דיון ראשון...

דיון ראשון...../images/Emo70.gif

מה לדעתכם צריך להיות בבלוג? תמונות? סיפורים? סודות.....? כל רעיון הבלוגים נראה לי נחמד ואולי גם אני אכין אחד
אני רוצה לדעת מה כדי לשים בו.

xero1

New member
בלוג

אני לא חושב שיש לבלוג חוקים, יכולים להיות בו כל מיני דברים, אבל העיקר, כדי שיחשב בלוג, שיהיו בו קישורים וכל מניי דברים כאלה (מה שאורן אמר, לא זוכר P:) אבל אפשר גם לשלב, בין יומן אינטרנט ובלוג, זה מה שאני מנסה לעשות ב- 404, לכתוב עם החיים, אבל גם להביא קישורים וכל זה. לא יודע, אני אף פעם לא מצליח להסביר את עצמי, כניראה שככה זה אצלי. עוד כשהייתי ילד תמיד היו שואלים אותי שאלות וכשהייתי צריך לענות... טוב, לא משנה

איה@

New member
XERO - דווקא הצלחת ../images/Emo70.gif

להסביר את עצמך יפה מאד
איה.

קאתי

New member
בלוג הוא בעצם היומן עם הדפים ..

האמיתיים של פעם , זוכרים כאלו ?? היו יומנים עם מנעול קטן כזה..היו בלי, היו עם כריכה חלקה והיו מעוצבים. אני מקווה שעדיין יש !! אני זוכרת בדיוק מתי קיבלתי את היומן הראשון שלי- זה היה בבת מצווה אמא שלי בדרמטיות שלא אופיינית לה.. נתנה לי משהו עטוף ואמרה לי " זה יהיה החבר הכי קרוב שלך " ואני חשבתי לעצמי - "מה???" ומאותו יום ובמשך ארבע שנים בערך היומן (כמובן שלא אותו אחד , היו לו כרכים ) באמת הפך לחבר הכי טוב שלי . וזה בדיוק משמעות "הבלוג האינטרנטי"- כך לפחות אני רואה זאת.זו פינה קטנה שהיא רק שלי .. שם אבכה, אצחק , אתייאש, אוהב , אשנא .. ואם ארצה שיהיו תמונות אז יהיו .אם ארצה קישורים יהיו.ואם לא אז לא. ועכשיו באמת שאלה לאיה -- מנהלת הפורום אני רוצה את היומן שלי בחזרה .... התגעגעתי אליו איך , איפה אני עושה לי בלוג????????????

איה@

New member
קאתי - סוד כמוס לפרה ולסוס......../images/Emo118.gif

זוכרת? חה.....חה גם לי היה יומן עם מנעול
כשסיימנו ביה"ס יסודי כולם חתמו בו הדביקו "זהבים" וציירו לבבות
התגעגעת ליומן שלך? יופי
קדימה נעזור לך ונבנה אותו ביחד נלווה אותך בכל השלבים, וכך הרבה יוכלו ללמוד גם יחד איתך. שלב ראשון - תעצבי אותו בפוטושופ - איך את רוצה שיראה שלב שני - תבני מפה של האתר, כלומר כל כפתור לאן הולך, חלוקה לנושאים וכו´ תעלי לכאן את הסקיצה - ואחרי שתרגישי שהעיצוב מושלם - נעבור לשלב הבא. אמיתי, כפיר, דניאל ועוד יעזרו לך בטח בכיף מהצד הטכני. נכון?? אני מתרגשת יחד איתך
כבר אמרתי לך - אני יודעת שיש לך הרבה מה להגיד ולכתוב ביומן הזה ואני יודעת שהוא יהיה אחד מהמוצלחים. קדימה לעבודה!
איה.

איה@

New member
אמיתי - לדעתי צריך להיות ../images/Emo26.gif

כל דבר שבאופן אישי גורם לך כיף תמונות, סיפורים, חוויות, עיצובים, תגובה פוליטית - כל דבר. מה שמייחד בלוג/יומן הוא האופי והאישיות של הכותב אותו ולכן לכל בלוג יש את ה"גרופיס" שלו שאוהבים את הסגנון ואת הנושאים של אותו הבלוג. ידעתי! ידעתי שתסתקרן - ותבנה אחד
מחכה לראות.
איה.

למעלה