Apikachu L
New member
דיון רועש.
טוב אנשים. יש לי רק שלה אחת? למה? מה הבצורת הזו? אני חוששת שאנחנו שהיינו הפורום הכי תוסס הפכנו להיות סמרטוטים. רגע?מה אני שומעת? אה....עכשיו לימודים... תיסלחו לי בני אדם אבל חצי מחופש חנוכה ההודעות לא השתנו.עכשיו פותחים דיון חדש. מה קרה לנו? או קיי. בואו נציב לעצמנו משימה כזאת. א.נא להשתדל לענות על כל השירשורים. ב. לצייר יותר ג.לכתוב יותר ד.להשיג יותר דברים של דיג'ימון ה.לדבר על כל הדברים שמצאנו ו. לשים לשכנים ששמים מוסיקה בקולי קולות ומפריעה מוסיקה בקולי קולות של דיג'ימון(השיטה עובדת,מניסיון)כדי ששתקו קצת. להדביק כמה דברים של דיג'ימון על הדלת. ז. לפנטז לפני השינה ח. להציק למורה לאנגלית על דמויות מדיג'ימון(-תלמיד:המורה,הדמות מופת שלי היא קארי מיגאמי.-המורה:מי זאת? - תלמיד:XD המורה לא מעודכנת...) ט.להמציא תאוריות לפני השינה י.לפתוח שירשורים חדשים. אלו היו 10 עצות שיש לי.שימו כמה עצות משלכם על מה שלדעתכם רלוונטי לנושא.(לפחות 5).אני מצפה שמי שקרא את זה יקשיב לכלל א. אתם יכולים להכניס לעצות דברים שאתם עושים בעצמכם(העניין של המורה לאנגלית והשכנים) מי שלא יודע ליכתוב ולצייר-שינסה . מי שלא מצליח שינסה שוב. ונא לא לסבול מדימוי עצמי נמוך. עכשיו,שימו לב להוראות. תחשבו יפה יפה ותעכלו את ההודעה. תמצאו תשובה מפוצצת ומגניבה. תלחצו על 'הוספת תגובה'. תיכתבו הכל ולא לצנזר. אם בא לכם תוסיפו תמונה מגניבה שיש לכם או שיר או סיפור.(לא לוותר על תשובה) תלחצו על כפתור שלח. תחכו שישלח. תיקראו את ההודעה שוב(מותר להתגאות בעצמכם) תגיבו להודעות של חבריכם אם בא.(גם בשירשורים אחרים) ואל תישכחו להמשיך לאהוב דיג'ימון\ להגיד שוב? ד___י___ג___'___י___מ___ו___ן___ ___
תודה מראש. *מוחה זיעה*