דיון : תיאום ציפיות

tatababa

New member
דיון : תיאום ציפיות

מדברים על זה בפורומים אחרים, והדיעות דיי מפתיעות.. אז תהיתי לעצמי - מה אתם מצפים מהאלבום הבא של קיילי? מה אתם חושבים היא תוציא, ביחס למה שהייתם רוצים שהיא תוציא? קחו בחשבון שוויליאם בייקר כבר לא בתמונה. All rise! הדיון נפתח...

לעזוב את הפופ המתוק ולכתוב מהלב!

כמו ב-IP עוד שיר אהבה אחד ואני אתאבד... האמת כל דבר שהוא פחות פופי ויותר רוקיסטי/דאנסי ולא מדבר על אהבה מקובל מבחינתי! ואני מפציר בה לא ללכת לג'אז כי אני שונא ג'אז!!! (ודרדסים)

tatababa

New member
כן ולא.

אני בעד לעזוב את הפופ ולכתוב דברים מעבר ל" I love you, you love me, let's get ourselves a tree.." אבל בהחלט הייתי שמח לשמוע אותה מנסה דברים חדשים לגמרי - וג'אז זאת אופציה אחת. אופציה שנייה מבחינתי זה אלבום אקוסטי. לדעתי יש לה קול קלאסי לדברים האלה.

tatababa

New member
וקיילי היא סוג של דרדסית כשחושבים

על זה.. אמנם היא לא כחולה, אבל כוסית, קטנטנה, פלרטטנית והולכת עם שמלות קצרצרות ואפילו תמיד על עקבים!

p i n g o

New member
דרדסית = כוסית קטנטנה ופלרטטנית?!

רן, יש לך תסביכי ילדות לא-פתורים!!!

tatababa

New member
צ'מע..

מבחינתי הפאוור ריינג'רס היו בכלל תוכנית סאדו-מאזו

אתה גם חברי לתמיכה בקידס! וגם אתה:

מחבב את הזמרים שאני מחבב, רובי ובריטני ומדונה וספייס גירלס! באמת יש לך טעם טוב.

p i n g o

New member
משהו איכותי שבא באמת ממנה...

וזה משהו שאני חושב שרוב המעריצים אומרים כל הזמן ולמרות זאת רוב הזמן זה לא מתגשם...
אולי עכשיו בעקבות האירועים האישיים שעברו עליה היא תיקח את עצמה בידיים (ולשם שינוי, אולי גם יניחו לה לעשות את זה!) ותוציא משהו יותר אמיתי, שמשקף את היכולות האמיתיות שלה!

Nadav נדב

New member
משהו *שלה*.

כתיבה ולחנים שבאים ממנה, וביטוי טוב של היכולות הקוליות שלה.

ובתוכן ההודעה אמור להיות..

הייתי רוצה שהיא תוציא אלבום שיש בו הכול. - פופ-דאנס כמו Cant Get You Out Of My Head, In Your Eyes וKids. - משהו עם נשמה כמו Confide In Me וWhere The Wild Roses. אבל הסוג שהכי הייתי רוצה לראות אצלה, כמו שבועז אמר, זה הסוג הקצת יותר רוקיסטי.

למעלה