דיון שחייב לעשות-

youngdiz

New member
דיון שחייב לעשות-

כולם מכירים את encore של אמינם והרוב מכולם חושב שזה flop רציני. האם זה באמת ככה? עם mosh, yellow brick road, rain man ו-like toy soldiers שכולם שירים מעולים מאוד, איך אפשר לקרוא לזה אלבום חלש? אז נכון בדרך כלל באלבומים של אמינם הסוף הכי מוחץ ופה הוא ממש חלש עם crazy in love ו-one shot two shot והשיר עם דרה ופיפטי (מי היה יותר גרוע מביניהם?) בכל מקרה, זה אלבום שזורם ממש טוב! והסקיטים מצחיקים לא פחות מהסקיטים של mmlp... לדעתי השירים המיותרים, הם אלו על קים והיילי, שנשמעו כבר לפני. דעות ??

ק ר ח

New member
Encore הוא אלבום מצוין של אחד מגדולי הראפרים

בעולם החיים כיום,אבל הבעיה שאפילו אלבום מצוין כמו זה,באופן אוטומטי מעריצים של אמינם ישר משווים ליצירות האחרות שלו(ואחרי שאתה שומע אלבום שלו הוא רק מגביר לך ת'ציפיות ואז שוב מתעלה על עצמו) כמו The Slim Shady Lp ,The Marshell Materrs Lp,שאין ספק שהן כל אחד מאסטרפיס בפני עצמו.... יחסית אפילו לאלבומים אחרים של ראפרים שיצאו באותה שנה Encore עוקף בגדול(גם לפי נתוני המכירות,וגם לי טעמי האישי) אבל שוב,אנשים ששומעים ועוקבים אחרי אמינם לאורך שנים יגידו לך,שגם אותם באלבום הזה איכשהו הוא מצליח לעייף... יש שם גם את השיר הכי רגשני שאמינם מעיד על עצמו שהוא אי פעם כתב,מה שלדעתך מיותר,השיר לבתו Mockinbird ויציאות נפלאות חזקות ועוצמתיות בעלי אמירה כמו Ass like that או בדיוק ההפך כמו Rainman שלטעמי האישי הוא השיר הכי טוב באלבום. השיר הסופי-"Encore" עצמו הוא על גבול זוועה,וזה מביש,כי הוא ביחד עם 50Cent וDRE שברגיל אין לי איתם בעיה,אבל פה הם באמת מבחילים. סה"כ אחד מהאלבומים הטובים של ההיפ הופ שיצאו בעולם ששייך לאחד מגדולי הראפרים תרצו או לא,ויחסית ליצירותיו שלו ולסטנדרטים שהוא העמיד למאזיניו לאורך השנים,מדובר באלבום די חלש.(שוב,הכל יחסי.)

youngdiz

New member
איזה אמירה יש ב-ass like that?

וסבבה, הבנתי אותך. כבוד על התגובה...

ק ר ח

New member
לכאורה נשמע כמו עוד איזה שיר שטות של אמינם

אבל לא שמת לב למבטא המוזר שלו שם? אמינם מחקה את "טרימוף"-הכלב בובה מהלייט נייט של קונאן אובריאן מאמריקה,מדובר בדמות שאומרת את הכל בפנים,ומכיוון שזה בובה זה מאפשר לו להיות הרבה יותר בוטה(משהו כמו "הכלב" בתכנית "הרצועה"). אמינם מחקה את הדמות הזו ובעצם מדבר על החופש ביטוי,מה שהוא אומר כאמינם ואיך שהציבור תופס אותו אל מול מה שהבובה אומרת בטלוויזיה ואיך הציבור תופס אותה... "I am Triumph, Britney Spears has shoulders like a man And I can say that and you'll laugh cause there's a puppet on my hand"

Pootie Tang

New member
לא אלבום חלש בכלל...

אם במרשל מת'רז LP אין בכלל שירים חלשים, באמינם שואו יש שיר אחד שהוא חלש (דריפס. חלש מאוד אפילו), אז כאן יש 4-5 שירים שהם חלשים. שוב זה מגיע לעיניין של סקילז. הביצוע והפלואו והכתיבה הבסיסית של אמינם פשוט מעולים, ככה שגם אם אלמנטים נוספים בשיר הם די חלשים והאלבום קצת מחופף וחלש זה עדיין לא ממש ישנה, כי אמינם הוא עדיין אמינם. כל אלבםו שהוא יוציא יהיה טוב. עד כמה טוב? זה כבר שונה... אבל קשה לי לשמוע את אמינם נכנס לטירוף של פלואו ולהגיד על שיר שהוא חלש. חוץ מזה, סתם בשביל הקטע- שני השירים עם פיפטי גדולים מאוד, אס לייק דאט ממכר ומצחיק ולא הבנתי מה כ"כ טוב בריין מאן. נשמע לי די דבילי וקצת מרגיז לחזור אליו בשמיעה שלישית כבר.

youngdiz

New member
תשמע שוב

שיר גאוני שלא אומר כלום.... זה כמו פריסטייל כתוב, הוא משנה כל כך הרבה סגנונות בשיר אחד. vocally unmatched globally אגב אחלה דראפט עד עכשיו.... וריי אלן לבוסטון, זאק ראנדולף לניו יורק, אטלנטה מקבלת את אייסי לו ואל הורורפורד ופלוס הם החליפו מדים. אלללה הוקס!

Pootie Tang

New member
אני אשמע בהזדמנות.

שיקאגו לקחו את נואה המפלצת הזה. סוף סוף הם לא צריכים להיות תלויים בפי ג'יי בראון המעפן כ-4 היחידי בערך בקבוצה (נאוציוני לא יכול לשחק 4. ולשחק עם 2 3ים זה סתם קקה).. קבוצה לאליפות עוד שנתיים. mark my word ואחי, זה הרי ידוע שרק אחד הוא vocally unmatched globally. וזה אותו האחד שרוק'ז דה בייס ליין לייק ג'ינובילי.

dod drakon

New member
צריך לחכות ולראות מה גרנט יעשה

אם הוא עובר לפיניקס זה אומר שקובי יחתוך מהלייקרס, אולי לשיקאגו ואז באמת תהיה להם קבוצה לאליפות כבר השנה. יהיה מגניב לראות את קובי במדים האדומים של הבולס כשהגופיה של ג'ורדן תלויה מעליו במרומי היונייטד סנטר. holla

DJ$upreme

New member
ריין מאן שיר גאוני

וזה אלבום מאוד מאוד מצחיק. אהבתי מאוד.

Poetic Death

New member
דיסק גרוע ברמות.

כ"כ חיכיתי לחומרים חדשים מאמינם אחרי אמינם שואו, וקיבלתי את החרא הזה. חוץ מהסינגלים (מפתיע, כי בדר"כ אני שונא סינגלים) כל הדיסק זוועתי לדעתי. לדעתי חלק גדול מזה הן גם ההפקות, שפשוט גרועות. הוא היה צריך להישאר מאחורי המיקרופון ולתת לדרה לעשות את הקסם שלו. גם הראפ לא סוחף. נקודת האור היחידה מבחינתי בכל הדיסק הזה היא לייק טוי סולג'רס, שפשוט עשה לי את זה מהרגע הראשון ששמעתי אותו, ולצערנו הקליפ המפורסם שהפך לנבואת מוות.

12356

New member
אם לקצר...

האלבום המצויין "The Eminem Show" וההצלחה הגדולה שלו השאירה לי (ולרוב האנשים אני מאמין) ציפיות ענקיות ממEncore מה שגרם לאלבום טוב מאוד להשמע "רק" טוב... ירידה בכושר של אמינם אם תרצה... זהו בעקרון...

kendog keds

New member
אלבום בעיקר מעיק

למרות שאמינם ממשיך לגוון בפלואו ובשנינויות כמו שרק הוא מסוגל, עיקר ההרגשה שקיבלתי באובראול זה שהאלבום נעשה לשם שיהיה עוד אלבום של אמינם. אלמנטרי לחלוטין שיהיו כמה קטעים מצויינים (בעיניי: never enough, toy soldiers,evil deeds, lose it ובמיוחד mokingbird שזה תחום השירים ששיידי היכי טוב בו בעיניי), וכמה הברקות מוזרות והזויות כמו הדיונים הרבים לגבי מה גיי ומה לא בספורט בריין מן, או הג'יברוש באמצע ביג וויני ומייד אחריו "sike im kiddin / i just wanted to see if you're still listening" אבל כמקשה אחת האלבום לא עושה לי חשק לחזור אליו כמו מרשל מת'רס LP ובמיוחד אמינם שואו. מה שכן, השוס הגדול באמת באלבום הזה (למי שקנה מקורי) זה החוברת...

למעלה