דיון קטן....

gorck

New member
דיון קטן....

מה לדעתכם הפרשי הגילאים ההגיוניים ביותר לזוגות... נגיד מישהו שסיים י'ב הגיוני שיצא עם מישה שסיימה ט'? הפרש רחוק יותר? קטן יותר?

moruush

New member
../images/Emo90.gifהמממ

לדעתי הפרש "הגיוני" זה באותו השנתון - שנה מעל - שנתיים מעל. לפחות בגילאי התיכון זה ההפרש הגיוני. תיכון וחטיבה לפי דעתי לא תמיד , ואחרי התיכון , בחיים בכלל (נישואים, צבא..) אני חושבת שהפרש גילאים זה פחות משמעותי.. שמעתי על זוגות עם הפרשים של 5+ יש לך משהו לספר לנו?
מישהו|
| שסיים יב'
? סתם.. אממ..קשר של תחילת י' וצבא אני חושבת שזה קצת שונה, בתפיסת העולם בעיקר אבל לך בעקבות הלב ;)

../images/Emo45.gif../images/Emo54.gif

אם אתם אוהבים אחד את השני, אז למה לא? נכון שאנשים בסביבה ירמי גבה, אבל שטויות. אבל בעצם זה יהיה די קשה כי אם אתה (נו, זה אתה...) כבר מסיים תיכון ואתה הולך לש"ש אז מתי תפגשו?

gorck

New member
לא....

ואני לא בצבא...אני בשנת שירות....עדיין לא... עוד אין כלום סתם אולי אני אחשוב על להפסיק לפחד ולעשות משהו בנידון....

gorck

New member
לא רואים את זה עליי....אבל אני מגה ביישן....

אני באמת מפחד לעשות את הצעד הבא... כאילו אנחנו יושבים מחובקים כזה, אבל אני מפחד להמשיך הלאה...באמת שמפחד...

Over My Head

New member
../images/Emo42.gif

אני חושבת שזה קצת בעייתי. מצד אחד- אם אתם אוהבים אחד את השני, אז למה לא, אין שום דבר רע בלנסות. אבל מצד שני- אתה עכשיו מתחיל שנת שירות, היא בדיוק מתחילה תיכון- בגרויות ראשונות שלה, ואתה בכלל עסוק בדברים אחרים, אלה שתי תקופות שונות לגמרי, ואני לא יודעת אם תסתדרו. בקשר לביישנות- זה טבעי, אבל השאלה היא אם אתם בכלל מדברים. כאילו, אם אתם מדברים ומבלים ביחד ומתחבקים וכל זה, יכול להיות שיהיה בינכם משהו, כי בסך הכל אתם די קרובים אחד לשני. פשוט תצא איתה לבד מתישהו ותגלגל עניינים. בהצלחה

למעלה