דיון ראשון ברבני

דיון ראשון ברבני

שלום לכולם פעם ראשונה כאן, אך כנראה לא אחרונה. ביום חמישי יש לנו דיון ראשון ברבני וקצת רועד לי הפופיק. הכל בהסכמה הדדית ללא מלחמות ובאווירה טובה, אך עדיין חוסר הידע מטריד, שמעתי סיפורי איימים על ההליך ברבני, השפלה וכדומה, אשמח לתאור אמין על העומד להתרחש ביום חמישי וגם על "טקס" הגט. תודה כיפה אדומה

o®eL

New member
ברוכה הבאה, ו../images/Emo50.gif

הדיון הראשון לא זכור לי כחוויה קשה. בעיקר שאת כותבת שאין ביניכם שום חילוקי-דיעות. יש לך עו"ד? תמיד רצוי שיהיה אחד כזה לצידך. לגבי הטכס. בהמשך. צריכה ללכת ללטף את ה
החולה שלי. בכל אופן, כמו שכבר כתבתי, עוד פעם לא יזיק - שיהיה לך בהצלחה. ובאמת, השד לא כזה נורא. תרגיעי 'תפופיק... ו-תשארי אתנו, כדאי לך. -:

הטקס

כול אחד בא עם עד מטעמו. הוא הולך עם רב לכתוב את כתב הגט, את נשארת ומרגע זה אסור לכם לדבר. נכנסים לחדר, שואלים כמה שאלות של זהות, הוא נותן לך את הקלף ליד, את צריכה להרים את היד, להוריד, ללכת לדלת, לחזור (וכול זאת בארשת פנים רצינים שכובשת צחוק שמאיים להתפרץ). מכריזים על הגט, וזהוא.

יערית

New member
../images/Emo13.gif

ממליצה לה לקרוא את הצגת פורים ...זה היה כל הרעיון, שאלת השאלות:"מה קורה בחדר הזה בטקס הגרושים"? מומלץ פורים 2004 בגלריה.

anatirs

New member
סתם סיפורי אימה

לא משפיל ולא נעליים ונגמר מהר (ואת יוצאת בחיוך מאוזן לאוזן
). אל חשש, זה החלק הקל ביותר.

למעלה