דיון - פרק 7-06

kinspirit

New member
דיון - פרק 7-06 ../images/Emo58.gif

תראו, התלבטתי הרבה מה לכתוב בנדון. באמת שהתלבטתי...ליבי נקרע לשניים - מצד אחד, ברור שהפרק הוא פרק משובח. המשחק בו פשוט מדהים, של מייקל כמובן (הפרק הזה מראה רק ברסיסים את מה שהבחור הזה מסוגל לו) ושל טריל (ד"ר פרייז'ר בשבילכם). והאינטראקציה של הדמויות - טיאלק דואג לדניאל ומבקש מהמונד להשאר ולצפות במה שמתרחש בחדר הקטנטן הזה, ד"ר פרייז'ר חוטפת עצבים וצועקת שהיא רוצה את דניאל בחזרה (זוכרים מה סיפרתי לכם על ד"ר פרייז'ר ודניאל?
) וג'ק דואג לחבר שלו ומחליט לנקוט עמדה. אבל מצד שני, אני לא יכולה להתכחש לקול המנדנד הזה בראשי שחוזר ולוחש לי שהפרק הזה נכנע בקלות רבה מדי לקיטש האמריקאי... לקול שאומר שהפרק הזה יכול היה, לא יודעת איך אבל איכשהו, להיות הרבה יותר ממה שהוא יצא בסוף... אתם מבינים על מה אני מדברת?

jewish master

New member
תראי../images/Emo58.gif

אמנם עבר זמן רב מהפעם האחרונה שראיתי את הפרק, ואני לא מסוג האנשים שהקיטש האמריקאי מועדף עליהם, אבל לדעתי הפרק הזה הוא מעולה ועשוי טוב, ואם אני זוכר נכון, הקטע שהכי "אהבתי" (לא יודע אם אהבתי זו בדיוק המילה המתאימה) הוא אחד הרגעים היותר קיטשיים בפרק, המתרחש בין האבא ואישיות הילד שבדניאל. אז אני מניח שמה שאני מנסה להגיד, שלפעמים קצת קיטש יכול להיות בסדר.

uriai

New member
אני חושב שזה אחד הפרקים ../images/Emo58.gif

העצובים ביותר בסדרה, שאבא יוותר כך על ילדו, זה נורא... זה לא עניין של קיטש, זה עניין שדן בהשלכות התתפתחות של המדע... היכולות והסכנות... ממש מעניין ומסוכן.. בסוף הילד "מת" נכון?

kinspirit

New member
אוקיי ../images/Emo58.gif

קודם כל, מקבלת את תגובות כולכם. מקווה שאצליח לשנות את כיוון ראייתי מעכשיו
בנוגע לילד - לפי מה שהבנתי האבא "הוריד" אותו לגופו ביחד עם כל השאר שהיו בגוף של דניאל. בגלל זה הוא אמר לו שהם יהיו ביחד לנצח, וגם הוא היה מחובר למכשירים בתא שסמוך לזה של דניאל.

Chelnak

New member
../images/Emo58.gif706

בקשר לילד - לפי מה שפרייז'ר אמרה, כל התודעות שהשתלטו על דניאל הועברו לפארין (האבא), והוא הושאר במכונה עד שיתר הצוות יתעורר וידאג לו. פארין אמר שהוא לא יכול לשאת עוד תודעות מאלו שכבר היו אצלו, כך שכנראה הוספת התודעות שהיו אצל דניאל חייבה אותו להכנס לתרדמת. בכל מקרה, אצלו המצב שונה מאשר אצל דניאל, כי התודעה המקורית שלו (פארין) לא היתה בתרדמת, והתערבבה עם כל יתר התודעות (ולכן אי-אפשר להפריד אותה מהאחרות). כך שלא בדיוק ברור איך העניין הסתדר בסוף, אבל אני מניחה (לפי מה שהם אמרו בקשר ל"הקרבה") שהתודעות (כולל פארין, או לפחות חלקן) "תמותנה" בסופו של דבר.

Chelnak

New member
../images/Emo58.gif706

יכול להיות שזה היה קצת קיטשי, אבל במקרה זה - לא אכפת לי! זה היה פרק מעולה, עם כשרון משחק מדהים. לפעמים קצת קיטש יכול להתאים.

uriai

New member
ראיתי את הפרק מזמן...כמו צונאמי..

אני כבר לא זוכר, איך תכננו להחזיר את האחרים לגופות שלהם.? הרי חלקם הגדול נפטר ובכדוה"א אין את הטכנולוגיה... נראה לצערי שלפי מה שאני זוכר....כולם ימותו בסופו של דבר וזה מה שעצוב, שפלנטה שלמה על כל הציוויליזציה שלה יכולה להיהרס ולא להשאיר זכר... אפרופו צונאמי....

Chelnak

New member
../images/Emo58.gif706 (וגם בהודעה מעליי)

הרוב דוקא לא נפטרו, הם עדיין היו בתרדמה. ה-SGC הביא גנרטור נקוואדה כדי שיוכלו להתחיל בתהליך החייאתם, ולאחר מכן להעבירם דרך הסטארגייט לביתם החדש.

למעלה