דיון קטןף או משהו

oO nam nam Oo

New member
דיון קטןף או משהו../images/Emo3.gif../images/Emo80.gif../images/Emo95.gif

כי הפורום קצת מת
מה הפרק האהוב עליכם ביותר? למה? והדמות? מה בה גרם לכן לאהוב אותה? עם איזו דמות אתם הכי מזדהים? איך התחלתם לראות את הסדרה / איך הכרתם אותה? זאת הייתה "אהבה ממבט ראשון" או שלקח לכם זמן להתחבר אליה ממש? מי הדמות שאתם הכי פחות אוהבים, או שהכי מעוררת בכם התנגדות? מה גורם לזה?

Alaithlos

New member
307 ../images/Emo99.gif../images/Emo15.gif

כי.. ג'ס ורורי.. הדיאלוגים. וסוקי וג'קסון מריבות החמודות. ולוק החמוד.. והקטע עם מיסס קים.. "take one for your mother"
הדמות היא כמובן ג'ס. כי הבאד בוי, הוא זה שמגיע ועושה בלאגן. המעיל עור, השנינות, איך שהוא מסתיר את זה שבתוך תוכו הוא טוב (הקריאה נגיד) אין לי כח עכשיו חזרתי מהתנועה.. אמשיך אחרי זה...

Velma Kelly

New member
2..

הפרק האחרון בעונה ה-2 אני אוהבת את הקטע שג'ס חוזר ואז לוק אומר לו she's still with Dean ואז ג'ס אומר לו I don't know what youre talking about והולך ואז הוא פוגש את רורי! ואז הם מתנשקים ואז.. ואז היא אומרת לו welcome back או משהו כזה ואז..
אחח איזה פרק
ועוד פרק בעונה ה-2 שאני לא זוכרת מתי הוא כשרורי נוסעת אל ניו יורק לג'ס יש שם כל כך הרבה קטעים מצחיקים! גם כל הסיפור שלורליי מסיימת וצוחקים עלי השהיא סנובית כי ההורים שלה באו עם צלם וכאלו.. וגםםםםםם! כשג'ס בסוף הפרק שואל את רורי למה היא באה ואז היא אומרת לו כי הוא לא נפרד.. וכשהיא מכוונת מישהו לא נכון.. פרק גדול, באמת.. זה מה שעולה לי עכשיו

lir972

New member
**עונה**../images/Emo8.gif

מה הפרק האהוב עליכם ביותר? האמת שיש כל כך הרבה שאין לי מושג מאיפה להתחיל....אבל אני בהחלט חושבת שהפרק החותם את העונה הרביעית. למה? כי הוא מדהים, מותח, מצחיק וכואב - והכל ביחד. והדמות? רורי. מה בה גרם לכן לאהוב אותה? היא משחקת אותה מתוקה במשך 3 שנים ואז פתאום משתנה?.....לא יודעת, אהבתי את זה. שפתאום היא מוותרת על כל החלומות שלה. עם איזו דמות אתם הכי מזדהים? סוקי (חח גם אני שפית, אבל לא מקצועית:)) איך התחלתם לראות את הסדרה / איך הכרתם אותה? ממש ממש בהתחלה, כשאפילו עוד לא התחילה העונה הראשונה, ראיתי שבהולמרק מתחילה סדרה חדשה, ואני אחת שמכורה לסדרות, וידעתי שזאת תהיה סדרה טובה. רק שלא הבנתי עד כמה. זאת הייתה "אהבה ממבט ראשון" או שלקח לכם זמן להתחבר אליה ממש? בהחלט אהבה ממבט ראשון. מי הדמות שאתם הכי פחות אוהבים, או שהכי מעוררת בכם התנגדות? מה גורם לזה? פריס. וכל מילה נוספת מיותרת.

ירוקה18

New member
עונה

רק עכשיו ראיתי חח סדרה מדהימה מה הפרק האהוב עליכם ביותר? למה? יש כמה האחד זה עם מייגר טום שלורלי יוצאת לדייט עם מישהו שאמא שלה סדרה לה. הפרק שהחתול של בבאט מת. היומלדת של רורי עונה 1. היומלדת של רורי עונה 6(שלורלי והיא בריב) . הפרק עם פסטיבל התמונות המתחלפות( זה שיש תמונה וראש של אדם נראה לי ככה קוראים לפסטיבל) . טוב זה רק חלק שזכרתי יש עוד הרבה טובים והדמות? מה בה גרם לכן לאהוב אותה?לורלי כי היא אמיתית שנונה יודעת להיות לרורי חברה ודמות סמכותית ביחד. עם איזו דמות אתם הכי מזדהים? סוקי כי גם אני קצת מגושמת חח וגם באבאט כי היא מותק טוב נו גם ריצרד. איך התחלתם לראות את הסדרה / איך הכרתם אותה? זאת הייתה "אהבה ממבט ראשון" או שלקח לכם זמן להתחבר אליה ממש? ראיתי מההתחלה בערוץ 3 וישר התחברתי . זה נשמע אולי קי'צי בהתחלה אם ובת שהן חברות הכי טובות אבל עשו את זה טוב. מי הדמות שאתם הכי פחות אוהבים, או שהכי מעוררת בכם התנגדות? מה גורם לזה? לוגאן כי הוא סנוב שחשוב שהכל מגיע לו ולא אוהבת את ההתנהגות שלו.

למעלה