דיון קטן

דיון קטן ../images/Emo80.gif../images/Emo105.gif

באיזה סרט לדעתכם ג'וני הכי דורש אונס? באיזה סרט לדעתכם ג'וני הכי דורש חיבוק? לפי דעתי הסרט שהוא הכי דורש אונס זה הסרט שוקולד, יאמייי.... והסרט ההוא הכי דורש בו חיבוק זה 'המספריים של אדוארד'....

chompi2

New member
אמממ סקר נחמד ביותר!! חח.

חיבוק- זה בשני סרטים בני וג'ון(סם) ארר חולה על הדמות הזאת והמספרים של אדוארד אונס- גם סם מבני וג'ון חח דורש הכל!! ואממ
קשה...אני אלך על מה עובר על גלברט!! חח.

אני אהיה שטחית ואגיב הפעם

חיבוק: אדוארד, סם, גילברט אונס: קורסו, אברלין, סאנדס, וכל דמות אחרת של ג'וני (כולל ראול
)

../images/Emo13.gif../images/Emo80.gif../images/Emo105.gif

למה שיטחית? הרי כולנו יודעות שג'וני הוא לא רק פנים יפות... אבל זה שהוא אישיות גאונית זה לא סותר את העובדה שהוא גם
ד"א, אני חייבת להגיד לך שאני מתה על העוקצנות שלך...
את משעשעת...

לםני הרבה שנים כן

ותודה חחח לא הרבה בנות אוהבות את זה חחחחחחחחחח זה אופי זה בכל מקרה שטחית כי זה היה דיון שטחי שאין לו שום קשר לכשרון כן אני יודעת שהוא סופר מוכשר אבל גם הגבר היפה ביותר פםשוט הייתי רוצה שבפורום הזה ידברו יותר על דברים אחרים מאשר כמה ג'וני "כוסון" "מאמי" "קוקון" או כל מילה אחרת

../images/Emo25.gifברור שאת ג'ק ספארו הייתי...

מוכנה לאנוס!!
הוא הכי טוב מכל הדמויות! (ובגללו התחלתי להעריץ את ג'ונילה, לפני כן בכלל לא ידעתי מי זה "ג'וני דפ"...) אבל אחרי שעתיים בקולנוע שראיתי ת'סרט, מה אני יגיד לכם?,
התאהבתי...

Deppaholic

New member
מראה את פניי..

סרט שג'וני דורש בו אונס.... האאא.. הייתי רוצה לאנוס את איכבוד קריין זה היה יכול להיות משעשע ואת דין קורסו אבל זה לא היה בדיוק אונס כי לא היה נראה לי שהוא היה מתנגד לסקס מזדמן.. אז או וול...
וסרט שהוא הכי דורש בו חיבוק..אמממ...המספריים של אדוארד, בני וג'ון.

Vivi Sparrow

New member
המממ...

באיזה סרט לדעתכם ג'וני הכי דורש אונס? 'שודדי הקאריביים' (נו מה נראה לכן שאני לא ארשום את זה?!
) וגם 'שוקולד'... באיזה סרט לדעתכם ג'וני הכי דורש חיבוק? 'המספריים של אדוארד' ו'היו זמנים במקסיקו'...

Vivi Sparrow

New member
חחחחח אז אני לפחות אנסה

אני אגיע אליו בשקט בשקט ואז ככה כמו נינג'ה אני אצרח לו באוזן האיייייייייייאה! והוא לא ידע מה לעשות כי אני אסתובב מסביבו אז הוא לא ידע איפה אני ואז אני אקפוץ עליו. אחרי זה אני אקרא לילד "צ'יקלס" ואני אבקש ממנו משהו כמו חמישים חבילות (ביום!!!!) של מסטיקים ואני אכין מהם אזיקים ואקשור את סאנדס חסר האונים.
דרך אגב אני לא שמעתי אותו אומר savvy ואני קראתי ציטוט שבו הוא אומר... הממפ.

או שפשוט

הוא יסתובב אלייך בקור רוח וירה בך כי הוא עיוור ולא רק שהחושים שלו מחודדים והוא שומע כמו שכלב שומע בערך שזה פי 2 מאדם ממוצע הוא גם עצבני וגם לא ידע מי את אז ירה בך. כי הוא... נו את יודעת כבר בקיצר סאנדס לא דורש חיבוק אבל לא יזיק לו אונס במיוחד אם הוא יוזם אותו

Vivi Sparrow

New member
חחחחח אוקיי

אני נכנעת!!! אני יודעת שהוא שומע מעולה... ואני לא אתנגד אם הוא יזום את האונס.
אבל אני חושבת שמתישהו הוא ירצה שמישהו יחבק אותו, לא?

s H a R o N a S

New member
שודדי הקאריביים

הסרט הכי שולט שיש!!!!!! אני יודעת את כל הטקסט בעל פה (אני בטוחה שגם אתן!!!) בשנת 2005 יוצא המשך לשודדי הקאריביים!!! מחכה לזה כל כךל!!!!!!

למעלה