דיון/ שאלה

yoni1967

New member
דיון/ שאלה

אשמח לדעת מה היא דעתה של מר"צ..והדעה שלכם בנוגע לאיראן..

i am just me

New member
מקום יפה...

עדיף ללכת באביב כשהחבצלות פורחות... אתה רוצה למקד את השאלה שלך?

yoni1967

New member
אוי נו באמת..

מה לא ברור בשאלה...יש כרגע עם איראן רק נושא אחד..והוא ברור לכולם..איך לקרוא לזה "האיום האיראני" אולי זה ברור יותר..מה ישראל צריכה לעשות לגבי ה"איום האיראני"...זהו!

i am just me

New member
אני לא חושבת שישראל צריכה לעשות

משהו בקשר לאיום האיראני. א. האמריקאים כבר מחכים לעוד מלחמה חסרת תכלית כמו בעיראק, כך שאם האיראנים יתחילו משהו האמריקאים יקפצו על ההזדמנות לכבוש שוב בשמחה רבה. ב. הרבה יותר אנשים ימותו בארץ השנה כי אין להם כסף לתרופות, מתאונות דרכים, משהותנו בשטחים או מעוד מיליון ושניים גורמים, ממספר האנשים שימותו בהתקפה מאיראן (שאני בספק אם תבוא), ודווקא את הדברים האלו, שלא כמו איראן, יש לנו אפשרות לשנות. ג. אני בספק אם יהיה לאיראנים את האומץ/טיפשות להשתמש בנשק לא קונבנציונלי נגדנו או נגד כל ידידה אחרת של אמריקה. ד. (אמא שלי מבקשת להוסיף) הדרך הטובה ביותר לשלוט באנשים היא דרך הפחדה. איראן מתחמשת כי היא "מפחדת" מהמערב, ומנהיגים ישראלים משתמשים בביטוי "האיום האיראני" כדי להפחיד את הבוחרים שלהם.

ערב רב

New member
סעיף ב' שלך מופרך לחלוטין

ולגבי סעיף ג' - אני מציע שתעייני בכמה נאומים, הצהרות וראיונות של מר אחמדינז'אד ותשאלי את עצמך אם את רוצה לתלות בו את חייך כיהודייה בארץ-ישראל.

that girl

New member
מה עם העובדה

שכל פצצת אטום שתוטל על אוכלוסייה יהודית מרובה בישראל תפגע גם בהרבה מאוד פלסטינאים או ערבים ישראליים, ואני בספק שהם יקחו את הסיכון הזה? ישראל קטנה מדי כדי לזרוק עליה פצצת אטום. לי

למעלה