דיון/שאלון קצר

hagaymi26

New member
דיון/שאלון קצר

ידוע שמאז רדת העונה הרביעית השלישיה התחילה לככב בתוכניות נוספות. מכך עולות כמה שאלות: 1. האם לדעתכם יש דברים שהפיג'מות לקחה (**העתיקה**) משהו מתוכנית אחת, והשתמשה בו בתוכניות אחרות? בקיצור מה דומה בין התוכניות עם בכלל. 2. מה אתם מעדיפים: המשך הסדרות בהם מככבים השלישיה או עונה 5 לפיג'מות? 3. האם לדעתכם הסדרה המקורית של הפיג'מות הדרדרה במשך העונות? זה הכל

../images/Emo26.gif

1. הפיג'מות לא העתיקו כלום '.' אם אתה מתכוון לכך שהם לקחו את הבסיס של הפיג'מות לקפה קרסול זה דבר אחר, כי זו סדרת בת של הפיג'מות. 2. הכל. שימשיכו את הסדרה אבל שיעשו עוד דברים חוץ מזה :) 3. לא

Jen74

New member
אין לי מה להוסיף - כל מה שהוא אמר ../images/Emo45.gif ../images/Emo8.gif

B o N u s

New member
עונה גם

1. לדעתי יש המון דימיון בפרקים מסויימים עם "שמש". אבל מותר להם, כי שמש הם אותם היוצרים והכותבים של הפיג'מות. 2. וואו, שאלה קשה. אני חושב עונה 5 לפיג'מות. 3. מעט מאד. אולי רק 5 אחוזי הדרדרות מהכלל, אני חושב שהעונה הרביעית גרמה לזה. אבל זו דעתי בלבד. טל :)

יש לי שאלות נוספות לדיון!

מה העדפתם- את הסדרה הפיג'מות, או התוכניות החדשות שלהם שלכאורה הן מעטות ופחות מפורסמות? האם אתם חושבים שרמת העניין בשלישיה ירדה בעקבות התוכניות, אך יכלה לעלות אם היו ממשיכים מיד בעונה 5? האם לדעתכם התוכניות החדשות מעוררות עניין ומפורסמות כתוכנית "הפיג'מות"? וווו וזהו.

עונה

מה העדפתם- את הסדרה הפיג'מות, או התוכניות החדשות שלהם שלכאורה הן מעטות ופחות מפורסמות? ברור שאת הסדרה הפיג'מות! האם אתם חושבים שרמת העניין בשלישיה ירדה בעקבות התוכניות, אך יכלה לעלות אם היו ממשיכים מיד בעונה 5? יכלה לעלות אם היו מתחילים מיד בעונה 5 אבל לא נראה לי שירדה האם לדעתכם התוכניות החדשות מעוררות עניין ומפורסמות כתוכנית "הפיג'מות"?לא

עונה

1. האם לדעתכם יש דברים שהפיג'מות לקחה (**העתיקה**) משהו מתוכנית אחת, והשתמשה בו בתוכניות אחרות? בקיצור מה דומה בין התוכניות עם בכלל. לא נראה לי שהיא העתיקה בכלל
2. מה אתם מעדיפים: המשך הסדרות בהם מככבים השלישיה או עונה 5 לפיג'מות?עונה 5 לפיג'מות ברוררר!!!
3. האם לדעתכם הסדרה המקורית של הפיג'מות הדרדרה במשך העונות?לא

יובל94

New member
../images/Emo13.gif

1. האם לדעתכם יש דברים שהפיג'מות לקחה (**העתיקה**) משהו מתוכנית אחת, והשתמשה בו בתוכניות אחרות? בקיצור מה דומה בין התוכניות עם בכלל. לא P= אם* 2. מה אתם מעדיפים: המשך הסדרות בהם מככבים השלישיה או עונה 5 לפיג'מות? לא יודעת
שאלה קשהה 3. האם לדעתכם הסדרה המקורית של הפיג'מות הדרדרה במשך העונות? לא, אבל ימית קצת הרסה [לפי דעתי]

למעלה