דיון קצת שונה

כן בדיוק

זה המצוי לעומת הרצוי שלב ראשון בטיפול שלי הוא לגלות כל מה שלא בסדר בי השלב השני יהיה שינויים בדפוסי החשיבה ואני מקווה שאגיע אליו בכל אופן זה לא פשוט לגלות סגנונות חשיבה "הרסניים" מבחינתי כי המוח הוא זה שחושב אותם והמוח הוא גם זה שאמור לזהות אותם לכן אני חייב פידבק אמין מאנשים ולפעמים גם החברים הכי טובים מעדיפים לשתוק ולא להעיר לי על כל דבר אנשים מעדיפים לא להיות ביקורתיים גם אני בד"כ ככה אבל פעמים אני לא יכול להתאפק ודופק "הערה בונה" למישהו והוא אסיר תודה לי על זה מה שאני כותב מתקשר לנושא פורום כי כשאני יודע על נושא מסויים שקשור אליי ושכדאי לי מאוד להשתפר בו זה נותן הרגשה של אי שלמות עם עצמי

1gaia1

New member
אני מאחלת לך

שתהיה שלם עם עצמך, שכל מה שתעשה תרגיש טוב איתו, חשוב שלא תחמיר איתך כי זה לא יוביל לשום מקום כל החיים אנחנו טועים- זה לא יעלם אף פעם, אבל חשוב שתיקח את התובנות שלך מכל טעות ותלמד עלייך, וככה תהיה פתוח לשינוי, והוא יובוא... בהצלחה

תודה רבה

אני כמעט לא עושה כלום יחסית למה שאחרים עושים אז את בעצם אומרת לי לנסות להיות שלם גם עם המעט שאני עושה. הבנתי
אני צריך לרשום על דף את מה שכותבים לי פה
היום חשבתי על המושג "החיים קצרים" וזה מקבל אצלי לאחרונה עדיפות בארגון סדר העדיפויות שלי אני חושב על איך לנצל כל יום להשתדל שלא יהיה לי יום מבוזבז ולא לדחות דברים למחר ועוד משפט שאני חושב עליו לאחרונה "אל תקחו את החיים ברצינות" כי כשלוקחים את החיים ברצינות אז מספיקים פחות ונהנים פחות בהצלחה גם לך!

למעלה