דיון קטנטן
.

Dug E

New member
דיון קטנטן../images/Emo13.gif.

הרבה מדברים על החזרה של ONE..או בעצם TWO?
. מעניין אותי מה דעתכם על זה. אם אתם בעד שONE יחזור או נגד? תסבירו. עכשיו לדעתי: ONE הספיק לי כמשהו ייחודי ומדהים של תקופה קצרה. אני חושב שאם הוא יחזור,וגם אם במתכונת שונה זה ייאבד מהיחודיות של הראשון. אני אישית מעדיף את הריטה האינטימית.. וגג-ריטה של היכל התרבות/קיסריה. בהופעה ביקב הבנתי כמה שאני מתגעגע לריטה הזאת. זהו..עכשיו מה דעתכם?

ויטרו

New member
אני חושבת שאתה צודק

אבל כמ שכולנו מכירים את ריטה, היא תשחזר את ההצלחה של ONE כך שמהבחינה הזאת לא נראה לי שיש בעיה. למרות שכמוך, אני באמת מעדיפה את המופעים האינטימיים שלה, את הקשר הקרוב והמחבק עם הקהל. יש לי חברה שאמרה לי שאם ריטה תעלה מופעים בצוותא היא תשמח מאוד להגיע, לא זכור לי שריטה הופיעה שם, אולי כדאי באמת שהיא תעשה את זה. אושרה

40גבי

New member
כן אבל שכחת אותי פרט קטן

הרי אתה מדבר מנקודת מבט של מי שראה את המופע. המופע חוזר גם בשביל אנשים שרוצים לראות שוב , נכון אבל בעיקר למי שעוד לא ראה. ואני מניח שיש עוד אלפי אנשים שלא הספיקו לראות את המופע ולו אם מדברים אפילו רק על תושבי הצפון. הייתי שמח לו היה מתחדש באולם נח יותר מבגני התערוכה ששם הישיבה לדעתי היתה מאוד לא נוחה , שלא לדבר על אולם שבו יש נגישות לנכים שמהבחינה הזאת שם היה ממש קטסטרופה. גבי

Pomodoro

New member
אני חושב ש...

One הוא מופיע מאוד יפה יוצא דופן, אבל נראה לי שהוא מיצה את עצמו. חוץ מזה שאני מתגעגע לריטה בקיסריה (ולא עם הפילהרמונית...)

אך ריטה של פעם...

לא היה ולא נברא מופע יחיד מוצלח מאהבה גדולה. אז נכון שלא יחזור גם מופע כזה, אבל האינטימיות שריטה יודעת להשיג עם הקהל שלה מדהימה ומעוררת הערצה. כל אומן מתחיל יכול רק להתפלל לזו יכולת להנהיג קהל שלם . בנוסף מה שהיה לטעמי פגוע ב ONE הוא העובדה שהוא היה מרוכז במקום אחד. ברור שאי אפשר להזיז בקלות הפקה כזו גדולה, עם פירוטכניקה ענקית , מסכים, וכו', אבל יתכן שתושבי הצפון או הדרום פספסו מופע מיוחד וגדול שכן הנסיעה לתל אביב מייקרת את המופע ב 80% מבחינתם (וזה בלי לשלם חניה ואולי גם לשתות משהו במקרה). לכן, סיבוב הופעות משכנע, חדשני (עם חומרים חדשים) ואינטימי עדיף לדעתי. אבל, כנראה יש שיקולים אחרים אצל גורמים רבים שהחליטו להעלות את המופע שוב (ולאו דווקא בגלל שיש הרבה אנשים במדינה שטרם ראו את המופע), אולי אילו שיקולים כלכליים, או שיקולי נוחיות כלשהי... אין לי מושג וגם לא אתיימר להכנס לנושא זה. רק כולי תקווה שריטה וחבריה ידעו לקחת בחשבון את אותם אנשים שאירוע המוני שכזה לא מתאים להם... (הייתי פעמיים ב ONE ואין לי מושג אם ארצה לראות את המופע שוב, נגיע לגשר ונעבור אותו)

ofek777

New member
בהחלט צודק ...

כמוני כמוך, ביקב הבנתי כמה התגעגעתי לריטה בלי כל האיפור , התפאורה הגרנדיוזית וכל הרקדנים ריטה - נטו !!! יותר גדולה ואמיתית מכל הופעה סנסציונית אני מאוד אהבתי את הופעות הפסנתר, ממש הרגשתי כאילו היא מופיעה אצלי בסלון - אינטימי ואישי ביותר.

תלתלית

New member
לא מעוניינת שONE יחזור

רוצה רק ריטה ופסנתר (לא איכפת לי אפילו 2 פסנתרים) זה מספיק. זה הכי טוב שיש.

PRINCESS GINA

New member
../images/Emo31.gif אסור החזיר את ONE ../images/Emo31.gif

הוא היה מופע של "פעם בחיים" לא???? אם יחזירו אותו, פשוט יהרסו את כל הייחודיות שהיתה לו! מה גם שהרבה פחות אנשים יגיעו לראות אותו הפעם, כי יש 100,000 שכבר ראו, ומתוכם כאלה שלא אהבו ואני בטוחה שהם דאגו להעביר את דעתם הלאה לאלו שלא היו, כך שצפויים להיות במופע מעט מאוד אנשים... אם המופע יתחדש, אני לא חושבת שאני יהיה שם..אולי למופע אחד, הסיום או הפתיחה...

צפויים להגיע מעט מאוד אנשים?

האמת שלא נראה לי... נראה לי שהוא יצליח גם בפעם השניה.. הביקורות על המופע היו מעולות ומספיק אנשים עדיין לא ראו את המופע.. מה גם שיש מספיק אנשים שישמחו לראות אותו בשנית (ויש לי תחושה שאת בניהם
וגם אני..) למה להיות פסימים????? למה לא לפרגן קצת????
העיקר שהדיוידי יגיע ויהיו הופעות אלו או אחרות...
יומטוב לך

PRINCESS GINA

New member
האמת שאת צודקת...../images/Emo4.gif

אבל ONE אמור להיות פעם אחת..זה יאבד את הייחודיות!

זה עדיין יהיה ייחודי לריטה ../images/Emo13.gif

יאללה קצת אופטימיות ואנרגיות חיוביות
אני צריכה הרבה מהם מחר...... בלי קשר וריטה או למופע.... חח לילה טוב שיהיה

yaeli 101

New member
קטעים אתכם...

אני בטוחה שאם ריטה תעשה שוב את ONE כולם ירוצו לראות אותו ואולי גם יותר מפעם אחת....גם אלו שטוענים שהם נגד החזרת המופע. ריטה זו ריטה זו ריטה !!! ויש דברים שיש רק לריטה. באופן אישי, אני לא בטוחה שאני אסע לראות את המופע שוב, אבל אל תתפסו אותי במילה... הכל עניין של תחושה באותם ימים. משהו במופע הגדול הזה איבד לי את ריטה. דרך אגב - הבנתי שאור כחלון הצטרף ללהקה בחו"ל , אז מן הסתם הוא לא יוכל להופיע עם ריטה... שיהיה המשך שבוע נפלא יעל

Dug E

New member
אם ONE יחזור

אני בטוח אלך ויהנה. אני פשוט מעדיף את הריטה האינטימית,שמה שיש לה בONE יש לה במופעים רגילים אחרים.

הצאת לי את המחשבות

מהראש... אני בטוחה שאם ONE יחזור כולנו נלך כולל אלו שכתבו שהם מתנגדים.. באופן אישי מאוד נהינתי מהמופע, למרות שהוא גדול והרבה פחות אינטימי... לפעמים צריך קצת גוון ואני אהבהתי את זה... אם אני רוצה שהוא יחזור? באמת שאין לי מושג... אם הוא יחזור נזרום.. בטח אני יבוא אם יצא לי... ואם לא, לא נורא... מחכה להופעות האינטימיות שאני אוהבת... המשך שבוע טוב לכולם

KING האחד1

New member
אני אלך שוב!

אני אלך שוב למרות שכבר הייתי. אני בעד שהמופע יחזור. היו הרבה אנשים שלא הספיקו לראותו (האנשים בצפון), ואני אשמח שהם יראו אותו וייהנו כמו שאני נהניתי. אני, כמובן, אלך שוב. אהבתי מאוד את המופע הזה (למרות ש"אהבה גדולה" היה המופע הטוב ביותר; מופע אינטימי וכיפי) ולא אפספס אותו!

ForeverMC

New member
מעדיף שלא יחזור...

מסכים עם כל אלו שאמרו שזה 'מופע של פעם בחיים' - וככה הוא צריך להיזכר, כחוויה מיוחדת וחד פעמית. הביקורות היו חצויות לגבי המופע - הרבה אמרו שריטה לא זקוקה לכל השואו הווירטואוזי שמסביב..ויש בזה משהו. זה היה מהנה ומקסים אבל אני חייב להודות שהחלק שהכי נהניתי ממנו במופע היו ה-3 בלדות ברצף בחלק השני (הכניסיני, ימי התום ו-אני חיה לי מיום ליום) שהיו ריטה נטו. מבחינה אישית הכי אשמח למופע אינטימי של ריטה ו-הפסנתר או להפסקה מסויימת לעבודה על האלבום עם עיברי.

למעלה