דיון - קניית סוס.

frugi

New member
דיון - קניית סוס.

קניית סוס - כל מה שקשור... כל השלבים, מהרגע שמחליטים עד שסוס שלך. הקרבות וכו'

SoosKatan

New member
וואו. עברתי את זה לפני חודשיים בערך

תאמת שרוקיטה היא הסוסה הראשונה שראיתי, וידעתי שזו היא
הגעתי לסוחר סוסים דרך חברים, הסברתי לו מה המטרות של הסוסה, איזה רמה, מה היא צריכה לדעת [כמובן שדיברתי גם בלשון זכר, פשוט אני יודעת היום בדיעבעד שזו נקבה
], רוקיטה עוד הייתי בחווה הקודמת, היא עוד לא הספיקה לעבור [למזלי] אצל הסוחר סוסים, הוא ישר הביא אותה לחווה שלי, שם רכבתי עליה, וגם המאמן שלי רכב עליה, קודם המאמן נתן לי את ה"אוקי" שהיא ניראת לו טובה, נינוחה ומתאימה לי, אח"כ אני ווידאתי את זה, הסכמתי איתו בהחלט.. סיכמנו ששבוע היא תהייה בחווה ואני אנסה אותה, אני אכיר אותה טוב יותר, וכמובן שמיום ליום התאהבתי בה יותר ויותר. לגבי המחיר ההורים עשו משא ומתן ולבסוף התפשרנו.. לפני ששילמנו עשינו בדיקת קניה, וזהו. הסוסה שלי. [=

dixie chick

New member
אצלי זה היה

בהחלטה של רגע ראיתי את המאמן שלי מדבר עם אנשים לגבי קניית סוסים ופתרונות לעונה הקרובה בדיוק הייתי יום וחצי אחרי השחרור מצה"ל וניגשתי אל המאמן שלי ושאלתי אותו בתמימות למה כולם מדברים על רכישת סוסים והאם הוא חושב שזה מתאים לי הוא אמר שכן, ושזה דוקא רעיון מעולה... ומשם הוא דאג לה...כל חיבר אותי עם הבעלים- שותפים (הורים של עוד ילדה שחיפשה לעצמה סוס) ביחד סיכמנו טווח מחירים (המאמן עזר עם מידע לגבי כמה סוס כזה אמור לעלות) המאמן נסע איתנו לחוות שהוא מכיר למצוא סוסים בתקציב שביקשנו ובעצם הסוס הראשון שהוא המליץ עליו ושמע עליו וידע עליו וכיוון אותנו אליו, הוא הסוס שקנינו, אני גם התאהבתי בו במבט ראשון, מהרגע הראשון שראיתי אותו היה ברור לי שהסוס הזה יהיה שלי. המאמן דאג לבדיקת וטרינר לא רשמית (הבעלים של בני ציון הישנה שהוא גם וטרינר) המאמן דאג לסיכומים ונסע איתנו להביא את הסוס אחרי שקנינו אותו בקיצור הלכנו איתו לכל הדרך (כמובן שהיתה לנו גם דיעה משלנו למשל גם התמקחנו על המחיר עם המוכר וביקשנו לראות עוד סוסים בינתיים אז המאמן שלנו לקח אותנו גם לאלונים) הקרבות היו מעט עם המוכר (בעיקר משא ומתן לגבי המחיר) חוץ מזה באמת שהכל הלך חלק, היינו מאוד מתואמים ותמימי דיעים- ידענו כמה הסוס שווה, מה בדיוק אנחנו מחפשים, מול מי אנחנו עובדים, היו לנו חוות דעת מקצועיות, וטרינריות, עבדנו מול מאמנים רציניים...

למעלה