דיון קליפים.

• פותח הנושא mprb
  • פורסם בתאריך

mprb

New member
דיון קליפים.

ל
יש מספר נכבד של קליפים השאלה היא- האם אתם מרוצים מהקליפים? האם הקליפ נראה לכם תואם לשיר? מה אתם הייתם משנים בקליפ? כל פעם נפתח דיון על קליפ אחר של
וננתח אותו... מקווה לשיתוף פעולה! הקליפ הראשון: dreams

קליפ צהוב........../images/Emo94.gif

לא יודע למה אבל כל פעם שאני חושב על הקליפ הזה אני חושב על "צהוב", לפי דעתי זה מבין הקליפים הטובים ביותר של הלהקה, אנדריאה פשוט מדהימה בקליפ הזה,וגם שרון לקרוליין לא ממש מתאים שיער קצר, גם ג'ים נראה מדהים בקליפ הזה
.

LightRay

New member
לדעתי...

זהו קליפ משגע!!! זה הקליפ הראשון שראיתי שלהם לפני מאה שנה בערך...ולא נעים לי להגיד (הנה עוד וידוי חושפני מביך מעולמה של ליאת), אבל בפעם הראשונה שראיתי את הקליפ, בנות הקורס היפיפיות, נראו לי בת אחת בכל מיני וריאציות... (אתם יודעים...משהו בסגנון אירוניק של אלאניס מוריסט) בכל אופן, עוד בפעם ההיא נדלקתי על השיר והוא עדיין השיר האהוב עליי ביותר שלהם ועושה לי תמיד מצב רוח טוב.

shelly egan

New member
../images/Emo4.gif

לא ראיתי אותו... אין כבלים... אבל לפי התמונה זה נראה קליפ חביב =0)

Cally1

New member
דעתי...

טוב,הקליפ לדעתי לא רע בכלל.אבל השיר הזה הוא כמעט במקום האחרון אצלי ברשימה,אני אף פעם לא אהבתי אותו ולא אוהב:)אבל אם להתעלם מזה-הקליפ מצויין.

שלי

את יכולה להוריד את הקליפ, מאתר שהבאתי לפני כמה ימים, שיש בתוכו את כל הקליפים של הלהקה וגם קליפים מהופעות חיות.

THE CORRS

New member
לדעתי...

הקליפ נחמד אבל משהו לא מובן שם ... זה לא שחסר קליפים לא מובנים פשוט הוא כאילו פיספס משהו למרות שהוא יפה... אגב מה נשמע אנשושים התגעגעתי אליכם פשוט עברתי תקופה בוא נגדיר מוזרה שבה גם הפסקתי לשמוע
אבל עכשיו חזרתי למוטב וחזרתי לפורום!!!
לכוווווווווולללללללללללללם!!!

מיכל just

New member
הקליפ...

אני לא יודעת איך לתאר. הוא קליפ ממש יפה, התאהבתי בו עוד לפני שהכרתי את הקורס בכלל... אבל, הוא באמת דיי לא מובן. בעצם, זה אחד הדברים שאני אוהבת בו...
בכל מקרה, שיר מקסים, אז גם הקליפ, אני מניחה...

זו דעתי...

קודם כל, השיר הוא אחד השירים האהובים עלי. מבחינת הקשר של הקליפ לשיר... אין קשר (אבל WUBH ו-Breathless הם אולי הקליפים היחידים שראיתי שכן מחוברים לשיר, אז זה לא חריג). מראה... מוזר, אבל גם לי זה נותן אסוציאציה של צהוב. כנראה בגלל המקום שכולל הרבה (סליחה, הרבה) צהוב. ארבעת המופלאים נראים שם מדהים
יש לי כמובן תמונות מהצילומים בקליפ ואני מסתכל בהם בתדירות הולכת וגוברת, ומתאהב בהן כל פעם מחדש... בקיצור, לדעתי זה שיר פנטסטי! רק שימשיכו ככה!

p i n g o

New member
אה...

אתה לא יכול להגיד שסויה לא קשור הקליפ שלו לשיר... *סויה = So Young

למעלה