, אני קמה ממנו עוד חודש.' - ארטי לא קינא בה בשלב הזה, הוא היה מאוכזב ועצוב כי היא לא הבינה שלקום מהכיסא, גם אם זה אפשרי מבחינתה, זה מאוד מאוד קשה וזה בטוח ייקח לה יותר זמן מהנשיונלס. אז זה לא היה פרצוף של קנאה לדעתי (אני רהוטה ואלגנטית.) וגם בקשר לשמחה שלו שיש מישהו כמוהו- אני חושבת שדי ירד לו מהרעין של למצוא מישהו 'כמוהו' אחרי שטינה שיקרה לו בקשר לגימגום. הוא הסתדר מעולה עם בריטני שהייתה מעודדת ובחורה מאוד פופולרית בתיכון ולא נראה שהיו לו רגשי נחיתות בקשר הזה, וזה גם לא שעכשיו הוא מחפש קרבה של אנשים עם בעיות פיזיות כלשהן- הרי הוא התחיל עם שוגר, שהיא... בואי נגיד תקינה פיזית?

אניוואי- הוא לא מנסה להוריד לה את הביטחון כמו שהוא מנסה להוריד אותה בחזרה לקרקע, דווקא בגלל שהוא היחיד שיש לו את הלגיטימציה, מהמקום בו הוא נמצא- על הכיסא- להגיד לה שזה מאוד קשה אם לא בלתי אפשרי.
אני לא אומרת שהיא צריכה להיות מדוכאת ולבכות ולא לעשות עם עצמה כלום- פשוט שלא תחיה בסרט.

יאיי, חפירה!

Nati17S

New member
זאת התחושה שקיבלתי ממנו בפרק,

של קנאה מסוימת בה, גם על הנחישות שלה וגם על האפשרות שיש לה להחלים שלו אין, יכול להיות שיש בו גם מקום שפשוט דואג לה כי הוא מבין כמה זה קשה ושלא תתאכזב סתם, אבל לדעתי יש שם גם קנאה כלשהי, אם זה הגיוני

(וברוח השרשור הזה, אני רוצה לציין חבול זה באמת סמיילי מעולה
)

חבול שולט!!!!

הוא מתאים לכ"כ הרבה מצבים, והבעיה היא שרק כאלה שגולשים בתפוז מבינים מה זה

בכל אופן, ברוכה הבאה

הממ לגבי הדיון, אני גם חושב שזה יפה שהיא לא מוותרת, ומחליטה שבנשיונלס היא תרקוד על שתי הרגליים, אבל כל זה טוב בתנאי שבאמת הרופא אמר שיש סיכוי.
אם למשל המצב שלה בלתי הפיך (למרות שגם במקרים כאלה יש ניסים), צריך לדעת לקבל לפעמים את המצב כמו שהוא.
אבל את מה שארטי אמר לא אהבתי, כי זה היה נראה שהוא עושה את זה בעיקר כי הוא מקווה שהיא תישאר בכיסא גלגלים כמוהו או לחילופין מתוך קנאה...

צלליות

New member
נכון?! (בקשר לחבול חח)

אני חושבת שכל תוכנות הסמיילים למיניהן צריכות לאמץ אותו. בואו נעשה עם זה משהו!

AccioMoon

New member
אני פשוט כותבת חבול לאנשים גם לא בתפוז

חחחחח

והיוש לך!

צלליות

New member
לאלו שאמרו שמכירים אותי

(
אומייגאד מזהים אותי זה כזה מוזר
)
הסתובבתי הרבה בפורום של ה"פ (כמו שאפשר להבין מהחתימה שלי חחח) ובקומונה של דארן כריס, אז זה בטח מאחד מהם

למעלה