עם כמה שזה עצוב זה נכון. זה נראה כאילו ג'ייב שמים פס ענק עליהם/על הדעות והרעיונות שלהם או שהם בכלל לא מנסים לקחת קצת שליטה על בחירות הסינגלים כי הם מפחדים מהם. אני לא יודע אם אתם שמתם לב, אבל ג'ייב מקדמים את כריס בראון הרבה יותר מאת BSB. Helpless שיר מצויין, אבל זה עוד בלדה אישית. גם טעות להקליט כמעט רק בלדות [למרות שהם תותחים בזה], יש אנשים שפשוט אוהבים קצב גם אם המילים שטחיות ולא אישיות. עכשיו, כבר אני לא רואה שום טעם של הבויס להתנגד. זה לא שג'ייב ירדו על 4 ויתחננו בפינהם להשאר. הם לא מוכרים/מצליחים/אהודים כמו פעם. וזה לא רק בגלל שהמכירות יורדות, כי ראינו עם קידום מצויין בכל חור איך המכירות עולות [נלי, ג'טסין, קנייה, ואפילו קארי אנדוואר../images/Emo6.gif], זה כי כמו שאמרו, הם נחשבים ללהקת בנים שכאילו עבר זמנם, ואנשים פשוט לא לוקחים אותם ברצינות. בקיצור, אם הם מספיק חכמים הם צריכים לקחת שליטה על הקריירה שלהם ולהחליט החלטות [חכמות כן?../images/Emo3.gif] בעצמם, ולא רק מה שהבוס אומר. [רק מלחשוב שג'ייב הם הבוס זה עושה לי בחילה. אני שונא אותם!../images/Emo46.gif] כי זה נראה שכל מה שג'ייב רוצים זה שהאלבום האחרון שלהם בחוזה יגיע [שלפי מה שהבאתי האלבום הבא הוא האחרון], ואז להגיד להם שלום. וחבל, כי זו הלהקה שאני הכי מעריך, ואני רוצה לשמוע מהם עוד ועוד....